Обговорення користувача:Andriyko UA/Palazzo dei Camerlenghi (01.03.2008—02.03.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Andriyko UA у темі «Palazzo dei Camerlenghi» 16 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Andriyko UA/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Andriyko UA

Palazzo dei Camerlenghi

[ред. код]

Шановний пане Андрію (мабуть, все таки вірне звертання),
Отже, скажу відверто, — Ви мене заскочили за писаниною Еміграції, бо на неї безліч посилань, а статті не існувало. І та-ака вона в мене тяжка видалася (суцільна відсєбятіна ;-)), тому радесенький вирішив відповісти Вам, але перед тим не втримався, — глянув хто Ви, хто Ваш опонент і т. д. Скажу чесно — радий за Ваше можливе адміністрування, матеріали, редагування і шаблони у Вас якісні і цікаві. Відразу прохання (мєжду дєлом) — якось допоможите з шаблонами ?.. Далі — дякую за «каталонців», звичайно, припрошую наглядати за іншою моєю «творчістю». По суті — певно, що не випадає вікі-новачку бути арбітром між «більш досвідченими товаришами», але скажу чесно, не треба тут особливих знань італійської (початкові з фонетики), до того ж назва зі сфери загальних знань — звичайно ПАЛАЦ(Ц)О ДЕЙ (або ДЕЇ) КАМЕРЛЕНҐІ. Справді, в італійській ng — це нь (м'яке н), але ж gh — завжди ґ, і h ставиться якраз для того, щоб показати, що g читається саме так, а не дж. З повагою, Ігор з Києва 23:37, 1 березня 2008 року (UTC)

Так, Ви вірно зрозуміли — камерлЕнґі і тільки… Прохання (шаблонне) не «горить» — коли попро́шу, може і довчитесь уже… ). Щодо роботи і задоволення — ну не збіговисько ж ми тут усі інтелектуалів або тих, хто себе такими вважає… У подальшому звертайтесь до мене з тих мов, що у мене у профайлі (плюс гальєго, каталан, ретороманська і всі західнослов'янські) без жодних застережень — з задоволенням допоможу. І ще декілька питань. Одне технічне — час у всіх дописах указується за Ґрінвічем ? І якщо дозволите — Ви пишите про Венецію або про сам палац, бо глянув статті окремої у італ. або англ. Вікіпедії немає, і звідки такий потяг до Венеції ? Користувач:Turzh 2 березня, 00:12.
Час в дописах залежить від Ваших налаштувань, треба лише обрати необхідний часовий пояс. Венеція — дивовижне місто і саме тому дивно, що в УКРВІКІ так мало про нього написано. А ось питання про Венецію я не зовсів зрозумів. ) --Andriyko UA 22:23, 1 березня 2008 (UTC)Відповісти
я хотів про це сказати, однак, на жаль, Andriyko UA не вказав поштової адреси--Albedo 06:40, 2 березня 2008 (UTC)