Обговорення користувача:Alex K/"Як не старайся, а iсти не дадуть." (13.01.2010—14.01.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Alex K/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Alex K

"Як не старайся, а iсти не дадуть."

[ред. код]

Dear Alex K,

Пожалуйста, поясните мне смысл предложения, которое Рейдер з нiкчемного лiсу опубликовал в рубрике «О девиантном поведении» раздела «Кнайпа: Полiтики» в 12:27, 12 сiчня 2010 (UTC).

Если Вы считаете, что вышеназванный користувач говорил ненормально или вёл себя ненормально, публикуя указанное предложение в указанной рубрике, тогда не надо ничего пояснять.

P.S. Недавно Рейдер з нiкчемного лiсу попросил администраторов Украинского раздела Wikipedia «пояснити професурi як поводяться в товариствi». В связи с этим, меня заинтересовал вопрос о том, должны ли указанные администраторы «пояснити» Вам «як поводяться в товариствi».

Галактион 14:14, 13 січня 2010 (UTC)Відповісти

Пане Галактион (_ _;) я вже зрозумів — ви не любите Редера. Я тут до чого? Ну бувають такі люди як він. Сьогодні чорт, завтра янгол… Коли він щось порушує звертайтесь до адмінів, як я це роблю. Для чого обговорювати кожне його висловлювання? Краще за цей час щось корисне зробити, чи не так?--Alex K 09:02, 14 січня 2010 (UTC)Відповісти

Пане Alex K,
1. Возможно, я невразумительно изложил Вам мою просьбу пояснить смысл предложения Рейдера з нiкчемного лiсу от 12:27, 12 сiчня 2010 (UTC). Например, в этом предложении не указано что или кого «iсти не дадуть».
2. Могу ли я в будущем обращаться к Вам по интересующим меня вопросам?
Галактион 09:41, 14 січня 2010 (UTC)Відповісти
1.Я не знаю що Рейдер мав на увазі, бо я не можу знайти його слів без посилання. До того ж маю сумнів чи варті його слова того, щоб їх ретельно розбирати? Я ж не адмін, а простий користувач. Заблокувати його за порушення не зможу. А вивчати психіку пана Рейдера заради «дослідження» мені не дуже цікаво. Краще «Лунь юй» перечитати в оригіналі у вільний час )
2.Звичайно. Тільки користь від мої відповідей зазвичай невелика.--Alex K 09:56, 14 січня 2010 (UTC)Відповісти
Dear Alex K,
1. Спасибо за ответ.
2. Возможно, Вы согласитесь со мной, что "бывають такi" физические лица "як" Dr Henry Jekyll and Mr Edward Hyde. "Сьогоднi чорт, завтра янгол..."
Галактион 11:00, 14 січня 2010 (UTC)Відповісти