Обговорення користувача:Білецький В.С./до статей УкрНДІВЕ та НДІ гірничої механіки імені (01.08.2008—04.08.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Білецький В.С./АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Білецький В.С.

до статей УкрНДІВЕ та НДІ гірничої механіки імені М. М. Федорова[ред. код]

Володимире Стефановичу, маю ще одне зауваження... відповідно до визначення Вікі щодо Вандалізму, надання адреси, телефонів та мейлів інститутів є саме "долученням неприйнятних зовнішніх посилань для самореклами". Вікі - енциклопедія, а не Золоті сторінки Донбасу, чи як там ту збірку... Вилучіть, будь ласка, цю інформацію або ж буде встановлено шаблон. --Erud 14:37, 1 серпня 2008 (UTC)Відповісти

Прошу висловлюватися конкретно і однозначно. Ви маєте якість зауваги щодо статей УкрНДІВЕ та НДІ гірничої механіки імені М. М. Федорова? Висловлюйте їх - прямо і системно. Користувач:Білецький В.С.


:Не бачу "несистемності", у чому?! Вважаю, зайвим та шкідливим для Вікі розміщувати телефони, мейли та адреси установ. Це не бізнес-довідник, а енциклопедія! --Erud 06:40, 4 серпня 2008 (UTC)Відповісти

Вікі - це дуже специфічна енциклопедія. У паперових енциклопедіях дійсно таку інформацію як правило не розміщують (бо вона сильно застаріває). Що ж до віртуальних енциклопедій (Вікіпедія), то тут справа інша - тут можна і треба вносити поправки (це - "мобільна енциклопедія"). Тут можна подавати адреси (вони можуть бути швидко змінені). Контактна інформація - це в сучасному світі надзвичайно цінна інформація. Подивіться на УкрВікі, інші Вікі - там велика кількість саме контактної інформації. Зокрема в УкрВікі таких статей тисячі. Тому Ваша думка слушна для "старих" (паперових) енциклопедій, а для он-лайн продукту необхідні інші підходи. Видно по всьому, що в проекті Ви недавно - "походіть" по ньому (по існуючих сторінках) - подивіться як влаштована Вікі. Це корисно, зокрема щоб не придумувати америк. З повагою і очікуванням Вашої переробки статті Наука в Донецьку з російськомовної в україномовну (це треба робити швидко - вже зараз, бо буде видалено). Користувач:Білецький В.С.
Можливо, зокрема, Укр Вікі допускає контактну інформацію, та російська Вікі - погодьтесь, більш солідна - називає це різновидом Вандалізму. І я на цьому наполягатиму. За контактами треба звертатись до Жовтих чи Золотих сторінок, але точно не до Вікі.

Якщо вважаєте за потрібне видалити статтю Наука в Донецьку - що я вважаю, не ображайтесь, безглуздим, тим самим Ви образите усіх донецьких )))) це вже напевне! )))))))) Якщо бачите недоліки, поставте шаблон! Будь ласка!!! Дайте змогу усім, хто хоче, про ту Науку написати! Не можу ж я його сам встановити!

+Ви так і не дали відповіді, чому не формили посилання? і взагалі до чого Ваш словник в Наука в Донецьку як посилання??? Для якої частини поданої інформації він є джерелом??? Це ж мій переклад з російської. Не ображайтесь, та у ваших діях бачу другу ознаку вандалізму. От тільки бракує в Укр Вікі шаблонів. Є тільки блокування ((( ----
Шановний користувачу! Ви не переклали з російської Вікі - Ви просто скопіювали і поставили в УкрВікі статтю власне російською мовою та ще й з МАСОЮ помилок ІНФОРМАЦІЙНОГО характеру (перерахована велика кількість інститутів, які НІКОЛИ В ДОНЕЦЬКУ НЕ БУЛИ). Вимушений буду видалити все, що не відповідає правилам УкрВікі. Щодо джерел - ті інститути, які я ВЖЕ ПРАВИЛЬНО ПОСТАВИВ взяті з ГЕС, (т. 3). Користувач:Білецький В.С.