Обговорення:Вівериця

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: P.Y.Python 5 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/20 жовтня 2011.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

вже після розширення тексту і виправлення помилок, сварячи оте "вЕвериця", знайшов паралельну статтю вівериця приблизно такого ж обсягу (пару рядків) і такої ж давнини (вевериця - 13.09.2005 і 4 редагування, вівериця - 16.01.2007 і 2 редагування). правильно їх би об'єднати. найпростіше зі статті з правильною назвою (вівериця) перенести корисну інформацію сюди, потім видалити ту і перейменувати цю на вІвериця. але то не для простих смертних... --ursus 13:02, 2 червня 2011 (UTC)

в поточній версії "вівериця" відмінної інформації немає (там взагалі лише пару рядків).... ще варіант: можливо, навіть краще було би перенести зміст "вевериці" у "віверицю", а у "вевериці" зробити перенаправлення. і заодно тоді вже й видалити це обговорення. як думають знавці вікіпедії? --ursus 13:20, 2 червня 2011 (UTC)

По-перше, в українській мові немає слова вєкша. По-друге, вѣверицѧ не може читатися українською як вевериця, бо там ять.--ЮеАртеміс (обговорення) 20:59, 5 жовтня 2015 (UTC)Відповісти

Чи не слід на заголовній ілюстрації розмістити не білку на дереві (яка в живому вигляді як грошовий еквівалент не використовувалась), а монету? P.Y.Python (обговорення) 19:06, 23 серпня 2018 (UTC)Відповісти