Обговорення:Оптична вісь

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Giorgio у темі «Рисунок до статті» 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Це сторінка обговорень та пропозицій для статті Оптична вісь

{


Рисунок до статті[ред. код]

Оптична вісь (співпадає з червоним променем) та симетричні до неї промені (пара синіх та пара зелених), що проходять через різні лінзи.

Наведений праворуч рисунок був створений мною для цієї статті та, через деякий час видалений шановним дописувачем Вікіпедії. На жаль, відповідний запит до вказаного дописувача залишився на разі без відповіді. Тому, повторю запит в узагальненій формі зі зверненням до усіх зацікавлених:

Шановні дописувачі! Будь-ласка, вкажіть чи у вказаному рисунку є принципова помилка, яка примушує видалити його зі статті? Якщо така помилка є і її можна виправити, я зроблю це. Якщо ж щось з Вашої точки зору переробити цей рисунок неможливо, я би був щиро вдячний, якщо б Ви порекомендували мені літературу для детальнішого ознайомлення з темою статті і створення більш адекватного рисунку.

У випадку відсутності відповіді або думок стосовно цього питання протягом двох тижнів, я візьму на себе сміливість відновити обговорюваний рисунок. З повагою, Giorgio  17:44, 21 серпня 2008 (UTC)Відповісти