Обговорення:Прісцилла Преслі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Елвіс і Прісцилла зустрілися 13 вересня 1959 під час вечірки в будинку Елвіса Преслі , під час його перебування в армії. Незважаючи на свой вік , вона справила величезне враження на Елвіса . Елвіс був незграбний та збентежений перед нею. Тим не менш, до кінця вечора він зумів взяти себе в руки.

Батьки Прісцилли бути обурені її пізньому поверненню додому під час тієї першої зустрічі і наполягаючи, що вона ніколи не буде зустрічатися з Елвісом,та його прагнення до нової зустрічі, і його обіцянка ніколи не повертати її додому пізно ,допомогла поміняти ставлення до нього. Вони часто проводили час разом, поки Елвіс не залишив Німеччину в березні 1960 року. Після того як, Елвіс покинув Німеччину, Прісцилла була завалена проханнями про інтерв'ю у ЗМІ по всьому світу.  Навколо літали плітки про  постійні відносини Ельвіса з Ненсі Сінатрою ,і Прісцилла змирилася з тим, що її бурхливий роман закінчився.

Після повернення Елвіса до Америці, пара підтримувала контакт по телефону, вони не будуть бачити один одного до літа 1962 року,поки батьки Прісцилли не погодилася, відпустити її на два тижні.Батьки Прісцилли дозволили їй їхати тільки тоді,як Елвіс заплатить за перший клас туди і назад, і щоб вона писала додому кожен день. Елвіс погодився на всі ці вимоги і Прісцілла вилетіла в Лос-Анджелес . Саме під час цього візиту, що Прісцилла вперше спробувала амфетаміни і снодійне, щоб йти в ногу з образом життя Елвіса . Після чергового візиту на Різдво, батьки Прісцилли, нарешті, дозволити їй переїхати в Америкуу березні 1963 року. Частина угоди було те, що вона буде відвідувати католицьку школі, і жити з батьком Елвіса і його мачухою в окремому будинку , поки вона не закінчить середню школу. Частиною угоди також було те, що вони в кінцевому результаті одружуються. Тим не менш, через кілька тижнів, вона переїхала до Елвіса в Graceland, щоб бути з ним. Прісцилла завжди мріяла поїхати в Голлівуд з Елвісом, але він продовжував говорити їй, що він занадто зайнятий для цього, і вона була змушена залишитися в Мемфісі. Під час зйомок "Viva Las Vegas",у Елвіс почався роман з зіркою Енн-Маргрет. Коли Прісцилла читатала ці повідомлення в пресі, вона зустрілась з Елвісом,і він сказав їй, що це просто чутки, щоб розрекламувати фільм, і що вона не повинна вірити всьому, що вона читає в пресі. Протягом наступних кількох років, Елвіс буде мати відносини з багатьма зірками,заперечуючи їх існування. Зрештою він дозволив їй відвідати його у Голлівуді, але її візити були короткими. Шлюб і вагітність Незадовго до Різдва ,1966 року, Елвіс запропонував Прісциллі одружитись. Елвіс не хотів одружуватися з ряду причин, перш за все, страх, що його кар'єра може постраждати від вступу в шлюб. Різні джереластверджують, що він був такий засмучений з приводу весілля, що Прісцилла помітила його плач одного дня. Коли вона запитала, чому він просто не скасує весілля,він відповів: "У мене немає вибору». Marty Lacker, близький друг Елвіса, також говорив про небажання Елвіса вступати в шлюб, стверджуючи, що Паркер практично затягував його в шлюб, наполягаючи на його кар'єрі буде скінчено, як з Джеррі Лі Льюїсом, якщо він не одружиться. Однак, Інші, у тому числі Joe Esposito, завжди наполягали на тому, що Елвіс був "радий, нарешті,одружитись на Прісциллі".

Elvis переніс весілля на кілька місяців і вони одружилися  1 травня 1967 року в готелі Aladdin в Лас-Вегасі. Весілля, організоване Паркером,набуло максимальної гласності, було присутньо небагато гостей і воно закінчилось ,тільки, о восьмій годині. Весілля викликало розбіжності між Елвісом і кілька його найближчими друзями, які не були запрошеніна весільну церемонію. 

Після прийому, Елвіс і Прісцилла сіли на приватний літак і насолоджувалися коротким медового місяцем в Палм-Спрінгс.