Обговорення:Соціал-демократична партія (Україна)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: NickK у темі «Назва» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Назва[ред. код]

У нас ще є набагато більш відома Соціал-демократична партія України, треба цю якось позначити, щоб не плутати. Може за прізвищем засновника? --yakudza 15:01, 26 вересня 2016 (UTC)Відповісти

Ця партія принципово не іменна. І прошу розділити нарізно і повернути першопочатковий вигляд сторінкам різних політсил - Партії простих людей Сергія капліна та сторінці СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТІЯ (СДП). Цне різні політсили. Окрім того назва партії, зареєстрована в державному реєстрі Мінюстом називається саме "СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТІЯ (СДП)". і в цьому й полягає її відмінність від більш відомих наразі СДПУ та СДПУ(о), які доречі мають кожна власну сторінку в вікі-середовищі.

Чому саме до цієї політсили модератори виявляють найбільше неприязні? Це політична упередженість? Маю можливість зробити висновок, що всі сторінки Сергія Капліна блокуються через політичну вмотивованість і вважаю це перевищенням модераторских прав. З повагою, та сподіванням на справедливість і чесність - --Улибін 15:06, 26 вересня 2016 (UTC)

По якому праву я як власник та автор сторінки не можу більше редагувати жодного розділу?--Улибін 15:09, 26 вересня 2016 (UTC)
@Yakudza: Я зараз розбираюся з цим, у нас взагалі купа соціал-демократів, є не лише Соціал-демократична партія України, а й Українська соціал-демократична партія. Якось же їх розрізняли, то розберемося і з цією.
@Віталій Улибін: Щодо розділення відписав на своїй сторінці, якщо коротко, то на сайті партії чітко написано, що мало місце перейменування та доповнено: Соціал-демократична партія — це єдина в державі ідеологічна політсила. (...) Ми - партія простих людей! Ця назва залишається нашим головним гаслом. Як на мене, це очевидно свідчить про наявність зв'язку — NickK (обг.) 16:13, 26 вересня 2016 (UTC)Відповісти