Нуртьє Херлаар

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Нуртьє Херлаар
Зображення
Зображення
Ім'я при народженні нід. Noortje Herlaar
Народилася 22 квітня 1985(1985-04-22) (39 років)
Влардінген, Нідерланди Нідерланди
Громадянство  Нідерланди
Діяльність акторка
Роки діяльності 2003-
IMDb nm3794060

CMNS: Нуртьє Херлаар у Вікісховищі

Нуртьє Херлаар (нід. Noortje Herlaar; 22 квітня 1985, Влардінген, Нідерланди) — нідерландська акторка та співачка. У неділю, 24 січня 2010 року, вона перемогла у фіналі телевізійної програми "У пошуках Мері Поппінс", в результаті чого зіграла головну роль Мері Поппінс в однойменному мюзиклі, який був показаний у Circustheater у Схевенінгені в 2010/2011. У 2012 році вона дебютувала на телебаченні з роллю Жанни в серіалі «Мати, я хочу приєднатися до Ревізії» (нід. Moeder, ik wil bij de Revue).

Життєпис

[ред. | ред. код]

Ноортьє Герлаар виросла у Мааслуйсі і відвідувала місцеву балетну школу з чотирьох років. Коли їй було дев'ять, вона пішла на підготовчу освіту до музики і танцю HAVO в Академії танцю в Роттердамі. Під час навчання в гімназії Штедлейк Schiedam вона грала у кількох шкільних постановках, а у вільний час протягом шести років ходила на уроки в Молодіжній театральній школі Хофплейна в Роттердамі, де вона виступала в декількох виставах. У 2003 році Герлаар розпочала освіту в Академії музичного театру Роттердамської консерваторії, також відомій як Кодартс. У червні 2007р Херлаар закінчила свою сольну виставу" La Vie en Rose", з якою виступала в театрі Комедії в Амстердамі.

Після навчання Герлаар почала працювати актрисою у Театрі Терра у мандрівній сімейній виставі Matroos in de tuzen, заснованою на книзі Дафни Декерс. Потім її прийняли в мюзикл «Брудні танці», в якому вона більше року виконувала роль Лізи Хаусман у театрі Беатрікс в Утрехті. У вересні та жовтні 2009 року Герлаар була помічена в одній з головних ролей у мюзиклі «Urinetown», інші головні ролі були у Джамай Ломан, Рене ван Кутена та Сюзани Сігерс.

Херлаар також працює голосовою актрисою в різних мультфільмах та серіалах.

Херлаар зіграв одну з головних ролей у продюсерах «Де» разом із Джонні Краайкампом-молодшим та Джої Шалкером. У цьому вона зіграла роль шведської Улли. Шоу провалилося через тиждень після прем'єри 23 жовтня 2011 року і негайно припинило програвати. У 2012 році Херлаар з'явився в «Лихоманці суботньої ночі». Херлаар зіграла роль Стефані Мангано, чудової партнерки танцю Тоні Манеро.

У 2012 році Герлаар зіграє головну роль у бомбардуванні Het. Однак записи не можна поєднувати із записами матері, я хочу бути на Ревю. Роль взяв на себе Рус ван Еркель.

З осені 2016 року Герлаара можна побачити в серії «Люди чоловіки лікаря Енн», серія про лікаря. Херлаара бачили в лютому 2016 року разом із Єроеном Шпітценбергером, серед інших, у телефонній серії «Букет» De Film: Гордість і бажання. У 2017 році вона зіграла одну з головних ролей у серіалі De 12 van Oldenheim.

З актором Баррі Атсма вона підтримує стосунки з 2015 року, у пари є дочка.[2]

Вибіркова фільмографія

[ред. | ред. код]
  • Гордість і бажання (2016)
  • Рамзес (2014)

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  2. Barry Atsma en Noortje Herlaar zijn een setje. Pressebericht über die Beziehung Herlaars, von: ad.nl, 18. November 2015. (niederländisch)

Посилання

[ред. | ред. код]