Обговорення:СіТі (телеканал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Додаткові дані[ред. код]

Хотів ще цю інформацію додати, але стаття і так велика вийшла, а це не надто важливо:

29 Лютого 2012 Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку канала «Сіті». Вона вказала на результати моніторингу, за даними якого канал зменшив обсяг культурно-мистецьких, науково-просвітницьких програм, власного виробництва і національного продукту, а також не відмежовував належним чином рекламу (відбивка «Реклама» була лише на початку рекламного блоку). Представники каналу (юрист і директор з розвитку) пояснили, що на «Сіті» планується серйозне переформатування на канал дитячого фільмопоказу (уже зараз кількість дитячих програм збільшено), але остаточний формат ще узгоджується керівництвом, тому канал поки не переоформлює програмну концепцію. Відхилення, які зафіксувала Нацрада, представники «Сіті» назвали несистематичними[1].

11 квітня 2012 року перевірка Нацради знову зафіксувала відхилення в програмній концепції: збільшення обсягу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, розважально-музичних, дитячих та фільмопоказу. В телеканалі пояснили це зменшенням рекламної квоти, за рахунок чого незначно збільшилася квота дитячих програм і фільмопоказу. На що в Нацраді вказали, що телеканал вже два місяці веде діяльність зі зміненою сіткою і не вносить ніяких змін до ліцензії. В «Сіті» відповіли, що нова програмна концепція ще не затверджена і відбувається поступовий процес зміни сітки мовлення[2].

Дані типи перевірок/відхилень є регулярними і вказувати їх як частину історії каналу не несе великого сенсу.

Примітки[ред. код]

  1. Нацрада переоформила ліцензії ZIK, «Сіті» й «Алекс», водночас призначивши їм перевірки - Детектор медіа. detector.media. 29 лютого 2012. Процитовано 21 листопада 2023.
  2. Нацрада закликає «Сіті» визначитися з програмною концепцією - Детектор медіа. 12 квітня 2012. Процитовано 21 листопада 2023.