Міські рятівники

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Міські рятівники
Urban Vermin
Тип телесеріал
Телеканал(и) YTV
Дистриб'ютор(и) WildBraind
Жанр Пригоди, комедія
Тривалість серії 22 хвилини
Компанія Decode Entertainment
Ідея
  • Діана Арруда
  • Тім Томпсон
Продюсери Кім Гайд
Виконавчий продюсер Beth Stevenson
Anne Loi
Країна-виробник Канада
Мова оригіналу англійська
Перша поява 2007
Перший показ 8 жовтня 200712 листопада 2007
Кількість сезонів 1
Кількість серій 26
Посилання

«Міські рятівники» (англ.Urban Vermin) — канадський анімаційний мультсеріал, створений Decode Entertainment для YTV, за підтримки Jetix Animation Concepts, Ontario Media Development Company.

Сюжет[ред. | ред. код]

Це історія про двох братів-єнотів, які колись були найкращими друзями, поки Кен не вирішив зібрати армію щурів, щоб взяти під контроль все сміття у їхньому кварталі. Ейб вирішує завдати удару своєму злому братові та збирає свою команду бійців опору, щоби звільнити від правління Кена. Команда Ейба називається Фронт звільнення сміття, тоді як армія Кена називається просто Армія щурів.

Персонажі[ред. | ред. код]

Головні[ред. | ред. код]

Ейб — смугастий єнот і лідер фронту. Він сміливий, відважний, також він енергійний та хороший стратег.Його улюбленими речами є його надійна антена та надійна рулетка.Непохитно вірить у правду та справедливість.Любить їсти шоколадний торт та є шанувальником сиру Манчеґо.

Коко — помаранчева білка-літяга, чудово розбирається в квантовій фізиці та електроінженерії. До серіалу Коко працювала на Кена, але перейшла на бік Ейба. Вона на відмінно закінчила Ракетну академію для гризунів. Її дипломний проєкт полягав у винаході машини часу, яка могла подорожувати на півсекунди в минуле. Це був блискучий винахід, але марний. Вона працювала в магазині коміксів і розвинула пристрасть до наукової фантастики.

Найджел — блакитний кріт, найсильніший в команді. Став другим членом Фронту звільнення сміття, після того, як врятував Ейба із засідки щурячого патруля. Любить розповідати довгі історії та жарти, які не є смішними, хоча він думає інакше. Найджел виріс у великій родині кротів жартівників, більшість з яких були досить обдарованими, але був лише тінню своїх братів та сестер.

Медмен — чорно-білий скунс, який має здатність мислити так, як більшість інших гризунів не змогла б. Це водночас і джерело слабкості, і величезна сила, яка є активом для команди.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]