Обговорення:Хорошковський Валерій Іванович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: VictorAnyakin у темі «Родина» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Знов-таки, назви, роки дисертацій--Albedo 09:21, 13 березня 2010 (UTC)Відповісти

Пропоную на предмет доповнення статті детальний матеріал від впливової німецької газети за перекладом Інозмі: Німецька преса - про «ладно зачесаного шефа СБУ»--stripedM 17:35, 20 липня 2010 (UTC)Відповісти

Матеріал не дуже детальний, на жаль.--vityok 07:23, 14 жовтня 2010 (UTC)Відповісти

Родина[ред. код]

  • В статті жодного слова не сказано про його батьків, про Івана Хорошковського, його батька, про матір, чи є в нього брати чи сестри, тощо. На жаль, в інтернеті також не вдається відшукати інформацію про Івана Хорошковського.--vityok 07:23, 14 жовтня 2010 (UTC)Відповісти

Можливо початок політичної діяльності[ред. код]

Можу плутати, але і фото схоже і прізвище саме те. Якихось матеріальних доказів не маю, але гадаю, що журналістам таке перевірити не важко. Отож сама суть.
Десь на початку 90-х у Бучі, вона ще була смт, були вибори. І, по-моєму, вибори ці були на голову Бучі. Так от тоді було 2 найсильніших кандидата - Хорошковський та Буряк (ім'я, по-батькові не знаю, але начебто він і зараз у депутатах в Бучі).
Хорошковський тоді почав будівництво лікарні, як "подарунок" бучанцям і як частину з його передвиборчої програми. Але вибори він програв. І лікарня і досі стоїть недобудована - 2-3 поверхи бетонних конструкцій.
Питав у декількох бучанців - усі підтверджують, кажуть що балатувався саме цей Хорошковський. Але різняться версії щодо посади балатування.