Обговорення користувача:Валерий-Val

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Валерий-Val у темі «VoidWanderer» 11 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Валерий-Val!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 07:12, 19 липня 2020 (UTC)Відповісти

Попередження

[ред. код]

виношу вам попередження за розпалювання війни редагувань, провокації та вставку неавторитетних російських джерел для пропагцування імперської точки зору. При птоворенні вас буде заблоковано. --Goo3 (обговорення) 15:58, 29 червня 2023 (UTC)Відповісти

Война из-за того, что без предварительно обсуждения отменяют правку № 39533509, хотя в описаниях к правкам я предлагаю заняться её обсуждением. Я не за разжигание войны, я за предварительное обсуждение. В описаниях к правкам и в обсуждениях я предоставляю только 2 источника: МСЭ с ЭИУ (укр.), а вы пишите о русскоязычных источниках во множественном числе. И я не вставлял в статью МСЭ, т. к. МСЭ уже была в статье и я лишь удалил текст, который противоречил МСЭ и я в этом не вижу "пропагцування імперської точки зору". Можете привести авторитетного историка, который про МСЭ считает, что это неавторитетный источник? — Валерий-Val (обговорення) 20:17, 29 червня 2023 (UTC)Відповісти

Російська мова в обговореннях

[ред. код]

Вітаю. На жаль, не всі користувачі української Вікіпедії розуміють російську мову, тому прохання використовувати в обговореннях українську. Можете скористатись гугл-перекладачем, зараз він на достатньо пристойному рівні перекладає. --yakudza 23:22, 29 червня 2023 (UTC)Відповісти

VoidWanderer

[ред. код]

Чи можна використовувати неукраїнську мову у службовому просторі?

[ред. код]
Перенесено з Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)#Оспаривание предупреждения участнику Валерий-Val от Goo3

@Валерий-Val, я переглянув ваш внесок в основному просторі (статей), і бачу, що ви володієте українською. Тобто те, що у службовому просторі ви пишете російською (знаючи українську або маючи змогу використати перекладач), я розцінюю винятково як підкреслену зневагу до спільноти українського розділу Вікіпедії та її традицій. Це є грубим порушенням правила ВП:Е, яке говорить мати повагу до співрозмовників, та ВП:НВМ і ВП:НГП, де ви неодноразово апелювали до правил, шукаючи дірки у них для можливості продовжувати зловживати терпінням спільноти. В українській Вікіпедії справді в службовому просторі можна звернутися іншою мовою, але якщо людина не знає української, і, як наслідок, не редагує текст основного простору.
Візьміть до уваги, що на подальший подібний допис ви дістанете формальне попередження на власні сторінці обговорення. Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 08:46, 30 червня 2023 (UTC)Відповісти

  • скажу простіше: війна має свої наслідки. Якщо не зрозуміють машинний текст гуглперекладача, то вже їх проблеми. --白猫しろ ねこОбг. 11:35, 30 червня 2023 (UTC)Відповісти
  • VoidWanderer, Ви пишете, що "на подальший подібний допис ви дістанете формальне попередження на власні сторінці обговорення", оскільки Ви маєте намір винести мені попередження за використання неукраїнської мови у службовому просторі, тоді на час обговорення з Вами я використовую українську, а після результату нашого з Вами обговорення подивимося, чи можна використовувати неукраїнську мову у службовому просторі чи ні.
Ви пишете, що "В українській Вікіпедії справді в службовому просторі можна звернутися іншою мовою, але якщо людина не знає української, і, як наслідок, не редагує текст основного простору", а де написано, що "але якщо людина не знає української, і, як наслідок, не редагує текст основного простору"?
Ви пишете, що "у службовому просторі ви пишете російською (знаючи українську або маючи змогу використати перекладач), я розцінюю винятково як підкреслену зневагу до спільноти українського розділу Вікіпедії та її традицій. Це є грубим порушенням правила ВП:Е, яке говорить мати повагу до співрозмовників", але використання неукраїнської мови у службовому просторі не означає, що у мене підкреслена зневага до спільноти українського розділу Вікіпедії та її традицій, а також, що я не маю поваги до співрозмовників і цим грубо порушую правило ВП:Е, тому що у правилі ВП:Е написано, що:

* Якщо хтось не погоджується з Вами, це аж ніяк не означає, що:

1) ця особа ненавидить Вас,
2) ця особа вважає Вас дурнем,
3) ця особа є дурнем,
4) вона є злою тощо.
Ви пишете, що "Це є грубим порушенням правила ... ВП:НВМ і ВП:НГП, де ви неодноразово апелювали до правил, шукаючи дірки у них для можливості продовжувати зловживати терпінням спільноти". Ви пишіть про правила у множині, але я лише апелював до правила ВП:УКРМОВА, тому що мене хотіли заблокувати за використання мною не української мови у службовому просторі, але я не шукав дірки у ньому для можливості продовжувати зловживати терпінням спільноти. — Валерий-Val (обговорення) 17:22, 30 червня 2023 (UTC)Відповісти