Обговорення:Jerry Heil

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Kozubenko у темі «Альбом "Я, Яна"?» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/4 лютого 2018.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Альбом "Я, Яна"?[ред. код]

@Kozubenko: Ви скасували моє редагування назви альбому на "Я Яна" зі словами:

"Ще кілька "безграмотних" прикладів: фільми "Я, робот", "Я, Ніна", книги "Я, Клавдій", "Я, чорна людина", "Я, Анастасія Романова..."

По-перше, вважаю ваші приклади абсолютно нерелевантими як і ваш коментар про "безграмотність". З моєї точки зору, кома в наведених вами назвах ужита задля передання іншого змісту, вона була потрібна для уточнення, роз'яснення особи об'єкта (як в пояснювальній записці: "Я, Такий-то Такийтович"). Тому-то в цих назвах неповна граматична основа - там немає присудка. У нашому ж випадку "Я - Яна" є цитатою з пісні, де дана конструкція є постулатом, означенням "Я - Яна, Я є Яною" (а не Лєною"). І незважаючи на відсутність дієслівної зв'язки, речення продовжує мати повну граматичну основу, тому кома там зайва. Я не розумію в чому проблема навести назву пісні як в оригіналі "#Я_ЯНА", "Я_ЯНА", чи хоча б "Я - Яна", що все одно було б коректнішим за ваш варіант. --Mike.Khoroshun (обговорення) 13:55, 7 лютого 2020 (UTC)Відповісти

Так, окей. Був неправий. Там потрібне тире. Kozubenko (обговорення) 17:17, 7 лютого 2020 (UTC)Відповісти