Обговорення:Федоров Михайло Альбертович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Mike.Khoroshun у темі «Видалення інформації» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Видалення інформації[ред. код]

@Elena.Brenzei: дякую за ваш внесок у редагування статті про Михайла Федорова. Є декілька речей, з якими вам варто було б ознайомитись. Перше - це оформлення приміток. Будь ласка додавайте нові дані звичайним текстом, а після нього посилання у форматі, наприклад такому: <ref>[адреса_сайту назва_сайту]</ref>. Далі, не завжди поспішайте видаляти написаний кимось текст. Звісно, якщо ви бачите, що видалення можливе без обговорення, то краще так і чинити, але якщо хтось розмістив тематичну інформацію і підкріпив її джерелами, то видалення такої інформації необхідно спочатку обговорити. Наприклад на цій сторінці обговорення.

  • Ви видалили інформацію про партію 5.10. - але ж ця інформацію підтверджена центральною виборчою комісією - лінк.
  • Ви видалили інформацію про скандал, бо є сумніви у її правдивості. Так от, Критерієм для включення у Вікіпедію є саме перевірність (тобто, можливість перевірки за наведеним джерелом), а не істинність. Докладніше: ВП:Перевірність. Розслідування було і воно виклало суспільний резонанс. Не можна просто "приховати" щось, що є суспільно відомим. До того ж, як ви помітили, інформація містилась в спеціальному розділі "скандали".

З повагою та сповіданнями на подальшу плідну співпрацю, Mike.Khoroshun (обговорення) 19:01, 15 липня 2019 (UTC).Відповісти

Професійна придатність[ред. код]

У інтерв'ю https://prm.ua/ministr-tsifrovoyi-transformatsiyi-ne-znayu-chim-vidriznyayetsya-shifruvannya-z-zakritim-klyuchem-vid-vidkritogo/ цей персонаж не зміг сказати ні скільки бітів у байті, ні що таке асиметричне шифрування, а 4G та 5G назвав рівнем розвитку Інтернету. — Це написав, але не підписав користувач Class.od.ua (обговореннявнесок) 19:27, 25 грудня 2019‎.