Обговорення:Багатоцільовий вертоліт

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Шабля у темі «Наповнення статті не відповідає назві» 3 місяці тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Це сторінка обговорень та пропозицій для статті Багатоцільовий вертоліт

Наповнення статті не відповідає назві[ред. код]

Вагався між номінувати на видалення чи проставити шаблон з проблемами. Значущість в терміна безумовно є, тому вирішив що видалення статті це не варіант, але її однозначно потрібно переписувати. Це не стаття а набір фоток і два абзаци тексту якому тут не місце.

Преамбула, без джерел і взагалі непридатна до цієї теми, перші ж слова говорять «Бойовий вертоліт» і далі текст який годиться до статті Військовий вертоліт, але аж ніяк не багатоцільовий. Багатоцільові вертольоти можуть бути цивільними і є безліч цивільних задач які вони виконують. Тож преамбула не годиться.

Розділ «Вимоги до перспективних вертольотів» процитований з збірника тез конференції «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ», що теж абсурдно, бо це годиться для статті про військовий вертоліт, але не про багатоцільовий. Фраза «Серед групи пріоритетних технологічних напрямів фігурує зброя спрямованої енергії» - це взагалі в Ударний вертоліт, але точно не в багатоцільовий.

Ну і власне все... більше тексту в статті немає. Два абзаци, які не корелюють з темою статті + є купа фоток.

Ще за джерела додам. Єдине джерело яке вказано як джерело для тексту статті — це збірник тез конференції «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ». Всі решта джерел, прив'язані до фотографій?! Навіщо це?! З фото не ясно що там зображено саме вертоліт?

--Шабля (обговорення) 13:57, 6 лютого 2024 (UTC)Відповісти