Обговорення користувача:AMY 81-412/Архіви/січень 2017

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Посилання на блог

Поясніть, навіщо в Шаблон:Ркмр давати посилання на блог (навіть, якщо він і ваш), якщо є посилання на публікацію в газеті? --Lexusuns (обговорення) 12:43, 28 січня 2017 (UTC)

По-перше, для уніфікації з шаблоном {{рвкмр}}, по-друге, на відміну від газети, у мене з назв вулиць є зворотні посилання на вікі, по-третє, у мене наведені не тільки газетні публікації, але й посилання на Лігу:Закон та скани оригіналів рішень Київради. А також у зв’язку з тим, що між оригіналами та публікаціями трапляються різночитання. Більше того, у мене є такі рішення, яких на інтернет-сторінці газети немає. --AMY (обговорення) 12:55, 28 січня 2017 (UTC)
Шаблон:Рвкмр теж створили ви, тому питання уніфікації спірне. Посилання на Вікі що дає? Впевнений, що більшість рішень, особливо сучасних, є в онлайн-доступі, тож для них посилання ще й на блог є зайвим. --Lexusuns (обговорення) 13:38, 28 січня 2017 (UTC)
Ні, обидва шаблони створив @Ahonc:. Щодо непотрібності посилання на жж, то, наприклад, у депутатів Київради на цей рахунок інша думка, бо чомусь скани рішень/розпоряджень вони беруть у мене в жж (навіть без мого відома), а не десь іще. --AMY (обговорення) 13:58, 28 січня 2017 (UTC)
Привели до сучасного вигляду їх ви. То навіщо дублювати інформацію посилання на блог і газету одночасно? --Lexusuns (обговорення) 14:12, 28 січня 2017 (UTC)
Тому що в мене — інформація повніша. --AMY (обговорення) 14:52, 28 січня 2017 (UTC)

Колись, коли копії рішень будуть завантажені у Вікісховище, а самі рішення оцифровані у Вікіджерелах, можна буде і відмовитись від цих посилань.--Анатолій (обг.) 17:09, 28 січня 2017 (UTC)

Необґрунтовані виправлення структури статті

Вітаю!
Ви зробили декілька послідовних виправлень у статті Василенко Микола Прокопович, які стосувались зміни порядку розділів. При цьому ви послались на Обговорення Вікіпедії та архів Кнайпи, а ваш опонент — на Вікіпедія:Стиль/Структура статті. Мушу зауважити, що саме сторінки Вікіпедія:Стиль є «стандартом, якого рекомендується дотримуватись усім користувачам». А от ваші аргументи хиткі тому, що:

  1. між настановою і обговоренням Вікіпедії перевага надається вже прийнятому правилу (у нашому випадку якраз настанові);
  2. перше з ваших обговорень не зацікавило широке коло користувачів, а друге залишилось без підсумку, отже за наслідками обох не було прийнято жодних змін і вважати їх діючими не можна;
  3. обидва обговорення були ініційовані вами, тому вас слід вважати зацікавленою особою.

Отже, коли не підставі особистих інтересів ви приймаєте рішення про зміну структури, то виглядає це неаргументовано, а ваша наполегливість скидається на війну редагувань. Прошу вас припинити необґрунтовані правки, інакше вам може бути обмежено доступ до редагування цієї сторінки. Сподіваюсь на ваше розуміння, з повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 17:28, 28 січня 2017 (UTC)

  • Вітаю. А тут вже цікаво, де саме ви взяли, що Вікіпедія:Стиль є «стандартом, якого рекомендується дотримуватись усім користувачам». Адже на цій сторінці прямо зверху в рамочці написано буквально наступне: «Цю сторінку запропоновано включити до довідкової системи Вікіпедії як правило або настанову. Зараз усе, що написано на цій сторінці, не є чинним правилом або настановою Вікіпедії.» Може у вас якась інша версія вікіпедії? По-друге, метою започаткованого мною обговорення було саме те, щоб унормувати порядок розділів, оскільки нині є різночитання щодо цього питання, мінімум, три рівноправних варіанти. А, оскільки, як ви саме тут пишете, за цими обговорення ніяких змін не відбулося, то висновком цього є те, що ситуація залишилася на тому ж місці, що й до цих обговорень — це питання й нині ніяк не унормоване. Тобто моя версія порядку розділів має такі ж самі права на життя, як і та, яку підтримуєте ви. Отже, усі ваші висновки щодо того, що начебто мої правки неаргументовані, не мають жодних підстав. --AMY (обговорення) 17:57, 28 січня 2017 (UTC)

Статус файлу Файл:Кущ Анатолій Васильович.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Кущ Анатолій Васильович.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 23:10, 28 січня 2017 (UTC)

привіт! а чи є у Вас якісь контакти пана Анатолія? по-перше, щоб за його фото домовитися. а, по-друге, може й дозволи вдасться отримати… --アンタナナ 23:11, 28 січня 2017 (UTC)

Вітаю. Чого нема, того нема. Питати треба в Спілці художників на Львівській площі. Або шукати контакти на його сайті (якщо такий є). --AMY (обговорення) 08:43, 29 січня 2017 (UTC)
ясно. дякую! є такий: [1]. буду пробувати тоді --アンタナナ 09:13, 29 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:02, 30 січня 2017 (UTC)