Обговорення:Офіційні символи Президента України

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: UeArtemis у темі «"Ладанка"» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ця стаття належала до вибраних статей. Див. сторінку обговорення. Вибрана 26 січня 2005 року.
Після подальшого обговорення стаття була позбавлена статусу.


Обговорення номінації:
  • Пропонує: Dmitry Kazany
  • Пояснення: Стаття актуальна, адже ці символи певною мірою будуть фігурувати у всіх повідомленнях з теми інавгурації, а сама стаття містить маловідомі подробиці про них. Хоча якщо вірити тому, що булава зі стилетом (виготовлена, як кажуть, для якогось мафіозі, тому зі стилетом всередині, та потім пристосована до інавгурації Кучми) буде замінена на булаву Хмельницького, а Штандарт на прапор Хмельницького, то прийдеться там все правити :-)) Джерела статті: інформація з сайту Президента та публікація в газеті "Факти" за 99-й рік.
  • Підтримують:
  • Проти:
  • Утримались:
    • Maksym Ye. 21:21, 18 Січ 2005 (UTC) І тут утримуюсь, тому що стаття зараз складається з двох частин, не до кінця зведених в один зв’язний текст. Її потрібно ще довести до ладу. І ще в самій статті багато "червоних" посилань. Відчуваю, що в показовій статті таких не повинно бути.
  • Рішення: Окрім того, що стаття чудова, всі зауваження до форматування статті були виправлені автором. rosty 13:25, 26 Січ 2005 (UTC)
|

Залишено Ця стаття була кандидатом на позбавлення статусу вибраної. Статус було залишено.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті/Позбавлення статусу/Державні символи Президента України 2.

Повторне виставлення статті на позбавлення статусу без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Переклад[ред. код]

Зробив переклад на російську мову ru:Государственные_символы_Президента_Украины. Якщо не складно - подивитеся будь ласка, немає чи неточностей. Dodonov 17:22, 18 Лют 2005 (UTC)

  • Спасибо за перевод! Просмотрел, откорректировал некоторые неточности. Dmitry Kazany 17:59, 18 Лют 2005 (UTC)

Назва[ред. код]

А чому стаття називається ДЕРЖАВНІ символи? згідно з Указом, вони ОФІЦІЙНІ. слово державні не згадується. Kovalivb 09:49, 26 січня 2009 (UTC)Відповісти

Зараз виправимо!--ЮеАртеміс (обговорення) 18:49, 1 лютого 2016 (UTC)Відповісти

"Ладанка"[ред. код]

В статті наплутано. "Ладанка" це частина знаку УНР, а не сучасного.--ЮеАртеміс (обговорення) 18:08, 12 лютого 2018 (UTC)Відповісти

А, то так заплутано подали, що був такий ланцюг колись.--ЮеАртеміс (обговорення) 08:51, 13 лютого 2018 (UTC)Відповісти
Тим паче, що це не ладанка.--ЮеАртеміс (обговорення) 18:13, 12 лютого 2018 (UTC)Відповісти