Обговорення користувача:Alex K/Шаблон Необхідні статті (31.01.2012—31.01.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Alex K/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Alex K

Шаблон: Необхідні статті

[ред. код]

Вітаю! Останнім часом Ви почали додавати потрібні на вашу думку статті до цього шаблону, але є кілька ньюансів, про які варто було б сказати. По-перше, Ви додаєте статті з довгими назвами, що призводить до товстішання шаблону — він, в ідеалі, мав би займати три рядки (зараз явно не три). Мені це не приносить незручностей, бо маю екран 16/9, але одного разу побачив як це виглядаю на звичайному комп'ютерному моніторі (не дуже привабливо, майже роздуто), тому стараюсь додавати статті з короткою назвою, наприклад Гарі Невілл, Джеронімо, Східний блок і т. д. По-друге, мені вже висували претензії з приводу його наповнення, тому на сторінці обговорення я пояснював, що додаю статті з різних сфер (спорт, мистецтво, історія, географія, ...). Зараз у шаблоні й так багато статей на історичну тему: Завершення Другої світової війни у Європі, Ліквідація Запорозької Січі (1775), Східний блок. Тому додавання ще таких вважаю недоцільним. Будь які намагання пояснити свою позицію іншим користувачам не мають успіху (вже невідомо скільки висять статті на авіаційну, космічну тематику, які ніхто не створює крім користувача, який їх додав, та будь-які спроби видалити їх призводять до того, що через два-три дні вони знову з'являються). Не сприймай як образу (не хотів нічого поганого сказати у ваш бік) видалення вашої статті з шаблону — додам її тоді, коли буде створена якась із запропонованих у шаблоні статтей на історичну тематику. Сподіваюсь Ви зрозумієте мою позицію. І ще одне, коли наступного разу додаватимете статті робіть це таким чином:

Рада народних комісарів Росіїru

Це економить місце у шаблоні.--Шиманський Василь 08:16, 31 січня 2012 (UTC)Відповісти

  • Вітаю! Дякую за допис.
  • На основі чого базуються ваші припущення про ідеальний шаблон? Якісь правила, поради Вікіпедії? Чи ваші власні уподобання?
  • Кажете товстий? То хай собі буде товстий! Я не власник шаблону, щоби місце економити.
  • Сторінка ж службова — Не для милування, а для роботи. Всеодно як шаблон виглядає. Аби статті були. Треба турбуватися за їхній вигляд.
  • Багато статей на історичну тему? Ну той добре. Я не бачу тут проблеми. Не створюють статей? Прийде час - створять! Чого гвалт на пустому місці здіймать?--天津日高日子波限建鵜葺草葺不合命 09:10, 31 січня 2012 (UTC)Відповісти