Обговорення:Мечислав Мокшицький

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: N.Português у темі «Мokrzycki nie Mokszycki! )» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

н[ред. код]

«Може — їхні діти, онуки; але не весь народ! І я не думаю, щоби цілий народ мусив відповідати за злочини певної групи людей, незалежно від того, хто під яким прапором це робив»

Вочевидь РКЦ наступні у черзі опісля МПЦ, тим паче їх лиш близько відсотка, визгу буде менше --Georg Urban 15:17, 30 травня 2017 (UTC)

Перейменування[ред. код]

Польське rz у прізвищі Mokrzycki українською передається як р!!! Тому є пропозиція перейменувати статтю на ,,Мечислав Мокрицький".

Мokrzycki nie Mokszycki! )[ред. код]

Ніхто не робить з нього українця! А чому варто перейменувати статтю? Я це пояснив в обговоренні... Можу й більш докладно розжувати... )

Burrek2. Для початку, будь ласка, підписуйте всі свої дописи (он зверху зліва, коли редагуєте є блактний олівчик, наведіть мишкою та клацніть :)))
Burrek2. натисніть тут--Д-D (обговорення) 14:34, 27 лютого 2018 (UTC)Відповісти

Користувач:N.Português. Вітаю! Будь ласка, скажіть, чому Ви наполягаєте на тому, що варіант прізвища Мокрицький має бути виділеним жирним шрифтом? Якщо у Вас є якісь вагомі аргументи, невідомі загалу, будь ласка, наведіть їх. Перепрошую, поки змушений «впертися». ) --Д-D (обговорення) 13:26, 9 березня 2018 (UTC)Відповісти