Обговорення користувача:Alex K/O "вынесении ценных материалов" (23.02.2010—24.02.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Alex K/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Alex K

O "вынесении ценных материалов"[ред. код]

Dear Alex K,

В 14:40, 20 января 2010 (UTC) администратор NickK Украинского раздела Wikipedia "порекомендовал" (в сослагательном наклонении) "вынести все материалы, которые имеют хоть какую-то ценность, в личное пространство пользователя" (см. рубрику "Користувач:Галактион" в разделе "ВП:ЗА"). Как Вы оцениваете указанную рекомендацию?

Галактион 14:36, 23 лютого 2010 (UTC)Відповісти

  • Добридень! Скажу чесно — ніяк не оціню. Мене цікавить основний простір статей, а не обговорення. Я не засуджую вас за те, що ви пишете в обговореннях, але і не підтримую, бо не бачу практичної користі для україномовного читача з вашої праці — інша мова, оригінальний стиль, відсутність посилання на джерела.
  • Хочете прислухайтесь до NickK. Гадаю тоді пан Leonst заспокоїться.
  • Інший варіант — продовжуйте писати в обговореннях, ігноруючи NickK, але тоді слід бути готовим до конфлікту.
  • Втім для конфлікту у вас цього невигідна позиція. Ви позиціюєте себе як «іншомовний» (Під «мовою» я розумію поведінко-знакову системи, а не лише російську мову і не лише мову в прямому лінгвістичному сенсі), а це викликає підсвідомий супротив.
  • Навіть якщо ви 100% матимете рацію, але викладатимете свою точку зору «мовою», відмінною від «мови» спільноти, вас не слухатимуть. В гіршому випадку — вб'ють. Так судили Сократа і так судитимуть і вас.
  • Зрештою слід визначитися, що для вас вікіпедія, чи справді тут треба бути? Якщо треба, виборюйте своє «місце під сонцем».—天津日高日子波限建鵜葺草葺不合命 06:21, 24 лютого 2010 (UTC)Відповісти
1. Большое спасибо за ответ.
2. По моему мнению:
2.1) Вiкiпедiя – это Украинский раздел Wikipedia,
2.2) Wikipedia – это свободная многоязычная энциклопедия, которую каждый может редактировать.
3. Конечно, я – иностранец [в Украинском разделе Wikipedia]. Это видно даже из моей подписи, в которой фигурирует Русское имя "Галактион" и не фигурирует Украинское имя "Галактiон".
Галактион 09:50, 24 лютого 2010 (UTC)Відповісти