Обговорення Вікіпедії:Запити на арбітраж/Блокування користувача Ahonc

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

пропозиція виправити помилку[ред. код]

Позовна вимога (можливо, вона буде зразком для наступних) має бути переформульована без помилок. Відповідно до п.7.2 заява не може бути розглянута, а лише подається до АК. Один з можливих варіантів:

Відповідно до розділу 7 ВП:ПБ, розглянути за процедурою прискореного розгляду можливість розблокувати користувача або переглянути термін блокування.

Юрій Дзядик в) 07:37, 11 грудня 2016 (UTC).Відповісти

до процедури[ред. код]

про розуміння розділу 7[ред. код]

"Спільнота довіряє арбітрам вирішувати позови у їхнім баченні. У цьому позові пояснення не потрібні." Basio 23:22, 10 грудня".

IMHO, це невірне розуміння розділу 7. Якщо арбітр не потребує пояснень, не враховує пояснень, не дає пояснень спільноті, то, це моє бачення, він вимагає свавілля арбітрів. Це шлях до торжества неправди.

@Basio, Dgho, Yakudza та Ата: Оскільки це питання абстрактне та принципове, мають право висловитися усі арбітри. Якщо хтось вважає тут недоречним, то перенесу на форум арбітрів, чи в окрему заявку. Питання надважливе. Прошу усіх арбітрів висловити думки та, при можливості, досягти консенсусу.

Юрій Дзядик в) 11:08, 11 грудня 2016 (UTC).Відповісти

Питання до Yakudza[ред. код]

@Yakudza: Прошу пояснити (дати лінки, чи що) на: "Я пам'ятаю вашу позицію ще з виборів. yakudza 23:02, 10 грудня". — Юрій Дзядик в) 11:09, 11 грудня 2016 (UTC).Відповісти

Обговорення було на Вікіпедія:Вибори арбітрів/Обговорення/2016/Yakudza#Запитання від Basio --yakudza 11:53, 11 грудня 2016 (UTC)Відповісти
Дуже дякую. Basio теж дав посилання, див. #до процедури. — Юрій Дзядик в) 13:34, 11 грудня 2016 (UTC).Відповісти