Обговорення:72-й центр інформаційно-психологічних операцій (Україна)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/17 червня 2022.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Дислокація Центру після виведення на материкову Україну[ред. код]

В статті у графі "На службі" вписані 2004-2014 роки. Але ж Центр був виведений на материкову Україну. Точних данних по цьому Центру немає, але є інформація, що Центр продовжує свою роботу і зараз розміщений в Броварах під Києвом. Чи не варто написати це у статті, і продовжити час служби? Або написати 2004-2014 - Севастополь, 2014-до теперішнього часу - Київська область? — Це написав, але не підписав користувач Psyop121 (обговореннявнесок).

Один з основоположних принципів вікіпедії — Вікіпедія:Авторитетні джерела: усі статті пишуться виключно на основі опублікованих джерел, тобто матеріалів, доступних для загалу. При чому авторитетними джерелами (АД) вважаються публікації в серйозних виданнях, на офіційних сайтах. Блоги, твіти і пости у фейсбуку такими не вважаються. Тож якщо інформації про 72 ЦІПСО у відкритих джерелах МО з 2014 року немає — значить немає. Як буде — додамо. З повагою, --Павло (обговорення) 08:26, 23 березня 2016 (UTC) P.S. Раз нема інфи де дислокується центр, в Куяльнику, Броварах чи Ірпіні, то може так треба. Не треба бігти поперед паровоза )Відповісти