Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу
англ. Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism
Жанр фентезійний фільм
Продюсер Джорджія Бінг і Ileen Maiseld
Сценарист Джорджія Бінг
На основі Molly Moon's Incredible Book of Hypnotismd
У головних
ролях
Домінік Монаган, Леслі Менвіллd, Емілі Вотсон, Джоан Коллінз і Реффі Кессіді
Оператор Ремі Адефарасінd
Композитор Peter Raeburnd
Кінокомпанія Constantin Film
Тривалість 98 хв.
Мова англійська
Країна  Велика Британія
Рік 2015
IMDb ID 2445178

Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу (англ. Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism) — британський фантастичний фільм 2015 року, знятий режисером Крістофером Н. Роулі. В головних ролях знялися Домінік Монаган, Леслі Менвіл, Емілі Вотсон, Джоан Коллінз і Реффі Кессіді.[1] Він заснований на романі Джоджії Бінг 2002 року Неймовірна книга гіпнотизму Моллі Мун.[2]

Сюжет[ред. | ред. код]

Фільм розповідає історію дівчинки-сироти Моллі Мун, яка натрапила на книжку «Гіпнотизм, давнє мистецтво». Вивчаючи книжку, вона гіпнотизує людей в Лондоні і стає багатою і відомою. Але зловмисник хоче відібрати в неї книгу. Він відстежує її, викрадає її собаку Петулю, і шантажує Моллі. Щоб повернути свою собаку, дівчинка має пограбувати банк. І тоді вона повинна віднайти друзів, яких втратила під час свого шляху до слави. Зрештою вона усвідомлює, що бути зіркою — це не те, що вона хоче, і повертається назад до дитячого будинку.

Актори[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Noh, David (13 серпня 2015). Film Review: Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism. Film Journal International. Архів оригіналу за 7 березня 2018. Процитовано 6 березня 2018.
  2. Tobias, Scott (13 серпня 2015). Film Review: 'Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism'. Variety. Архів оригіналу за 13 серпня 2015. Процитовано 6 березня 2018.