Обговорення користувача:Бровар/Зображення (28.11.2009—07.11.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: KyjivRus` у темі «Зображення» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Бровар/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Бровар

Зображення

[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 11:03, 28 листопада 2009 (UTC)Відповісти

Бровар, обгрунтуй, будь-ласка, чому ти видалив моє жображення будинків Київа вище 100 метрів, у статті про Київ ! KyjivRus` 11:57, 19 серпня 2010 (UTC)Відповісти

"По-перше, той малюнок не в тему" - щей як в тему! Він показує висотнє будівницто у Київі користувачам Вікіпедії. А будинки домальовуй! Нічого зараз все не зробиш) Такщо не стирай.
"По-друге, де ліцензії на фото???" - ну ти сам знаєш де. Я видалив із статті фотку твого друга. На рахунок авторів і джерел біду коректнішим.
Хочу тебе попросити. Попроси дозволу сого друга поставити у вікіпедії його фотку телевежі. Я там поставив іншу, ну звичайно автора не знаю, джерело не пам'ятаю, но фотка Tov_tob`a найкраща із тих які я бачив. Буду вдячний) Просто люблю Київ і хочу показати його всім якнайкращим!

Привіт Бровар) Побачив фотку фунікулера яку ти поставив у статті Київ. Хороша фотографія! Але є одне но! Вона довша за саму статтю про фунікулер(. Такщо за тобою допис цієї статті. Давай, не тягни!!! Буду вдячний )

Дописав)))--βρσωαρ 20:27, 17 вересня 2010 (UTC)Відповісти

Привіт βρσωαρ:) Тут проблема із фото tov_tob-а - "Київська телевежа", яку ти кинув у статтю - Київ. Це не ти її видалв? KyjivRus` 20:32, 7 листопада 2010 (UTC)Відповісти