Обговорення:Вплив України та українців на російську літературу від середини XVII до початку XX століття

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Perohanych 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/12 березня 2009.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/13 травня 2009.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Ось фрагмент мого вчорашнього листування з Рейдером. Публікую з його дозволу:

Perohanych to Reaider: Критика завжди має бути конструктивною. Тобто, критикуючи пропонуйте, що, на Вашу думку, треба зробити в статті, щоб вона не була вилученою. Наприклад, пробуючи переробити статтю про вплив українсців на російську літературу, я таки її значно покращив, взяв з неї фрагмент до статті про Бєлінського, ще візьму - до статті про Шевченка, а з того що залишиться можна буде зробити якусь іншу, більш вузьку статтю.

Reider to Peroghanych: Як на мене для статті з такою назвою нормальними є перший розділ "Вплив українців" до частини "ХІХ століття" тематика якої вже випадає зі статті, в розділі "Вплив української природи, звичаїв, історії, мови" я б залишив лише перші три абзаци. Насправді стаття як така неоковирна бо вплив 17-18 століть та 19 це зовсім різні речі. В 17-18 столітті українці їхали в Росію як освічені зформовані спеціалісти, а в 19 як провінціали. Тож в 17-18 столітті доречно говорити про український вплив на російську літературу, в 19 столітті це вже українці в російській літературі та українська тематика в російській літературі...
Насправді моя добра Вам порада якщо дійсно хочете мати гарні статті на цю тему - напишіть Сисоїчу, що готові "здати" статтю на заклання але нехай він публічно клянеться написати статті на теми "Український вплив на російську літературу", "Українська тематика в російській літературі" та "Російські письменники українського походження" і буде всім ща стя. Людина дійсно напише гарні якісні статті.

--Perohanych 11:05, 19 травня 2009 (UTC)Відповісти