Обговорення Вікіпедії:Запити на арбітраж/Скасування остаточного підсумку за статтею «Авраменко Світлана Миколаївна» від 09 січня 2021 року

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Роберт Аріас у темі «Відповідь» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Відповідь[ред. код]

  • @Kharkivian: Ні про які "пропагандистські" заходи , тим паче "рускава міра", не йдеться. Це Ваші роздуми, які не підкріплені джерелами. Маємо опиратись на джерела, а не Ваші припущення. "Відбілити чи ... прикрасити"— знову не конструктив, бо тоді б я щось приховав. Натомість — широке висвітлення діяльності. Ви оперуєте твердженнями, які не мають відношення до об'єктивності. Та все ж : робота в українському кримському виші — переміщеному.
    То значить, за Вашою думкою, вчений, який виїхав з Криму тоді, коли зміг — тут 2016 р. , не має працювати в українському виші ??!.. Хто Ви такий, щоб це вирішувати ? Вас запитали про статтю, а не про причини чи мотиви роботи С. Авраменко у Криму та в українському виші. Отак завжди Ви не бачите головного і другорядного. (Цю мою статтю Ви номінували на поліпшення і таких думок не висловили, хоча і цей вчений виїхав з Криму того ж 2016 р. Що це з Вашого боку, як не упередженість ? ).
    Далі : не про "окремішність від загальноукраїнської науки" йдеться — не вигадуйте і не дискредитуйте !
    Про особливості кримських наукових досліджень, що належать до української інтелектуальної власності — так. Мисліть ширше, будь ласка !
    І так ! Зараз є різниця : "українські вчені Криму" і "російські вчені Криму" — хіба не зрозуміло ?
    Щодо Вашої майстерності в оцінюванні перспектив вилучення статті : не перебільшуйте ! Ви не здійснюєте глибокого аналізу джерел в інтернеті.
    Доказ : я висловився проти вилучення цієї статті і знайшов багато джерел, які Ви не спромоглися навіть пошукати. Підсумок : статтю залишено ! Отож Ви не ідеальні. І Ваші висновки дуже часто необ'єктивні.

P.S. Вам особисто, для кращої обізнаності : як влаштовували своє життя ті вчені, хто виїжджав з Криму, і як їх де чекали — у цій, наприклад, статті.

Я б хотів нагадати вам, Роберт Аріас, що сторінка позову в принципі створена не з метою з'ясування відносин, а розділ «обговорення» повинен використовуватися виключно в форматі питання-відповідь, і те, лише з боку Арбітражного комітету. --Kisnaak Обг.Внесок 13:44, 24 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Вибачте ! Користувач провокує, пише про свої думки, а не по суті Вашого запитання. Тому не втримався. Роберт Аріас (обговорення) 13:49, 24 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Моя думка про ВП:ЛТ, що ви тут згадали, вас не цікавила...

  • І ваше рішення не дивує. За весь час існування українського сегменту Вікіпедії ніхто з вас не спромігся зініціювати прийняття спільнотою правила щодо оскарження підсумків. Кожний, хто тут вважає себе досвідченим, — це і до них моє звернення. Як можна розробляти проєкт, не маючи чітких правил внутрішньої організації діяльності ? Чи не це спочатку треба виробити і чітко за тим іти ?..
    Цей позов міг створити прецедент, коли за відсутності такої впорядкованості перемагає честь і совість. Ні, не сталось. Ви покриваєте тих, з ким тут вже давно співпрацюєте, дозволяючи їм маніпулювати на різних рівнях.
    Чиїсь статті чіпати не можна, бо відразу налетить "команда" і розкаже тобі про традиції, етику тощо. Для когось достатньо тієї "мінімальної" значущості, щоб стаття залишилась, а для когось : "індекс Гірша = 1" (те, що цей індекс сам по собі є відносно важливим при оцінюванні наукової значущості + в Україні за ним можна здійснювати аналіз публікацій хіба що недавнього часу через відсутність такого критерію взагалі, навіть при рейтингуванні, це особливо не турбує спільноту). Не однаково усіх вимірюєте !
    А ставлення до "новачків" — то взагалі окрема тема. Тут немає ніякої системної роботи з підтримки і навчання : ні правила, ні традиції про це не дбають. Що тоді тут роками робите ви ? Піклуєтесь про Вікіпедію ? Про власні інтереси ? І інтереси "команди" ?..
    А тому можу подякувати лише, що додаєте тим, хто вивчає принципи внутрішньої організації діяльності Вікіпедії як соціального проєкту, багатий матеріал для аналізу та висновків. Роберт Аріас (обговорення) 09:12, 26 лютого 2021 (UTC)Відповісти