Майор Ігор Грім

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Майор Ігор Грім»
рос. «Майор Игорь Гром»
Обкладинка першого випуску (липень 2021 р.)
Художник — Олег Чудаков
Загальні дані про видання
Видавець Bubble Comics
Країна Росія Росія
Мова російська
Жанр бойовик, детектив
Дата публікації 2 липня 2021 — теперішній час
Головні герої Ігор Грім
Айса Уланова
Дмитро Дубін
Ірина «Шарлотта»
Федір Прокопенко
Фейк
Творча команда
Сценарист(и) Олексій Волков
Євген Єронін
Художник(и) Олег Чудаков
Технічні дані про видання
Віковий рейтинг 16+
Періодичність Щомісячна
К-сть випусків 4
Серія «Майор Грім»
Попередній Ігор Грім

«Майор Ігор Гром» (рос. «Майор Игорь Гром») — серія російських коміксів про майора поліції з Санкт-Петербурга Ігоря Гріма, створена видавництвом «Bubble Comics». Є продовженням серій «Ігор Грім» і «Майор Грім»[1][2]. Сценарій коміксу написали Олексій Волков і Євген Єронін, а ілюстрації виконав художник Олег Чудаков[3].

Сюжет[ред. | ред. код]

Колись Ігор прославився, як найуспішніший, чесний і принциповий слідчий Санкт-Петербурга, Росія. Він переміг безліч злочинців, вибрався з сотень колотнеч, але навіть його дух одного разу виявився пригнічений труднощами. І все ж, навіть втративши кохану дівчину, втративши роботу і свою репутацію, Грім все одно не кинув боротися за мир в рідному місті. Випробування Гріма не зломили — з часом він завів нових друзів, відновив стосунки зі старими, повернув контроль над своїм розумом і зумів очистити ім'я. Тепер, коли Ігор повернувся на службу, спокій громадян Санкт-Петербурга знову охороняє майор Грім[4].

Але життя теж не стояло на місці. Ким же незломлений герой стане тепер? Знову стане кращим слідчим міста, або в одну річку не ввійти двічі? А може, заведе нові знайомства? Або знову виявиться жертвою обставин?

Оскільки Діма Дубін (напарник Гріма за часів служби) піднявся за званням, поки Грім не служив в поліції, Гріму дають нового напарника — Айсу Уланову, з якої йому і належить розкривати нові справи та боротися зі злочинністю[5].

Персонажі[ред. | ред. код]

  • Майор Грім (Ігор Грім) — головний герой, поновлений майор поліції
  • Дмитро Дубін — приятель та колишній напарник Ігоря
  • Айса Уланова — нова напарниця головного героя
  • Ірина «Шарлотта» — знайома Ігоря Гріма
  • Федір Прокопенко — досвідчений слідчий, полковник поліції
  • Фейк

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Афонин, Сергей (31 березня 2021). Bubble анонсировали выпуск 100-го номера комикса «Майор Гром». GeekCity.ru. Архів оригіналу за 17 липня 2021. Процитовано 17 липня 2021.
  2. Ассесеров, Евгений (28 березня 2021). Издательство «Bubble» анонсировало выпуск 100-го номера комикса про Майора Грома (рос.). IGN. Архів оригіналу за 10 жовтня 2021. Процитовано 10 жовтня 2021.
  3. Афонин, Сергей (31 березня 2021). «Майор Игорь Гром» — новый комикс Bubble. GeekCity.ru. Архів оригіналу за 17 липня 2021. Процитовано 17 липня 2021.
  4. Официальный интернет-магазин комиксов российского издательства BUBBLE. Комиксы Bubble.ru (рос.). Архів оригіналу за 10 жовтня 2021. Процитовано 10 жовтня 2021.
  5. Афонин, Сергей (19 серпня 2021). Завезли BUBBLE(Ишки) #13. Июль-август 2021 (рос.). GeekCity. Архів оригіналу за 10 жовтня 2021. Процитовано 10 жовтня 2021.

Посилання[ред. | ред. код]