Обговорення користувача:AMY 81-412/Архіви/липень 2012

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон:Ркмда

На сайте КГГА поменяли структуру. Теперь ссылки в шаблоне не работают.--Анатолій (обг.) 23:01, 17 липня 2012 (UTC)

Я уже видел. Они убили доступ ко всему архиву. Уроды... В принципе, можно будет на досуге повытаскивать из Лиги и, например, перекинуть в жж ( --AMY (обговорення) 05:49, 18 липня 2012 (UTC)

ВВВ

Пане AMY 81-412 у Вікіпедії потрібно використовувати лише наукові терміни, а не ідеологічні. Наведу приклади: Вітчизняна війна 1812 року → Франко-російська війна 1812; першу світову війну називали Другою вітчизняною війною (не прижилося); Велика Жовтнева Соціалістична Революція до 1927 року офіційно називалась Жовтневим переворотом. Те ж саме і з Великою вітчизняною війною. Коли вже у населення запрацюють мозги і вони не будуть використовувати ідеологічних штампів? Будь-яке возвеличування (події, людини) — це пудріння мозгів. Ну нехай вже 80-річних дідів не переробиш, а ви ж то молодий--Kamelot (обговорення) 09:41, 26 липня 2012 (UTC)

Мне очень жаль, что у нас в стране некоторым патриотам за последний десяток лет так умудрились промыть мозги, что у них научные термины перевернулись вверх тормашками. До такой степени, что исторический термин скалькировали с немецкого языка. Создаётся впечатление, что Украина воевала на стороне Германии и проиграла войну.  ;( Вот и получается как у Козьмы Пруткова: Если на клетке слона прочтёшь надпись «буйвол», не верь глазам своим: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12].
PS: меня не надо переделывать, я в силу своего возраста имею возможность сравнивать увиденное лично, а не влитое в уши промывателями мозгов. --AMY (обговорення) 10:03, 26 липня 2012 (UTC)
Звичайно в статтях про медалі чи у формулюваннях указів про нагороди потрібно притримуватись мови оригіналів. --Kamelot (обговорення) 10:37, 26 липня 2012 (UTC)

Зауваження

Ваші дії порушують правила Вікіпедія:Війна редагувань. Хочу звернути увагу, що у разі систематичних порушень ваш доступ до Вікіпедії може бути заблоковано. Будь ласка, для вирішення конфліктів використовуйте інші засоби рекомендовані правилами Вирішення конфліктів, в першу чергу сторінки обговорення статей та користувача. --yakudza 22:23, 26 липня 2012 (UTC)

Німецько-радянська війна

Доброго дня, пане AMY 81-412! Будь-ласка, не заважайте процесу оновлення статей. Хочу зауважити, що ніхто не виправляє цитати, чи надписи на медалях тощо. Виправляється лише посилання на подію (Німецько-радянську війну). Це робиться для того щоб у користувачів, була можиливість перейти до неї, і прочитати що дійсно відбувалось в той час. --Антон патріот (обговорення) 08:17, 27 липня 2012 (UTC)

Це не оновлення, а каліцтво. Тому і відкидаю ваші правки. Ви хоча б почитали ту безглуздість, яка виникає післа вашого "редагування". Чи "чукча не читач"? У вас виходить як у Козьми Пруткова. Є офіційні документи, наградні листи - там ніяких НТВ немає. І бути не може. Бо штучно вигаданий "ідеологічний поліцайський термін". --AMY (обговорення) 09:20, 27 липня 2012 (UTC)
Не згоден з вами. Штучний термін ВВВ. Глянемо в корінь. Воювали дві людожерські держави одна проти одної. Коміністи вчинили не менше злочинів ніж нацисти. Але німці йшли воювати з ідеєю, що несуть цивілізацію у світ, а радянським людям вшушили ідею захисту Батьківщини. А дя простих українців одна окупаційна влада змінилася іншою. Війна була великою, але не вітчизняною --Kamelot (обговорення) 09:50, 27 липня 2012 (UTC)
И уж конечно неоспоримый факт, что украинцы сами себя оккупировали --AMY (обговорення) 10:20, 27 липня 2012 (UTC)

Стаття ВВВ

Будь ласка, не залишайте на деякий час цю статтю без уваги, бо один користувач, суто з мотивації ВП:ПРОТЕСТ, дуже бурно відкидає усі мої редагування. Дякую. Bublik (обговорення) 15:43, 29 липня 2012 (UTC)

Попередження

Доброго дня. Будь ласка, не використовуйте нецензурну лексику, навіть завуальовану, в обговореннях. Замість цього просте речення «Нічого не зрозумів» несло б таке саме змістове навантаження, а використання нецензурної лексики порушує ВП:НО.

Додатково (вже не в рамках попередження) зазначу, що оскільки ви володієте українсько мовою, в загальних обговореннях слід користуватися українською мовою, щоб ваші коментарі були зрозумілими всім користувачах, зокрема й тим, хто недостатньо володіє або не володіє російською. На сторінках обговорення користувачів, які вільно володіють російською або іншою мовою, ви, звісно, можете спілкуватися цією мовою, якщо вашим співрозмовникам так зручно — NickK (обг.) 13:47, 29 липня 2012 (UTC)

Якщо вас цікавить реальна робота у Вікіпедії, ви, по-перше, не займатиметься війною правок, бо будь-яка справжня наука вище війни. А по-друге, не ставитимете таких доречних питань до тієї дискусії, де грамотно висловився історик, бо, як-то кажуть ми розвиваємо не радянську Вікіпедію, а українську. Радянську успішно розвивають в іншій. --ДмитрОст 21:02, 29 липня 2012 (UTC)
У мене є мої міркування щодо доцільності чи не доцільності зміни ВВВ/НРВ. Дякую за зауваження, але залишуся при своїх переконаннях. --AMY (обговорення) 21:08, 29 липня 2012 (UTC)
У цьому переконання є у кожного. Але не кожен має мудрість та бажання поступитися частиною переконань заради розвитку проекту, а не його руйнуванню. --ДмитрОст 21:19, 29 липня 2012 (UTC)
Дякую за розуміння. Мені, як і вам, сподіваюся, не хочеться бачити на сторінках укрвікі абсурдиних тверджень типу Медаль за перемогу у ВВВ вручалася учасникам НРВ тощо. Якось не звик казати на біле — чорне. --AMY (обговорення) 21:24, 29 липня 2012 (UTC)

Медина Василь Степанович, Шипович Євген Йосипович та інші

Ще одне не узгоджене з опонентом відкочування може призвести до попереджувального Вашого блокування. Сподіваюсь на розуміння та здоровий глузд, якого з історії редагувань статей не помітно.--Dim Grits 21:56, 29 липня 2012 (UTC)

Термін учасник НРВ' у законодавстві України відсутній. Вказані статті мною начебто не відкочувалися. Це що, пан винайшов машину часу? --AMY (обговорення) 22:03, 29 липня 2012 (UTC)
То панові, мабуть, набридло спостерігати за вашими війнами, а оскільки в історії було лише п'ять його редагувань зі створення статті та 11 відкотів, він вирішив очистити історію від зайвого. В кожній з зазначених статей було зроблено по 11 відкотів (5 ваших і 6 Антона патріота) — NickK (обг.) 22:11, 29 липня 2012 (UTC)
Зрозуміло. Чесно кажучи, мені теж набридло тикати на «відкотити». Але бачити ту маячню, у яку перетворювалися статті після правок Патріота — теж несила. --AMY (обговорення) 22:13, 29 липня 2012 (UTC)

Дубінський Юхим Мусійович

привіт! дякую за статтю. я там трішечки підправила. і забрала зображення із галереї, бо так нічогісінько не видно… якщо не проти, звісно --antanana 04:50, 30 липня 2012 (UTC)