Обговорення:Державна автомобільна інспекція України

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Pozytyv у темі «Iсторiя» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Iсторiя[ред. код]

По-перше, складається враження, що стаття написана з одного джерела, власне сайту ДАІ. А цей сайт повністю відображає стан справ у даній структурі - стан поганий. Мої комп’ютерні навички не дозволяють мені перевірити, коли востаннє оновлювалась сторінка http://www.sai.gov.ua/ua/history.htm, але на момент створення цієї сторінки (2010) рік усі цифри і слова були ті самі.

Видаляю два абзаци:

  • У першi роки дiяльностi Державтоiнспекцiї бракувало квалiфiкованих кадрiв, не було досвiду роботи, спiвробiтники не мали патрульних автомобiлiв, радiозв'язку.
  • У майбутньому в службi працюватимуть фахiвцi, якi матимуть освiтнiй рiвень не нижче «бакалавра».

Перший - не відповідає на питання: скільки? якого? - не відповідає на жодне питання і нічого не прояснює, крім того, що ДАІ треба пожаліти.. де поділася інфраструктура радянської ДАІ? І стиль неприпустимий для енциклопедії.

Другий - на жаль, це пустопорожні слова, також скопійовані з сайту ДАІ. У якому майбутньому? Якшо хтось знайде десь інфу - можна написати: посадовець такий-то пообіцяв тоді-то, що у такому-то році "в службi працюватимуть фахiвцi, якi матимуть освiтнiй рiвень не нижче «бакалавра»", станом на березень 2012 року обіцянка не виконана..

Взагалі стаття дуже слабенька, визначення на 64 слова а визначення як такого нема.. З повагою, --Pozytyv (обговорення) 21:12, 19 березня 2012 (UTC)Відповісти

Керівництво ДАІ планує, що майбутньому в службі працюватимуть фахівці з освітнім рівнем не нижче «бакалавра» ©[ред. код]

Друзі, це галімий піар керівництва ДАІ, причому невідомо коли написаний. Йому не місце в енциклопедії. Керівництво ДАІ може планувати що завгодно, але до чого тут Вікіпедія? Прошу видалити і не відовлювати надалі цю фразу.