Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/квітень 2021

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Перейменування облікового запису

Привіт. Я подав запит на перейменування облікового запису RedirtalkDeleter. Можеш подивитися та перейменувати?--Andriy.v (обговорення) 19:48, 1 квітня 2021 (UTC)

Онлайн-форум адміністраторів вікіпроєктів: обговорення

Привіт! У квітні-травні за підтримки ГО «Вікімедіа Україна» плануємо провести онлайн-форум адміністраторів українських вікіпроєктів. Попередній формат (який можна обговорювати) — дводенна онлайн-подія, яка приблизно наполовину складатиметься із практичних тренінгів і наполовину із обговорень/дискусій; відкрита для всіх активних користувачів, але спрямована на адміністраторів української Вікіпедії та сестринських проєктів.

Запрошую вас обговорювати формат, пропонувати теми сесій і зголошуватися до участі на цій сторінці — Вікіпедія:Форум адміністраторів вікіпроєктів 2021.

Ви отримали це повідомлення, бо є адміністратором/адміністраторкою чи адміністратором інтерфейсу української Вікіпедії чи іншого вікіпроєкту українською мовою. --Acedtalk 16:02, 15 квітня 2021 (UTC)

Об'єднана територіальна громада

Можете перевірити сторінку Об'єднана територіальна громада? А то редагую-редагую, а ніхто не перевіряє. :) --Kammerer55 (обговорення) 18:08, 8 квітня 2021 (UTC)