Обговорення користувача:Бандурист/Войт Володимир Ілліч (09.10.2006—14.10.2006)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Бандурист/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Бандурист

Войт Володимир Ілліч

[ред. код]

Войт Володимир Ілліч - знову звертаю Вашу увагу на київську консерваторію. Виправив також деякі інші одруки. Це по-перше.

По-друге енциклопединча стаття про людину вимагає як мінімум рік її народження. Бажано було вказати також в якому році закінчив консерваторію, в якому році приступив до роботи в капелі, і більш точні відомості про творчий доробок (можете глянути як я робив копмпозиторів - Прокоф'єва, Шопена, Сильвестрова, Карабиця та інших).

Це стосується й інших статей про бандуристів. --A1 18:57, 9 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Буде зроблено. Зараз маю дістати відомості. (Бандурист)

Перейду всі статті пізніше відносно посилання на дат.

Посилання на пісні я не робив. Це хтось попередно так зредагував.

Поступово і систематично провіряю всі статті. Редагую матеріали та додаю чого нема.

ДАлі, не використовуйте ком у назвах статей. Це попередньо ніхто не робив. Далі, ваші Бандуристи не такі вже видатні українці, як дехто вважає /чи ви, чи инші користувачі/. ДУЖЕ ПРОШУ познімати ці категорії. До видатних належать тільки ВЕЛИКІ люди, а те, що було пороблено це проізвол. Крім того, не повнорюйтесь у категоріях /дублювання/. ДИв. вище. НЕ створюйте неециклопедичних статей, як от Підручники гри на бандурі — їй тут не місце. --A l b e d o ® 14:05, 14 жовтня 2006 (UTC)Відповісти

Видатні Українці переваяно ставили інші - але я це познімаю. До гасла До статті Підручники то ще повернуся коли закінчу з персонажем. Мені було потрібно щоби там було посилання а зверху напишу статтю.