Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/листопад 2017

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Ahonc у темі «міська рада» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Патрулювання

Проголосуйте, будь ласка за мене тут (За чи Проти). Дякую.--Максим Огородник (обговорення) 19:27, 12 листопада 2017 (UTC)

Максим Огородник

Вітання! Користувач створює статті про пам'ятники, але не тямить у значимості і не розуміється на списках ВЛЗ. Якщо маєте бажання доповнити статті зазначенням статусу ПКС з охоронним номером, відредагуйте, бо їх, очевидно, так само виставлять на вилучення як Пам'ятний знак воїнам-землякам, які загинули в роки Другої світової війни (Шманьківці) і буде катавасія та наступні прецеденти до вилучення таких статей, що мені особисто не хотілося б. --Микола Василечко (обговорення) 18:44, 15 листопада 2017 (UTC)

міська рада

вже і бланки замінюють. Поясніть мені, будь ласка, коли рішення офіційно вступить в силу. --Шмурак (обговорення) 13:34, 29 листопада 2017 (UTC)

Не треба спішити. Ще навіть на сайті міськради тексту рішення нема. Відповідно ми навіть не знаємо, як там записана назва. А вазаглі я перейменовую такі статті після публікацій змін АТУ у «Відомостях Верховної Ради України».--Анатолій (обг.) 19:28, 29 листопада 2017 (UTC)