Марко Фрігатті

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Марко Фрігатті
Народився 1 травня 1970(1970-05-01) (54 роки)
Венеція, Італія
Країна  Італія
Знання мов італійська
IMDb ID 3138913

Марко Фрігатті (італ. Marco Frigatti; нар. 1 травня 1970 року, Венеція, Італія) — італійський телеведучий, офіційний суддя Книга рекордів Гіннеса.[1]

Вона вивчала мови в Scuola Superiore di Lingue Moderne у Трієсті та вільно володіє італійською, англійською, німецькою, французькою, голландською, хорватською та китайською мовами. Після переїзду до Лондона у 2003 році він почав свою кар’єру в Книзі рекордів Гіннеса, де став головою відділу рекордів. Зараз обіймає посаду старшого віце-президента.

Він часто з’являється в телешоу Sky 1 «Книга рекордів Гіннеса розбита», де головує над усіма спробами встановлення рекорду як головний суддя.

У Марко є типова фраза, яку він вимовляє під час шоу Sky 1: безпосередньо перед спробою запису він каже «Марко, привіт».

Марко працює суддею в багатьох телевізійних версіях Книги рекордів Гіннеса, таких як італійська Lo Show dei Record, німецька Книга рекордів Гіннеса — Die größten Weltrekorde[2]

У 2015 році він сам отримав медаль і фотографію Книги рекордів Гіннесса за перевірку 2000 рекордів як офіційний суддя.

18 січня 2023 року італійська група «T.D.C.» оголосила офіційним рекорд «Пост із найбільшою кількістю коментарів у світі».

Ресурси Інтернет[ред. | ред. код]

  1. Marco Frigatti. Архів оригіналу за 30 жовтня 2010. Процитовано 18 квітня 2023.
  2. Марко Фрігатті на сайті IMDb (англ.) Редагувати інформацію у Вікіданих