Обговорення користувача:Alex K/Шановний (20.07.2011—20.07.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Serg7255 у темі «Шановний» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Alex K/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Alex K

Шановний

[ред. код]

Шановний, дуже Вас прошу не відкатувати всі правки деякого користувача, а користуватись сторінкою обговорення статті, сторінкою обговорення конкретного користувача та ін. Ви відкатили «скопом», разом усі мої правки у статті СРСР.
[1]

Ви знаєте, таки БОЛЬШЕВИЦЬКІ методи моїх колег по українській Вікіпедії мене зовсім не влаштовують. Я вважаю, что саме УКРАЇНСЬКІЙ Вікіпедії (як Вікіпедії вільної демократичної держави) це, на відміну від, може, будь яких інших Вікіпедій, зовсім не личить. Ми повинні бути зірцем дотримання всіми правил та нейтральної точки зору. Тому, будь ласка, шановний колего, я би дуже Вас просив критикувати (на СО статті, моєї СО) мої КОНКРЕТНІ правкі у цій статті, приводити якись свої контраргументи до них, та ін., а не відкатувати УСЕ, МЕХАНІЧНО. (Я не дуже вникав, але це, не виключено, що навіть підпадає під правило про недопустимість «війни правок».)

Якщо Ви проігноруєте моє прохання, то я буду вимушений (Вами) подати або запит на коментар, або запит до адміністраторів української Вікіпедії. Сподіваюсь на розуміння.Serg7255 05:54, 20 липня 2011 (UTC)Відповісти