Обговорення користувача:AMY 81-412/Архіви/січень 2018

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Зловживання швидким відкатом та інше

Вітаю. Щодо вашого відкоту без пояснень, то він крім іншого дивний ще тим, що ви повернули версію, в якій міститься попереджувальний шаблон з інформацією, що у Вікіпедії є певні статті, а насправді таких статей нема. Хочу вам нагадати, що Вікіпедія призначена в першу чергу для читачів, а ви своїм редагуванням вводите їх в оману. --yakudza 20:09, 8 січня 2018 (UTC)

З яких це часів разове скасування попереднього редагування трактується як зловживання функцією швидкого відкоту? --AMY (обговорення) 20:12, 8 січня 2018 (UTC)
Дякую за розуміння і повернення. Щодо швидкого відкату, то його використання доволі чітко регламентовано. Зрештою, відкат чиїхось редагувань без пояснень - це завжди доволі доволі сильний подразник для того, чиї редагування були відкочені. Особливо після того, як рушій медіа-вікі почав сигналізувати про це. Я останнім часом намагаюсь у навіть очевидних для мене випадках використовувати не відкат, а відміну редагувань, яка дозволяє дати опис причини. Звісно, мова не йде про відкати анонімних редагувань, які досить часто є або вандалізмом, або якимось іншим порушенням правил. --yakudza 20:51, 8 січня 2018 (UTC)
Дуже сильно радий, що ви розумієте відмінність між діями, які відбуваються внаслідок натискання користувачем на посилання «скасувати» чи «відкинути». Я, так само, як і Ви, намагаюсь надавати опис причини того чи іншого свого редагування. Хоча і не завжди, тим більше, що це не є обов’язковим. Дякую за розуміння. --AMY (обговорення) 20:57, 8 січня 2018 (UTC)