Обговорення:Імпресіонізм

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: A1 у темі «Шляхи поліпшення» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Щодо: (у малярстві відомий під назвою пленер - від фр. fr:plain air) --> Олекса Булавицький, хоч і імпресіоніст, зараховувався до «пленер». див. Bulavitsky (зробіть пошук) — і, побачивши на моніторі його твори, зрозумієте чому...--лк 21:28, 14 березня 2008 (UTC)Відповісти

ваша думка неясна. Хоча, пленер був якби утіленням імпресіонізму, виходом зі студій, запереченням академізму, проте різноманітність жанру не дозволяє звужувати імпресіонізм лише до пленеру. --Albedo 17:39, 15 березня 2008 (UTC)

Імпресіонізм[ред. код]

Імпресіоністами 19 століття також були:Сезанн,Дега,Мане,Моне,Пісарро,Ренуар,Сіслей а також Ван Гог.Досягнення цих митців досить оригінальні! Найбільш Типовою темою імпресіонізму була тема Пейзажу,хоча кожен з художникім торкалися інших проблем.Імпресіоністи вперше створили багатогранну картину присвячену повсякденному життю сучасного міста.

Шляхи поліпшення[ред. код]

Стаття звісно ж нікуди не гідна, тому все стосовно живопису я думаю перекласти з польської, там викладено стисло і по ділу. Про літ-ру слід буде виписати з БСЭ, а про музику поки що з {{МЭС}}, а потім можна буде роздути й окрему статтю. --А1 07:07, 3 червня 2009 (UTC)Відповісти

Анненський[ред. код]

В останніх абзацах згадується Ф.Анненський. Наскільки я знаю з поетів були тільки І.Ф.Анненський і В.І.Анненський. Якщо в тексті помилка, то будь-ласка виправте.