Обговорення:Семеніхін Артем Юрійович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Konotopfree 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

"2014, лютий - самовільно покинув розташування частини на волонтерському автомобілі і більше у розташування не повернувся. Так само, незрозумілим чином разом з ним з розташування частини зникає Toyota Tundra, яку за інформацією з Конотопа, волонтерам передав відомий бізнесмен, родом з Конотопа, на прізвище Сур. Після відправлення авто з подарунками для бійців на фронт - джип став "власністю" Артема Семеніхіна. Цей помітний джип бачили багато бійців 92й омбр через характерного нанесення на бортах - неонацистського символу "14/88".[1]"

"12.09.2013 - визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України.[2]"

"Як з'ясувалося, в ДТП потрапили мопед і нерасторможена Тойота Тундра з підробленими номерними знаками від іншої машини, на якій останнім часом їздив мер Конотопа Артем Семеніхін. На брифінгу для місцевих ЗМІ, організований сьогодні в міськраді Артем Семеніхін пояснив, що, рухаючись по вул. Лазаревського в напрямку вул. Пушкіна, на перехресті Лазаревського і Г.Тхора відчули сильний удар зовні в лівий бік автомобіля. Надалі з'ясувалося, що в автомобіль мера Конотопа на великій швидкості в'їхав мопедист, який рухався з боку району Воронцове. Водій мопеда, 35-річний конотопчанін, знаходиться у важкому стані. Постраждалого водія мопеда каретою швидкої допомоги доставили в Конотопській ЦРЛ. За свідченням головного лікаря ЦРЛ В. Носач якого призначив на посаду сам Артем Семеніхін, потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головногу мозку, відкритий перелом правого стегна і перелом правої ключиці. Артем Семеніхін обіцяє за свій рахунок оплатити лікування водія мопеда. Мер пояснив, що не розмитнений автомобіль Тойота Тундра є волонтерським, на ньому він виконував бойові завдання на східному фронті в АТО. Зараз даний автомобіль знаходиться на штрафмайданчику в Конотопська відділенні міліції. Заступник прокурора Конотопського району Р. Удовиченко запевнив, що прокуратура бере на контроль розслідування даного ДТП, і гарантує повне і всебічне розслідування у справі. Також слід додати, що момент зазначеної ДТП був зафіксований камерами відео спостереження, запис з яких пропала.[3]"

"01.2012 до 09.2012 - Семеніхін вимагав у підприємців Святошинського району значні суми. Він представлявся працівником «Київенерго» і вимагав гроші в якості оплати за електроенергію.[4]"

Ця інформація не має об'єктивного джерела, для її підтвердження. Хто має можливість встановити таке джерело прохання розмістити його на цій сторінці обговорення. --Олександр Гаврик (обговорення) 22:34, 14 грудня 2017 (UTC). UPD 22:38, 14 грудня 2017 (UTC)Відповісти

Яке саме джерело тоді вважається об'єктивним? Чи судового вироку та статей від ЗМІ недостатньо? --Konotopfree (обговорення) 08:54, 26 березня 2023 (UTC)Відповісти


Значущість цієї інформації викликає сумніви. Прошу висловити свої аргументовані думки що до необхідності публікації цієї інформації. "Мер міста пан Семеніхін вивів Конотоп на І місце в області за темпами наповнення бюджету згідно підсумків 2016 року.[5][6]" --Олександр Гаврик (обговорення) 08:00, 15 грудня 2017 (UTC).Відповісти

  1. 14/88. Вікіпедія (укр.). 22 листопада 2017. Процитовано 30 листопада 2017.
  2. Вирок Суду.
  3. Дорожный контроль | ФОРУМ - ГАИ - ВИДЕО - ФОТО • Просмотр темы - Мер Конотопа попал в ДТП на машине с поддельным номерами . roadcontrol.org.ua (ru-ru) . Процитовано 30 листопада 2017.
  4. Вирок суду Семеніхін А.Ю.
  5. Маестро. Артем Семеніхін: "За що загинули люди на Майдані, в котлах та у підвалах? За що? Я вас питаю, гнидото..." litera.co.ua (uk-ua) . Процитовано 3 жовтня 2017.
  6. Стаття "Топ 100 дій Артема Семеніхіна" на розвиток міста. газета "Не мовчи", випуск № 9 (Українська) . 26/06/2017.