Крістель Каррізі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Крістель Каррізі
Основна інформація
Повне ім'я Крістель К'яра Каррізі
Дата народження 25 грудня 1985(1985-12-25) (38 років)
Місце народження Челліно Сан Марко, Пулія, Італія
Роки активності 2001 — дотепер
Громадянство Італія Італія
Національність італійка
Професія співачка, дизайнер
Інструменти фортепіано, гітара
Жанр Поп
Псевдоніми Крістель
Батько Аль Бано
Мати Роміна Павер
cristelmusic.it

Крістель Каррізі (італ. Cristel Carrisi, нар. 25 грудня 1985, Челліно Сан Марко, Пулія) — італійська співачка й дизайнер.

Біографія[ред. | ред. код]

Крістель Каррізі, народилася в сім'ї музикантів та артистів Роміни Павер (Роміна Павер) та Альбано Каррізі (Аль Бано).Охрещена Матір'ю Терезою зростала подорожуючи зі своїми батьками по світі в численних турне. Свої перші пісні почала писати у 7-річному віці. Володіє кількома іноземними мовами, зокрема англійською (чому завдячує матері - американці) та французькою й іспанською, які вивчила під час навчання у коледжі в Швейцарії. Потім вивчала економіку в університеті Bocconi, який незабаром залишила, повністю себе присвятивши музиці і мистецтву. Один семестр провела в музичному коледжі Берклі в Нью-Йорку, де вивчала вокал. Вільно володіє гітарою та фортепіано.

Записала два альбоми I promise та Il tempo, il nulla, l'amore ed io. Своїй популярності завдячує відомим батькам та участі в численних телешоу. Зараз пробує себе в ролі дизайнера молодіжної лінії одягу CrisBerry, яку створила разом зі своєю сестрою Роміною Каррізі. На даний момент переважають колекції дитяжого одягу, які були представлені у жовтні 2012 на Lecce Fasion Weekend.

Дискографія[ред. | ред. код]

  • I promise
  • Il tempo, il nulla, l'amore ed io

Посилання[ред. | ред. код]

Вікісховище має мультимедійні дані за темою: Крістель Каррізі