Краса і портфель

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Краса і портфель
англ. Beauty & the Briefcase
Вид телефільм
Жанр романтична кінокомедія
Режисер Джил Джангер (Gil Junger)
Продюсер Гіларі Дафф
Сценарист Майкл Хоровіц (Michael Horowitz)
У головних
ролях
Гіларі Дафф (Hilary Duff)
Метт Даллас(Matt Dallas)
Майкл Макмілліан(Michael McMillian)
Кріс Кармак (Chris Carmack)
Джеймі Преслі (Jaime Pressly)
Композитор Danny Luxd
Кінокомпанія Freeform
Дистриб'ютор Image Entertainmentd і Netflix
Тривалість 120 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Дата виходу 18 квітня 2010
Касові збори 2.4 млн.
IMDb ID 1493842
Офіційний вебсайт

Красуня і портфель (англ. Beauty & the Briefcase) — американський телефільм телеканалу ABC Family, який вперше показувався на телеекранах США 18 квітня 2010 року[1]

Фільм знято за романом Щоденник працюючої дівчини (англ. Diary of a Working Girl) Даніели Бродскі,[2]. За сюжетом, молода дівчина Лейн Деніелс (Гіларі Дафф) працює під опікою помічника виконавчого директора, щоб написати статтю для відомого журналу Космо і стати відомою журналісткою.

У ролях[ред. | ред. код]

Сюжет[ред. | ред. код]

Головна героїня — Лейн Деніелс (Гіларі Дафф), молода дівчина, що має дуже гарні перспективи в своїй професії журналіста. Але Лейн мріє про роботу в популярному глянцевому журналі Космо. І ось її подруга-фотограф домовилась про зустріч із головним редактором журналу — Кейт Вайт (Джеймі Преслі), й Лейн запросили на співбесіду. Статті, які вона писала раніше для непомітних і мало кому відомих журналів, не сподобались головному редакторові і вона майже їй відмовила. Проте все ж дала ще один шанс. Кейт захотіла, щоб Лейн написала статтю про ідеального чоловіка.

Для цього Лейн мала піти працювати у фінансовий світ і закохати в себе одного з 9 мільйонів чоловіків, що проживали Нью-Йорку. Завдяки почуттю гумору, їй вдається пройти співбесіду на посаду помічника виконавчого директора однієї із компаній міста. Проте навичок для цієї роботи у дівчини немає. Поступово їй вдається освоїтись в офісі та приховати свої вади.

Тим часом вона зустрічається з багатьма чоловіками на роботі, фліртує з ними і дізнається про них багато чого цікавого або нецікавого, щоб зробити якийсь аналіз і вивести закономірності для статті. Але раптом у її життя втручається Ліам — красивий чоловік, який повністю підходить для образу ідеального чоловіка. З часом Лейн розуміє, що Ліам не такий вже й чудовий, і що він просто використовує її. Дівчину охоплює депресія, а її проект для журналу майже закінчується невдачею.

І ось вона розуміє, що ідеальними чоловіками є не сильні і привабливі, як Ліам, а уважні і турботливі, як її начальник, директор компанії — Том, на якого вона раніше і уваги не звертала. В кінці фільму Лейн пише статтю для Космо, не розраховуючи на успіх, і потрапляє на першу сторінку журналу.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Hilary Duff Portrays a New York Fashion Writer Who Goes Undercover to Find Love in the Corporate World in the New ABC Family Original Movie, “Beauty & The Briefcase,” Premiering on Sunday, April 18th, At 8:00 pm ET/PT (Пресреліз). ABC Family. 25 лютого 2010. Архів оригіналу за 14 липня 2014. Процитовано 8 квітня 2010.
  2. New Hilary Duff movie The Business of Falling in Love. NY Daily News. 21 жовтня 2009. Архів оригіналу за 24 жовтня 2009. Процитовано 19 лютого 2010.

Посилання[ред. | ред. код]