Макс Говард

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Макс Говард
Max Howard
Народився 20 століття
Сполучене Королівство
Країна  Велика Британія
Діяльність кінопродюсер, актор, аніматор
Знання мов англійська
IMDb ID 0397492

Макс Говард — кінопродюсер і керівник студії, що живе в Лос-Анджелесі. Він керував студіями Walt Disney Feature Animation у Лондоні, Парижі, Орландо та Лос-Анджелесі, а також був президентом Warner Bros. Feature Animation. Він працював та відповідав за низку успішних кінопроектів. Його роботи включають «Хто підставив кролика Роджера?», «Спірит: Душа прерій» та «Ігор».[1]

Він живе в Лос-Анджелесі та керує двома незалежними кінокомпаніями Melwood Pictures і Max Howard Consulting Group. Група пропонує внутрішню доріжку про створення повнометражних анімаційних фільмів.[2]

Говард отримав ступінь доктора мистецтв від Тісайдського університету у Великобританії на знак визнання за його заслуги в анімаційній індустрії. Він також є канцлером дитячого університету Мідлсбро.

У 2015 році Макс почав регулярно працювати в Китаї для групи DeTao, де він керує компанією Melwood Pictures в рамках DeTao та розробляє фільми на основі китайського контенту.

Фільмографія[ред. | ред. код]

Нагороди[ред. | ред. код]

У 1998 році він отримав почесну грамоту на церемонії вручення нагород Annie Awards у Лос-Анджелесі.[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Max Howard at IMDB Max Howard at IMDB
  2. Max Howard Consulting Group official website
  3. Kemp, Stuart (18 May 2013). Cannes: U.K. Sales Banner Moviehouse Entertainment Shops Animation 'The Hero of Color City' (Exclusive). The Hollywood Reporter. Процитовано 8 лютого 2014.

Посилання[ред. | ред. код]