Обговорення:Корейська війна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Kuliahaganber у темі «Украинская статья лучше» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

дивна стаття. текст починається з середини

Автор закоханий в коми (ліпить де треба і не треба) і ненавидить прогалини. Взагалі форматування жахливе, рідко де таке бачив. Мова також дуже брудна. Verdi 04:54, 17 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Відповідь маленька.[ред. код]

-Тому й стоїть "Ця стаття в процессі редагування",що це не "кінцевий продукт".Чи варто його лаяти? Крім того,ваша поміч завжди welcome!(Vlad)

Бог в поміч! Будем допомагати.--Alex K 03:23, 18 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Украинская статья лучше[ред. код]

Украинская статья лучше чем русская Kuliahaganber 20:23, 11 вересня 2010 (UTC)Відповісти

О! Тощо треба! Дякую Алексові![ред. код]

Дякую.Я неміг збагнути чому таблиця та текст стрибають,власне,вирішив лишити на потім.То дякую. Правда,ще тут ще ЗМІСТ лізу у таблицю чомусь...(Vlad)

Зміст[ред. код]

Виправив зміст. Я впевнений, що проблема була десь всередині шаблону Шаблон:Військовий конфлікт. Аналізувати його устрій немає ні бажання, ані часу, тому я просто замінив його на Шаблон:Infobox Military Conflict.

До того ж, авторе, визначтесь, чого Ви хочете. Ви ставите на статтю шаблон {{edited}}, щоб статтю ніхто, крім Вас, не редагував, а потім закликаєте усіх редагувати статтю замість критики її змісту. Якось непослідовно. Verdi 05:01, 19 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Втрати і віськові сили[ред. код]

Кількість учасників на чтороні червоних менше ніж кількість їхніх загиблих солдат. Як це може бути?

  • Учасники: близько 1 066 000.
  • Втрати:від 1 858 000 дo 3 822 000

Підозруюю що серед загиблих подаються і цивільні. Слід про це написати, розбивши втрати на військові і цивільні. А також змінити у головному шаблоні "Військові втрати" на "Втрати".

Може бути і без цивільних, якщо дана дана кількість армій на якийсь конкретний момент, коли вона була максимальною. Втрати накопичувалися всю війну, а в кожний окремий момент часу могла воювати значно менша кількість. Китайці, наприклад, несли жахливі втрати і весь час надсилали поповнення. Хоча, звичайно, статистику варто перевірити. Verdi 07:05, 19 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Чекаю відповіді. --Alex K 06:33, 19 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Добре.[ред. код]

Зроблю що можна. Маю плян,всеж закінчити статтю.Додаватиму ще інформації.Як маю помилки правопису,будь ласка виправляйте.З втратами маю мабуть погану рацію,бо ріжниця є в залежности від джерел.Всім дяка!(Vlad)