Обговорення користувача:Dimant/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Критерії значимості вулиць

--Kharkivian 23:38, 10 лютого 2012 (UTC)

Формула-1

Доброго вечора. Глянув, що Ви в числі перших у проекті Формули-1. Що ж із ним робити? Може когось підкрутити, щоб хоч один користувач вів проект. Бо вже стартував сезон 18 березня в Австралії, а ми ніяк не можемо фінішувати в 2011 сезоні (ненаписано 6-7 гонок). Як нікого не знайдеться відповідального, то давайте хоч ми з Вами його потягнемо, цей проект. --ДмитрОст 19:11, 25 березня 2012 (UTC)

Тематичний тиждень

--Шиманський Василь (обговорення) 18:58, 29 березня 2012 (UTC)

Автомобільний тиждень

Доброго дня! Пропоную долучитись до автомобільного тижня, який пропонується провести з 31 травня по 15 червня 2012 року.--ZZZico (обговорення) 13:30, 13 травня 2012 (UTC)

Commons

For your information: I have left you a message on your commons talk page. Jared Preston (обговорення) 19:54, 11 червня 2012 (UTC)

Вікіцитати

Вітаю! Загляньте на свою СО у вікіцитатах. --Baseобговореннявнесок 11:37, 13 липня 2012 (UTC)

Запрошення до участі в місячнику авіації та космонавтики

--Stanislavovich (обговорення) 14:39, 2 вересня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у місяці рок-музики

Тиждень Європейського кіно

Доброго дня, Dimant! Запрошую Вас долучитися до проведення тематичного тижня «Тиждень Європейського кіно», що проходитиме у період з 10 по 23 грудня. З повагою, --TheLotCarmen (обговорення) 23:36, 7 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Парагвайський гуарані
  2. Болгарська соціалістична партія
  3. Кіфоз
  4. Прапор Американських Віргінських островів
  5. Прапор Харцизька
  6. Герб Ґренландії
  7. Терскей Ала-Тоо
  8. Джеті-Огуз
  9. Барскаун
  10. Франкофони
  11. Амеліенстейн (ПАР)
  12. Ботастранд (ПАР)

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:49, 15 грудня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 09:10, 9 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів

--KuRaG (обговорення) 12:04, 10 січня 2013 (UTC)

Стосовно порушення авторських прав Жнивні пісні, Гребовицькі пісні і т.п. ‎

Тексти статей взято з книги Лановик М. Б., Лановик З. Б., Українська усна народна творчість — Навчальний посібник / К.: Знання-Прес, 2006.- 591 c. електронний варіант

Сайт [1] просто передруковує без посилання матеріали цієї книги. Поясніть будь-ласка, в чому моя провина і як її виправити коректно.

З повагою -- Basio (обговорення) 16:14, 12 січня 2013 (UTC)

Прочитайте ВП:АП. У Вікіпедії суворо заборонено копіювати чужі тексти без змін. Намагайтеся передавати зміст джерела своїми словами аби не порушувати авторське право.--Dimant 16:33, 12 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:39, 25 січня 2013 (UTC)

Звернення до киян

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:35, 29 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:35, 29 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні кінопремій

--KuRaG (обговорення) 10:55, 1 лютого 2013 (UTC)

Запрошення

--Dmytro Lomonosov (обговорення) 00:36, 8 березня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Великої Британії

--SteveR (обговорення) 10:49, 10 березня 2013 (UTC)

Шаблон:Стаття проекту

Прошу Вас зробити відповідні записи в шаблоні для появи в параметрі "портал" можливості вписувати зображення порталу в «Шаблон:Вікіпроект:Католицтво». Наприклад, так є в «Template:WikiProject Catholicism». З повагою --Krupski Oleg (обговорення) 08:22, 15 березня 2013 (UTC)

Том Гупер

Доброго дня! Якщо Ви працюєте над статтею, мабуть варто поставити зверху статті шаблон Шаблон:Edited, щоб не було, як зараз в нас =) Alecs (обговорення) 14:15, 16 березня 2013 (UTC)

Вітаю! Так, я розумію, але зараз у мене дуже мало часу залишається на вікі і той шаблон, на мою думку, міг би створювати незручності для читачів, оскільки я іноді буваю неактивним по декілька днів. А в планах, то я збираюсь повністю перекласти ту статтю з англвікі. --Dimant 14:25, 16 березня 2013 (UTC)

Суддя Дредд

Вітаю!

Як Ви, напевно, помітили, я намагаюся створювати «мікрошедеври». Тому продумую принаймні структуру статті так, щоб вона була кращою/рівною англВікі. Усі мої великі статті, навіть засновані на англійських — найкращі у Вікі на момент створення (англійці не сидять склавши руки). Порівнюйте на здоров'я — я маю за що гордитися. Я сам уже задав зразок для написання статей про фільми — і буду дотримуватися його, або доповнювати його. Мета: хто зайшов на нашу сторінку — на російську уже на зайде. Тому там усе нормально і правильно. Зверніть увагу — я ПИШУ статті, а не виправляю чужі (у чужих я можу виправити лише грам/офр помилки). Удосконалення моїх статей, які погіршують їх — це святотатство! ;))) А якщо серйозно — просто порівняйте і зробіть висновок.

Якщо у когось є охота ходити у проект Вікіцитати — я не бороню. Скажімо, я бачив там цитати до «Термінатор: Хроніки Сари Коннор» до кожного епізоду. Прикольно. Однак, на мою скромну думку, цитати — які врізалися у пам"ять і якось унікально описують цей фільм — варті того, щоб розміщуватися у статті про фільм. НЕОДМІННО ТАК МАЄ БУТИ! Ми, українці, маємо створювати якісний продукт, який має бути якісним як за суттю — так і на вигляд. Бо за кількістю статей ми ні англ-, ні росВікі не наздоженемо. А от якістю — я, гадаю, як дітей!

Я виношу картинку-афішу ЗА МЕЖІ ШАБЛОНА. Я не бачив, чи це Ви її внесли в шаблон — усього не угледиш. Так МАЄ бути, будь ласка, не треба уставляти її в шаблон — Я ВЖЕ СТОМИВСЯ ВИНОСИТИ ЇЇ НАЗАД. Якби ви спитали мене: для чого ти, телепню, її виніс?!! — то я би відповів: це УКРАЇНСЬКИЙ постер. Під ним напис: "Український постер до фільму «Суддя Дредд». Кожному недоукраїнцю (русомовному, селюку, придурку із комуно-соціалістичним світоглядом тощо) лише ТОДІ дійде, що ми, українці, є унікальною спільнотою, що варта поваги — ЛИШЕ КОЛИ ЙОМУ У ПІДСВІДОМІСТЬ МОЛОТКОМ ЗАБИТИ ЦЕ.

Усе, що робить нашу статтю унікальною — і при цьому не викликає відрази — МАЄ БУТИ В СТАТТІ.

Про це я із усіма активними діячами укрВікі переговорив — чогось (і сам не розумію, чого?) із Вами не встиг. Усі погодились або висловили нейтралітет: роби, а там видно буде. Ну, усім уже стало видно. А буде іще видніше. Скоро писатиму статтю про 2 нові фільми — ось тільки критики про них понаписують, щоб мені більше матеріалу набралося.

Сподіваюся, мій сумбурний виклад не завадив Вам зрозуміти моїх думок. День просто такий. Київ під снігом :-/

З повагою, --Brandner (обговорення) 09:57, 23 березня 2013 (UTC)

Вітаю! Ви молодець, що створюєте такі добре наповнені за змістом статті, але я все ж переконаний, що потрібно дотримуватись тих принципів оформлення статей про фільми, які використовуються вже давно і за якими було написано сотні статей. У шаблоні: Фільм для постерів є спеціально відведена графа і в документації наведено приклад використання того шаблону, тож треба дотримуватись таких принципів.
На мою думку, Вікіпедія - це в першу чергу енциклопедія, а не збірка цитат і тому вони мають міститися у відповідному вікіпроекті. Якщо ж Ви зі мною не погоджуєтесь, то винесіть дане питання в кнайпу на обговорення спільнотою.--Dimant 10:39, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Beautiful (альбом).jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Beautiful (альбом).jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:53, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Coat of arms of South Africa.svg.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Coat of arms of South Africa.svg.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:14, 25 березня 2013 (UTC)

Файл:Як все заплутано.jpg

привіт. перепрошую, що турбую. але цей файл — не низької якості. буду дуже вдячна, якщо перезавантажите версію --アンタナナ 01:46, 27 березня 2013 (UTC)

Вітаю! То в мене таких про фільми дуууже багато. А з яких саме значень роздільності зображення починають вважатися низькими за якістю?--Dimant 15:10, 27 березня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у проекті

--Helgi (обговорення) 11:15, 30 березня 2013 (UTC)

Вікі любить землю

Доброго дня, запрошую вас до нового проекту Вікі любить землю --Ілля (обговорення) 21:17, 1 квітня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у проекті

Черкащина-2 --MSha (обговорення) 10:55, 9 квітня 2013 (UTC)

Нейчерс-Веллі

Добридень! Я перейменував створену Вами статтю - так правильно. В англійській мові wa може відповідати "во" (і те не завжди), але va - ніколи. З повагою, --Dmitri Lytov (обговорення) 02:02, 21 квітня 2013 (UTC)

Вітаю! Дякую:)--Dimant 06:23, 21 квітня 2013 (UTC)

Формула-1

Привіт. Що стосується ф-1, мені здається крім нас ніхто більше не пише. Як Ви ставитеся до того, щоб певним чином розподілити між нами роботу у написанні статей про ф1, адже за наповнюваністю наша вікі не в лідерах. Ig2000 22.04.13.

Вітаю. Ставлюсь позитивно) Я міг би взятись за створення та покращення статей про гонщиків поточного чемпіонату, а Ви, наприклад, про команди (конструкторів) та їх цьогорічні боліди. Як Вам такий розподіл сил? --Dimant 18:20, 22 квітня 2013 (UTC)

F1

Дивіться, оскільки роботи багато, пропоную до вищесказаного Вами таке:

я беру на себе поточні боліди/команди. Постараюся написати і про ГП Британії/Німеччини, аж дивно що ще нема.

Ви пілотів, але бажано звісно створювати нові статті, оскільки дуже вже багато пілотів не висвітлено у нашій вікі. Також бачив що Ви доробляли мою статтю про ГП Бахрейну, тому пропоную Вам також взяти ГП (минулі і поточні згідно календаря 2013). Тож у кількох словах: боліди і команди мої, пілоти і ГП Ваші (звісно я б міг доповнювати про поточні ГП). Як Вам? І було б непогано розробити певний графік роботи.

ПС: нЕ ЗГОДЕН З Вами, що не можливо наздогнати росВікі, от голландці скільки статтей ботів вливають, а статтей про в більшості уніфіковані теми (населені пункти) в нас мало, тож тільки за рахунок цього можна б було серйозно наблизитися до рос. (Ig2000)

Домовились. До речі статті про Гран-прі, яких нараховується більше 800 можна було б і ботом залити, але на жаль я не знаю як то зробити:( --Dimant 12:50, 24 квітня 2013 (UTC)
Ну тоді по змозі мінімум 2 статті на тиждень думаю зможемо подужати. (Тут мене можна знайти - https://www.facebook.com/groups/ukwiki/). Щодо статтей, можливо нові статті слід робити відповідно до актуальності, от наприклад наступне ГП Іспанії і т.д. - ну як ідея Ig2000 04:33, 25 квітня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Вальттері Боттас

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Вальттері Боттас був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:54, 3 травня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Станція Вільча.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Станція Вільча.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 22:04, 24 травня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Харківський масив.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Харківський масив.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Ваѕеобг.вн. 16:45, 13 червня 2013 (UTC)

Шаблон Edited в статті Садиба Мурашка

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Садиба Мурашка був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:00, 22 червня 2013 (UTC)

Вікіпедія:Кандидати у вибрані портали

Вітаю :) колись Ви, наче, долучалися до зрозробки проекту Вибраних порталів. Чи не бажаєте запустити цю ідею знову? --Erud (обг.) 09:19, 22 червня 2013 (UTC)

Вітаю! На сьогодні ми маємо достатньо багато порталів і я думаю, що вже настав час для запуску цього проекту, але, на жаль, зараз я не можу взятися за це через брак часу:( Якщо хтось все ж таки розпочне обговорення/голосування, то я з радістю підтримаю цю ідею. --Dimant 13:43, 22 червня 2013 (UTC)

Нагорода

За внесок у відвідуваність

Завдяки Вашому внескові українська Вікіпедія у червні 2013 отримала +226 451 переглядів!

Це 27 місце серед усіх вікіпедистів!

Вітаю і бажаю сил, часу і натхнення! --Perohanych (обговорення) 16:22, 16 липня 2013 (UTC)

Фото вулиць Києва

То які вулиці зображені на цих фото? На першому підпис, що то Джерельна вулиця, а вставлене воно в статтю про Криничну вулицю, на другому підписано, що то Кринична, а вставлено в статтю про Березневий провулок.--Анатолій (обг.) 17:14, 3 липня 2013 (UTC)

1-е фото - кринична, 2-е - березневий. Треба перейменувати.--Dimant 10:12, 6 липня 2013 (UTC)
Перейменував.--Анатолій (обг.) 17:14, 16 липня 2013 (UTC)

Вікізустріч на Заході

Привіт! Надіслав Вам листа вікіпоштою, де вказав свої контактні дані. Орієнтований час зустрічі - 13:00, субота, арт-сцена, після виступу Сергія Жадана --RLuts (talk) 18:04, 15 серпня 2013 (UTC)

Пляжний футбол

Доброго часу! Пишу тут, бо Ви долучалися до крайнього на цей час "футбольного" тематичного тижня. Сподіваюся, Вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Тиждень пляжного футболу (31 серпня—11 вересня).

Актуальність: 18—28 вересня наша збірна бере участь у фінальній частині Кубка світу з пляжного футболу і це, напевне, приверне увагу інтернет-користувачів. Щоб Вікі була підготовлена до тої уваги, мусимо привести до ладу вже створені статті з даної тематики та написати кількадесят нових.--fed4ev (обговорення) 16:49, 18 серпня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Чорного моря


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:25, 21 вересня 2013 (UTC)

Місяць українського села

Нагадування. 1 жовтня розпочинається Місяць українського села. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 17:52, 25 вересня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:FSB Vzryvaet Rossiyu2.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:FSB Vzryvaet Rossiyu2.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 15:36, 6 січня 2014 (UTC)

Перепис населення

Доброго дня, підкажіть будь ласка, як і де конкретно я можу для села знайти кількість мешканців на 2001 р. Бо мучаю ті два сайти, ніяк не можу знайти, де дані по кожному окремо взятому селу...((( --ДмитрОст 20:24, 15 березня 2014 (UTC)

Вітаю! Треба тут клікнути по "Національний склад населення, мовні ознаки, громадянство"→"Національність та мовні ознаки" і випаде список з областями, де вже можна буде конкретно генерувати і отримувати дані про кожне з сіл певного району області.--Dimant 20:32, 15 березня 2014 (UTC)
Дякую, мовні ознаки я знайшов у відсотках... Мене цікавить кількість населення, де можна знайти... (( --ДмитрОст 20:34, 15 березня 2014 (UTC)
а кількість населення є на сайті ВРУ --Dimant 20:44, 15 березня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у місяці Єдності України


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:35, 20 березня 2014 (UTC)

Уважаемый

Давай не будем врать про религиозный состав украины и завышиать кп/гкуц в ущерб мп --109.167.253.69 09:44, 10 травня 2014 (UTC)

Дані вказані на основі дослідження центру разумкова. Див. першоджерело [2] --Dimant 09:47, 10 травня 2014 (UTC)
Если ты не русский и не православный - так чего ты русских украинизируешь да от веры родной отучаешь? Езжай в Львов, отделяйся --109.167.253.69 09:58, 10 травня 2014 (UTC)
LOL --Dimant 10:01, 10 травня 2014 (UTC)

Тиждень Нігерії

Файл:Plate of assorted meat and fish in Lagos Nigeria.jpg

Доброго дня! Вітаю Вас із завершенням тематичного тижня Нігерії. Хочу подякувати Вам за Ваш внесок і побажати натхнення у всіх майбутніх починаннях. З повагою, — Шиманський હાય! 08:19, 16 червня 2014 (UTC)

P.S. І невеличкий гостинець із Нігерії від мене.

Дякую)) --Dimant 09:06, 16 червня 2014 (UTC)

Оголошення

Повідомляю, що весь тиждень з 23 по 29 червня 2014 я буду відсутнім з усіх вікіпроектів, куди вернусь 30 числа. --Lamsec (обговорення) 18:20, 16 червня 2014 (UTC)

Статтю Fight for hope номіновано на вилучення

Стаття Fight for hope, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 липня 2014. — Шиманський હાય! 20:14, 5 липня 2014 (UTC)

Місяць Закерзоння

Запрошую зареєструватися Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Закерзоння і взяти участь. --Perohanych (обговорення) 05:17, 14 липня 2014 (UTC)

Статтю Ab Ovo Usque Ad Mala номіновано на вилучення

Стаття Ab Ovo Usque Ad Mala, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 жовтня 2014. — Шиманський હાય! 22:35, 4 жовтня 2014 (UTC)

Запрошення


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 07:41, 1 листопада 2014 (UTC)

Оскар (1-а церемонія вручення)

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що список повинен опинитись (або може опинитись) на головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у вибрані списки Вікіпедія:Кандидати у вибрані списки. Олексів (обговорення) 08:01, 24 листопада 2014 (UTC)

Триває обговорення критеріїв значимості шкіл.

Доброго дня! Оскільки Ви створювали статті про школи, прошу долучитися до обговорення. Якщо маєте певні ідеї щодо правила/критерію, запропонуйте свій варіант.--Сергій Липко (обговорення) 12:31, 20 січня 2015 (UTC)

Російсько-українська війна

Пане Dimant! Допіру прочитав Вашу заувагу Леонідові Панасюку, «моєму люб'язному помічнику з додавання категорій і з виправлення інтервікі». Ви закидуєте йому те, що він вважає антитерористичну операцію російсько-українською війною, порушуючи тим самим правило Вікіпедії про нейтральність. Так, Ви маєте рацію, Леонід тут вчиняє несправедливо — такі публікації ніяк не сприяють добрим відносинам України і Росії. Те що відбувається зараз — типова громадянська війна, але справжнім її призвідникам вигідно представляти її тільки конфліктом між Україною та Росією. Без сумніву, наявна російська інтервенція, але не слід плутати її зі справжньою війною. Я сам певний час лагодився написати про це, але передумав, бачачи, що даремно. Якщо Ви розумієте обстанову в Україні, всі мої пояснення будуть короткими. Леоніда теж треба розуміти. Він переконаний націоналіст, ненавидить росіян, тому і пише про них відповідно. Нема смислу перевиховувати його, такі люди завжди будуть. Звідки ми знаємо, що вимушує їх писати таким способом. Особиста ненависть, незнання правди, страх перед злочинними групіровками України — справжніми влаштувальниками війни? Не знаю. Може, мине і це, час все розставить по своїх місцях, люди насамкінець дізнаються правди про війну і тоді історію громадянської війни в Україні буде повністю переписано. А зараз облиште — марно.

З повагою і готовий завжди вислухати Вашу критику

--В.Галушко (обговорення) 18:06, 21 січня 2015 (UTC)

Звинувачення будь-якого користувача у ненависті до того чи іншого народу — це порушення правила Вікіпедія:Етикет. Так само не варто розповідати, тим більше ламаною українською мовою, про своє суб'єктивне бачення того з якої країни походять справжні ініціатори війни, див. Вікіпедія:Не трибуна. --Perohanych (обговорення) 12:10, 16 лютого 2015 (UTC)
Дякую за Вашу думку. У дечому я з Вами погоджуюсь. На жаль ця війна стала результатом пропаганди (як спочатку з однієї, так згодом і з іншої сторони) і дійсно вона також має частково елементи громадянської війни, але і цього б не було без сприяння з боку Росії у вигляді найманців, зброї... Лише час покаже і розставить усі крапки над спірними питаннями. Ми ж, як дописувачі вікіпедії, маємо не гарячкувати, слідувати правилам вікі і беззаперечним фактам. Вікіпедія є дуже важливим ресурсом і написане тут має бути завжди нейтральним, виваженим, а не розпалювати ворожнечу. --Dimant 18:37, 21 січня 2015 (UTC)

Яка війна

Ви міняєте Велика Вітчизняна війна на Друга світова війна. Точнішим відповідником для так званої Великої вітчизняної є термін Німецько-радянська війна. --Perohanych (обговорення) 11:40, 16 лютого 2015 (UTC)

Головне, щоб не використовувався радянський пропагандистський термін ВВВ. До речі, Perohanych, а як Устименко Василь Євдокимович міг стати учасником війни якщо на момент її закінчення йому було лише 8 років? --Dimant 11:51, 16 лютого 2015 (UTC)
«Учасник Німецько-радянської війни, у п'ятирічному віці перебував разом із матір'ю, братом, сестрою та іншою ріднею у лісах партизанської Корюківщини». Я про це вже написав у статті. Наскільки я розумію після Корюківська трагедія ті хто врятувався пішли в ліси до партизанів, а може він з ріднею був у лісі і раніше. При нагоді запитаю. --Perohanych (обговорення) 12:02, 16 лютого 2015 (UTC)
Це аж ніяк не говорить про його безпосередню участь у війні чи бойових діях. Максимум, що може мати ця людина — це статус «дитина війни», який передбачає певні льготи від держави. --Dimant 12:12, 16 лютого 2015 (UTC)
«Учасник війни» ≠ «учасник бойових дій», див. Закон --Perohanych (обговорення) 12:38, 16 лютого 2015 (UTC)
Навіть під просто «учасника війни» (Стаття 8 і 9) дана особа згідно закону не підпадає. Цитую: «Особам, які народилися після 31 грудня 1932 року, статус учасника війни може бути встановлено лише за наявності документів та інших доказів, що незаперечно підтверджують факт роботи в період війни.» Треба переписати момент про «учасника війни» в біографії Василя Устименка. --Dimant 13:04, 16 лютого 2015 (UTC)
Посвідчення учасника в нього є. Див також оце джерело: Вітаємо з ювілеєм (PDF). Газета «Отчий поріг» № 1/2012, сторінка 2. До речі, мій батько, теж 1937 року народження також є учасником війни, як переселений з Закерзоння, див. статтю 9, пункт 11 вказаного вище закону. --Perohanych (обговорення) 20:00, 16 лютого 2015 (UTC)
Дякую за роз'яснення, тепер питання відпало. Раніше з таким нюансом ніколи не стикався, тому і викликало спочатку здивування.--Dimant 20:15, 16 лютого 2015 (UTC)

Шаблон

Доброго дня. Зробив запит на створення шаблонів на відповідній сторінці. Скажыть будь ласка - хто саме займається створенням шаблонів, чи потрібно якось звертатись приватно, чи ні, щоб відписалися щодо створення шаблонів. Чи займатися цим самому? Досвіду немає. Дякую.--Manefon (обговорення) 15:19, 19 лютого 2015 (UTC)

Вітаю! Manefon1989, cтворювати шаблони може загалом кожен користувач вікі. Я можу допомогти, тільки новедіть мені, будь ласка, посилання на той шаблон в іншій вікі, який Ви хочете створити тут.--Dimant 15:44, 19 лютого 2015 (UTC)
Дякую, що відгукнулись. Наприклад, про Меркурій. https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Mercury_(planet).--Manefon (обговорення) 16:03, 19 лютого 2015 (UTC)
Manefon1989, поки залив його сюди. Частково переклав, а всі інші посилання краще перекладайте вже Ви, бо я не дуже розумісь у цій тематиці. Коли закінчите можете перенести його вже сюди Шаблон:Меркурій.--Dimant 16:34, 19 лютого 2015 (UTC)
Дуже вдячний. Я переніс альфа-версію. Можете видаляти в себе.--Manefon (обговорення) 21:46, 19 лютого 2015 (UTC)
Ок.--Dimant 21:51, 19 лютого 2015 (UTC)

Доброго вечора. Допоможіть будь ласка з шаблоном, не можу переробити на наш лад. Ось цей. [1]. Дякую.--Manefon (обговорення) 21:42, 23 лютого 2015 (UTC)

Доброго вечора. Manefon1989, виклав шаблон тут. Справа в тому, що параметри шаблону в укрвікі пишуться англійською мовою, на відміну від росвікі, де вони інтерпретували навійгаційні шаблони під кирилицю. Ймовірно, через це у Вас виникли труднощі.--Dimant 21:59, 23 лютого 2015 (UTC)
Дуже дякую! Я скопіював собі на переклад, можете в себе видаляти.--Manefon (обговорення) 22:29, 23 лютого 2015 (UTC)

одне прохання

припинити вставляти [джерело?] в статтю війна на сході України, джерел багацько. Так що очікуємо ще нового Ризького договору, після якого буде ще зачистка і тут. --Jphwra (обговорення) 09:08, 15 березня 2015 (UTC)

Jphwra, ті речі мають підтверджуватись джерелами, інакше ніякої довіри вони не викличуть. обговорення тут ВП:ЗА#Бої за Донецький аеропорт.
Я в запитах до адмінів відповів. --Jphwra (обговорення) 09:32, 15 березня 2015 (UTC)

Переклад

перекладіть і не зловживайте відкотами. Завтра перевірю домашнє завдання, --Л. Панасюк (обговорення) 17:21, 15 березня 2015 (UTC)

ви про що? --Dimant 17:23, 15 березня 2015 (UTC)
про ендемічний текст, який ви захищаєте. Перекладіть, ви ж російськомовець. --Л. Панасюк (обговорення) 17:29, 15 березня 2015 (UTC)
Леонід Панасюк, нащо його перекладати?--Dimant 17:30, 15 березня 2015 (UTC)
Кореш, зачем писать по-украински? --Л. Панасюк (обговорення) 17:31, 15 березня 2015 (UTC)
Читайте правила → ВП:ПП: «В обговореннях можна використовувати інші мови та суржик, але не зловживайте цим»--Dimant 17:36, 15 березня 2015 (UTC)
от і читайте правила. Де там написано про межу зловживань? Мітя, я бачу, що ти зловживаєш. Перекладай, --Л. Панасюк (обговорення) 17:37, 15 березня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у місяці українського футболу

--Glorin (обговорення) 17:22, 17 березня 2015 (UTC)

Халаджі Дмитро Васильович

Вітаю! Я б теж хотів, може, він і розуміє, що не варта так робити, може, мімікрує, бо там живе. Справа не в мені - а у фактах. І на додачу ви послухайте уважно пісні супроводу того фестивалю в Донецьку. Там чітко сказано - русская сіла. Ваш відкіт - безпідставний. надіюсь, ви зможете трохи спокійніше реагувати на факти - річ вперту. Врешті, рано чи пізно все стане на свої місця. надіюсь на ваше розуміння, а не емоції. якщо ж ви особисто з ним знайомі, і добре знаєте, чим він «дихає» - то знайдіть спосіб донести це до загалу.--Бучач-Львів (обговорення) 07:23, 3 квітня 2015 (UTC) Я прошу вас не робити непотрібних кроків і звинувачувати мене у наклепництві. Це трохи вже перехід на особистості. Повторю: надіюсь, Дмитро нормальна людина, яка потрапила в складну життєву ситуацію, і з честю з неї вибереться, за що й Всевишнього попрошу дати йому сил. Прошу вас, якось спокійніше, будь ласка. --Бучач-Львів (обговорення) 07:28, 3 квітня 2015 (UTC) Ви дасте собі спокій? Чого ви командуєте на моїй сторінці? Якщо наведете правило, за яким я зобовязаний залишати повідомлення інших - залишу. А так - то мій простір. Востаннє прошу - інакше «переконаєте» мене подати запит, чого не хочеться.--Бучач-Львів (обговорення) 07:57, 3 квітня 2015 (UTC)

Подавайте. --Dimant 08:01, 3 квітня 2015 (UTC)

маю до вас прохання поговирити з Леонідом на своїй сторінці, чи на його - якщо він дозволить. Ви погано чуєте, що моя з вами розмова закінчилась?--Бучач-Львів (обговорення) 09:02, 3 квітня 2015 (UTC)

Бучач-Львів, маю до вас прохання не писати фейкову інформацію і не займатись оригінальними дослідженнями. --Dimant 09:10, 3 квітня 2015 (UTC)

Ви не істина в останній інстанції, щоб вирішувати, що фейк, а що - ні. Чому відомі видання - раптом фейк? Моє ставлення до Халаджі я вам описав вище - уважно читайте. Не судіть - і не суджені будете. Будь ласка, вистигніть.--Бучач-Львів (обговорення) 09:14, 3 квітня 2015 (UTC) Юлдашев Темур Дамірович. Будь ласка, прочитайте.--Бучач-Львів (обговорення) 10:15, 3 квітня 2015 (UTC) Сказано - після перепрошення за звинувачення у шовінізмі.--Бучач-Львів (обговорення) 07:57, 5 квітня 2015 (UTC)

Ось цитую ваш коментар: «А чого там не було українських пісень, чи не почув? Чому Халаджі був одягнутий у красную рубаху, щоправда, якщо не помилився, із Сонцем на спині? Взагалі-то, а Халаджі українською розмовляє?--Бучач-Львів (обговорення) 09:18, 3 квітня 2015 (UTC)». Чому там має бути все по-вашому? Так не буває, у донецьку половину населення ставновлять росіяни і рос. є рідною для 88% жителів, а в самій області проживає ще бл. 100 тис. греків.--Dimant 08:08, 5 квітня 2015 (UTC)

От-от. Якби він був одягнутий у грецький одяг (наприклад, Фустанелла) - був би трохи елемент респекту. А про пісні я так сказав - а Дімант ся накинув - нє может єтава бить, єта Данєцк. Та й так ясно, що не могло у вересні 2014 бути ніяких українських пісень в окупованому з квітня 2104 Донецьку. Значить, безпідставно звинуватити язик повернувся, а визнати провину - ні?--Бучач-Львів (обговорення) 09:35, 5 квітня 2015 (UTC)

Яка різниця, хто в чому одягнений і які пісні слухає? Шо за єресь ви несете... --Dimant 09:42, 5 квітня 2015 (UTC)

Вже неприкрита грубість… Фареон читайте.--Бучач-Львів (обговорення) 09:54, 5 квітня 2015 (UTC)

Дякую

за роботу, просто в мене на оформлення не було часу, я пару зробив, а інші відкинув. Але якщо ці статті у спостереженні, то треба реагувати швидше на зміни і корегувати. --Jphwra (обговорення) 18:50, 8 травня 2015 (UTC)
Ну то як? правда там треба було попрацювати ого-го-го. --Jphwra (обговорення) 18:59, 8 травня 2015 (UTC)

Допрацювати треба було, звичайно, але все ж і відкидати ті зміни також не варто було, оскільки статті про села в нас зазвичай на інформацію зовсім пусті та й правки ті були невандільні. --Dimant 19:04, 8 травня 2015 (UTC)
Отут читайте я там описав коротко чому і як. І закриємо це питання. --Jphwra (обговорення) 19:07, 8 травня 2015 (UTC)

Чіфс

Ведіть у пошук (віконце праворуч), і не робіть війн редагувань. --Jphwra (обговорення) 12:51, 11 травня 2015 (UTC)

Jphwra, український правопис § 90. --Dimant 12:57, 11 травня 2015 (UTC)
Англійською Chiefs, де Ви там знайшли куди мене послали??? Приведіть приклад, а не відкочуйте. --Jphwra (обговорення) 13:03, 11 травня 2015 (UTC)
Jphwra, ще правило дев'ятки почитайте. --Dimant 13:05, 11 травня 2015 (UTC)
Отак треба, а не мовчки відкотив і пішов. --Jphwra (обговорення) 13:09, 11 травня 2015 (UTC)
Jphwra, я ж написав, що правопис. Міг би не лінуватись і сам почитати правопис. Це ж неважко. --Dimant 13:10, 11 травня 2015 (UTC)

Шаблон:Кримський федеральний округ

Не забувайте, Ви не маєте права свавільно вилучати шаблони на вилучення.--Zvr (обговорення) 18:54, 11 травня 2015 (UTC)

Zvr, наведіть мені правило, яке б давало право, за такої аргументації, ставити на вилучення статтю.--Dimant 18:57, 11 травня 2015 (UTC)
В будь якому випадку Ви не маєте права видаляти шаблон--Zvr (обговорення) 19:02, 11 травня 2015 (UTC)
Zvr,Якщо ви не можете нормально аргументувати свою дію, то можу--Dimant 19:03, 11 травня 2015 (UTC)
Чітка відповідь є в Обговорення шаблону:Росія - Колабораціонізм, Вам скільки треба повторити щоб ліпше дійшло?--Zvr (обговорення) 19:06, 11 травня 2015 (UTC)
Zvr, Колабораціонізм - це кримські регіонали, Аксьонови, Константінови і т.д. А те, що ви робите - це порушення правил вікіпедії.--Dimant 19:10, 11 травня 2015 (UTC)
Ще раз дивись обговорення статті, в цьому випадку у вашому переліку не вистачає Dimant--Zvr (обговорення) 19:29, 11 травня 2015 (UTC)
Zvr, --Dimant 19:35, 11 травня 2015 (UTC)
Тобто цитую Ваші слова:Якщо ви не можете нормально аргументувати свою дію, то я можу--Zvr (обговорення) 19:38, 11 травня 2015 (UTC)
Zvr, ідіть лісом. Вам вже й адмін пояснив, що ви неправі. --Dimant 19:39, 11 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:49, 27 травня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат

--Сергій Липко (обговорення) 12:20, 9 червня 2015 (UTC)

Красноармійськ

Перевір цю статтю, там твій підопічний редагує. Усього 4 зміни. --Jphwra (обговорення) 20:01, 25 червня 2015 (UTC)

З чого ти взяв, що це мій підопічний?--Dimant 21:09, 25 червня 2015 (UTC)
якщо не твій (ми вже сперечались через нього), то все одно перевірити треба і оформити статтю. Зроби будь ласка. --Jphwra (обговорення) 04:32, 26 червня 2015 (UTC)

Ічкерія

Припиніть підливати масло у вогонь. Вас просили утриматись від політично мотивованих редагувань. Те що вас не заблокували за війну правок, не значить що війна правок хороша чи саме вам дозволена. Вікіпедія є українською спільнотою, а ви вже вкотре збиваєтесь на підтримку провокаторів. Що це вам дає? Mykola Swarnyk (обговорення) 06:56, 5 липня 2015 (UTC)

Mykola Swarnyk, я не масло в вогонь підливаю, а на обговорення всіх відправляю, що ви як я бачу також не виконуєте --Dimant 07:45, 5 липня 2015 (UTC)
В даному випадку ваша правка провокаційна і спрямована на роздмухування ворожнечі. "Відправляти" може воєнкомат, а редактор має з обережністю ставитись до конфліктних ситуацій. Здається, якраз у вас це не є найсильнішою рисою. То може краще все-таки населені пункти наповнювати змістом, а не "відправляти" когось кудись? Mykola Swarnyk (обговорення) 07:51, 5 липня 2015 (UTC)
За Вашою логікою ми тепер маємо в наших статтях про біографії прописувати ДНР/ЛНР, оскільки вони мають такий же статус. Натомість Ви порушуєте правила вікіпедії, де прописано, що спірні моменти варто додатково обговорювати: ВП:ВР «Відкати» чужих редагувань, зроблених з добрими намірами, є навмисна відмова від обговорення спірних моментів і спроби налагодити конструктивну співпрацю --Dimant 07:57, 5 липня 2015 (UTC)
??? а ви з добрими намірами затираєте за мною усілякі натяки на російську складову в інтервенції? це логіка ваших замазувань? --Л. Панасюк (обговорення) 07:59, 5 липня 2015 (UTC)
Якщо ви про вписування в кожну битву головнокомандувачами путінів, порошенків, то вам це вже доступно розписали й інші користувачі. --Dimant 08:01, 5 липня 2015 (UTC)
не переводьте стрілок, ви письменник-аматор, самі про це казали, а не залізничник. Ви добре знаєте, про що я пишу, --Л. Панасюк (обговорення) 08:05, 5 липня 2015 (UTC)
Є претензії - іди з пруфами до арбітрів і ні про якого письменника-аматора я нічого ніколи не казав. --Dimant 08:08, 5 липня 2015 (UTC)

Прохання

Вітаю. Маю до вас невелике прохання не коментувати дії Л. Панасюка. Зрештою, це релагування [3] також є тролінгом, хоч і не таким грубим, як вашого опонента, за що він був заблокованим. --yakudza 13:14, 6 липня 2015 (UTC)

Добре --Dimant 17:02, 6 липня 2015 (UTC)

За заслуги

За заслуги
Молодець! Pavlo1 (обговорення) 19:46, 14 липня 2015 (UTC)
Россия будет свободной! --Dimant 19:55, 14 липня 2015 (UTC)
А що він вже накоїв? Знову сепарів підтримав? --Jphwra (обговорення) 19:57, 14 липня 2015 (UTC)
Лол, я їх не підтримую --Dimant 20:00, 14 липня 2015 (UTC)
Jphwra, 2011 рік ще до того як це стало мейнстрімом. --Dimant 20:04, 14 липня 2015 (UTC)
А за що такий подарунок? --Jphwra (обговорення) 20:07, 14 липня 2015 (UTC)

Є питання

Ось тут є повідомлення про перейменування статті, а от сторінки за лінком на рішення спільноти нема. Ви це вказали, тож маєте знати, де воно. Можете виправити? Дякую. --Fessor (обговорення) 17:09, 17 липня 2015 (UTC)

Дякую, що звернули увагу. Виправив. --Dimant 18:14, 17 липня 2015 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 05:40, 27 липня 2015 (UTC)

Кривавий/безкровний

Не розумію вашої правки в Кримській статті - це що, єдине за що слід повоювати у Вікіпедії? Якщо по суті, то конфлікти, незалежно він нашого суб'єктивного бачення, бувають безкровними (як переважно всі до Януковича - студ. голодування, УБК, Помаранчева і т.д.) - і кривавими, тобто, з численними людськими жертвами. Ц е не стилістика, це голий фактаж. В даному випадку стриманість прикрашає вікіпедиста, а нестриманість -навпаки. Так що стримайтесь. Mykola Swarnyk (обговорення) 23:49, 3 серпня 2015 (UTC)

Mykola Swarnyk, Среди газетно-публицистических устойчивых выражений можно назвать такие: «кровавый переворот»...[4], пароніми кривавий - кровний [...] Обидва названі пароніми, як правило, вживаються в художньому та художньо-публіцистичному стилях, кривавий вживається насамперед у значенні “залитий кров'ю, пов'язаний з пролиттям крові, жорстокий[5] --Dimant 06:39, 4 серпня 2015 (UTC)
По-перше, бажано користуватись українськими джерелами, по-друге, бажано вчитись аргументовано формулювати і висловлювати свої власні думки, по-третє, у вашій правці до статті про Крим немає жодних переворотів і жодних паронімів, тому ваші позірно "мудрі" цитати нічого не підтверджують. Ще раз прошу: стримайтесь. Mykola Swarnyk (обговорення) 07:09, 4 серпня 2015 (UTC)
Друге джерело якраз українське. Якщо керуватись висловлюванням власної думки (не закріпленої АД), як робите ви, то вікіпедія перетвориться у газетну публіцистику. --Dimant 07:12, 4 серпня 2015 (UTC)
Друге джерело стосується медичної лексики, зокрема пояснює вживання паронімів, (каже, нібито, "кривавий" - це більш художній, не плутати з професійно-медичним "кров`яний") - і яким боком, по-вашому, це стосується дій "Берекута". Якщо вважаєте, що розстріл "Берекутом" демонстрантів не був "кривавим", де ваші джерела на підтвердження цієї "антипубліцистичної" правки, яку ви безпідставно відкочували двічі? І, якщо ваша ласка, за аналогією, доведіть до "енциклопедичності" статтю Кривава неділя 1905 та інші статті Кривава неділя побачимо який це викличе резонанс. До речі, у всіх цих подіях цікаві аналогії вимальовуються, лише українські події у вас чомусь викликають "розрив шаблону". Може час почати писати про щось ближче вам? Mykola Swarnyk (обговорення) 15:18, 4 серпня 2015 (UTC)
усе вирішується дуже просто: «кривавому придушенні протестів у Києві», замінити на «придушенні протестів у Києві з численними людськими жертвами», що відповідатиме науковому стилю без всяких газетно-публіцистичних епітетів. І прошу вас утриматися від особистих випадів про гадання чим для мене було це протистояння. Ми повинні будувати енциклопедію не в стилі радянських («УРЕ»), де на кожному мініповстанні аля псевдодоблесних повстань робітників автори не цуралися на епітети про криваві придушення робітників-пролетаріїв ворогами радянської влади. --Dimant 17:31, 4 серпня 2015 (UTC)
Добре, я згоден на таке формулювання. Зовсім не треба було аж двічі відкочувати, щоб виробити розуміння, як же це воно краще сказати. Бачте, у вас вийшло. Надалі утримуйтесь від подвійних відкотів. Дякую за намагання порозумітись. Mykola Swarnyk (обговорення) 19:44, 4 серпня 2015 (UTC)

Швидкий відкіт

Вітаю. Хотів би нагадати вам, що функцію швидкого відкоту можна використовувати лише у чітко визначених ситуаціях. Цю функцію однозначно не можна використовувати у випадку війни редагувань чи в неочевидних випадках. Подальше некоректне використання цієї функції може стати причиною для зняття статусу відкочувача. --Максим Підліснюк (обговорення) 09:15, 23 серпня 2015 (UTC)

У даному випадку очевидно, що інформація про людину мала би міститися в розділі про персоналії, а не окремому новітня історія. До того ж я про це напередодні двічі писав користувачу, що було проігноровано, а мої повідомлення видалено. --Dimant 09:20, 23 серпня 2015 (UTC)
Швидкий відкіт використовується для скасування наслідків вандалізму. Це не вандалізм, очевидно. Про зміст статті я вже відписав на ВП:ЗА. Тому наполягаю на попередженні. --Максим Підліснюк (обговорення) 09:22, 23 серпня 2015 (UTC)
А також для масового відкидання некоректних редагувань (виконаних користувачем чи ботом) за умови, що причина вказана у відповідному місці, що загалом я й робив --Dimant 09:24, 23 серпня 2015 (UTC)
Наприклад, якщо бот масово робить помилкові дії. Використання інструменту для інших цілей — на зразок відкоту дій, виконаних із добрими намірами чи для переваги у війні редагувань — вірогідно будуть розцінені як зловживання. --Максим Підліснюк (обговорення) 09:27, 23 серпня 2015 (UTC)

ред.№ 16646366

привіт. перепрошую, що турбую. вважаю, що флуду там було й так багато, не тільки видалена репліка. мені видається, що такі речі краще не видаляти, а приховувати. і шаблон [{тл|Hidden begin}} для цього достатньо зручний --アンタナナ 21:19, 24 серпня 2015 (UTC)

привіт. Так, флуду там дуже багато, але той коментар вже аж занадто недоцільний. Дякую за посилання на шаблон, думаю, що наступного разу використовуватиму саме його. --Dimant 21:51, 24 серпня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Вікізустрічі#31 жовтня, Київ

привіт! дякую, що брали участь у місячнику. чи зможете Ви прийти на вікізустріч завтра? Крим.Реалії передав дещо для учасників конкурсу/місячника --アンタナナ 14:07, 30 жовтня 2015 (UTC)

привіт! на жаль, цими вихідними не буду в Києві. --Dimant 18:33, 30 жовтня 2015 (UTC)
дійсно жаль --アンタナナ 19:12, 30 жовтня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Луганщини

привіт! місячник уже розпочався. нагадую --アンタナナ 23:39, 16 листопада 2015 (UTC)

Подяка

За участь у тематичному місяці Азії
Дякуємо Вам за участь у місячнику Азії у Вікіпедії! Завдяки вашій праці наш проект збагатився новими статтями про населені пункти Колими. Dimant, нехай ця вдячність за ваш внесок надихає на нові звершення. Наснаги Вам, пишіть ще!
--Dim Grits 12:40, 15 грудня 2015 (UTC)
Дякую за добрі слова! --Dimant 13:49, 15 грудня 2015 (UTC)

Згущівка

Згущівка
За участь в місячнику Луганщини -- Павло (обговорення) 15:27, 16 грудня 2015 (UTC)

Статистика

Вітаю. Чому ви поміняли статистичні дані на такі, що не відповідають цифрам головного статуправління? --yakudza 20:32, 7 лютого 2016 (UTC)

Вітаю! Якщо ви говорите про Єнакієве, то в книзі Дністрянського наведені дані, що українців у місті 51,4%. Я за цим джерелом тоді вписував дані у ряд районів та міст України. --Dimant 21:13, 7 лютого 2016 (UTC)
Зрозуміло, а я думаю, чого хтось постійно змінює цю статистику. Думаю, що в книзі помилка, бо первинні дані все таки з держкомстату. --yakudza 23:38, 7 лютого 2016 (UTC)

Відносно скасування

Оформи як слід. --Jphwra (обговорення) 09:29, 14 лютого 2016 (UTC)

(образа вилучена) --Dimant 09:30, 14 лютого 2016 (UTC)
Шановний я відписав автору тих змін, щоб він оформив їх відповідно до правил Вікі, а не своїх власних. Давайте хай людина сама виправить ті всі неточності. --Jphwra (обговорення) 09:37, 14 лютого 2016 (UTC)
Нашо лізти відкочувати у статтю по сто раз, коли я в ній уже працюю? До таких редагувань варто додавати пояснення, а не тільки на сторінці того користувача. --Dimant 09:39, 14 лютого 2016 (UTC)
Треба ставити шаблон {{Пишу}}, не новачок наче це по-перше, по-друге те все копія з тих джерел причому з помилками. Так що ставимо шаблон. --Jphwra (обговорення) 09:42, 14 лютого 2016 (UTC)
Треба не зловживати відкотами. Воно для вандалізму якщо забули, неновачок ви наш. --Dimant 09:44, 14 лютого 2016 (UTC)
Якщо подивитись, то там в 40-а статтях цим користувачем була проставлена інформація яка дублювала вже наявну або збивала вже наявне офрмлення статті. І ще зранку я йому написав і скинув на пошту оформлення статей про села. Тож нехай сам знову все відредагує відповідно до правили оформлення. А наявність сирого тексту з незрозумілими знаками не прикрашають УкрВікі. --Jphwra (обговорення) 10:16, 14 лютого 2016 (UTC)

Попередження

Привіт. В попередньому розділі Ви допустилися грубого порушення ВП:НО ред.№ 17604507. Прошу більше не повторювати цієї помилки, Ви ж знаєте правила --Piramidion 12:12, 15 лютого 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 04:03, 7 березня 2016 (UTC)

Статтю Система КОРР номіновано на вилучення

Стаття Система КОРР, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 29 травня 2016. Що ще можна зробити? Mr.Rivermen (обговорення) 12:34, 29 травня 2016 (UTC)

Файли що порушують ВП:КДВ

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження ряд файлів, список яких знаходиця нижче. Однак при перевірці виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

У вашому випадку всі файли суперечать пункту 1 ВП:КДВ. Ось список файлів:

  1. Файл:Tauros shmera big.jpg
  2. Файл:Petralona simera big.jpg
  3. Файл:Perissos simera big.jpg
  4. Файл:Eirhnh shmera big.jpg
  5. Файл:Kat shmera big.jpg

--Andriy.v (обговорення) 09:46, 10 вересня 2016 (UTC)

До ювілею Футбольного інкубатора

Вітаю! Незабаром очікується 5000-на стаття Футбольного інкубатора, тому пропоную відзначити цю подію та взяти участь у спеціальному тематичному тижні. Прошу долучатись до списку учасників, та підтримати футбольну тематику в українській Вікіпедії! З повагою, --visem (обговорення) 20:17, 24 жовтня 2016 (UTC)

Місяць Азії 2016

привіт! з 1 по 30 листопада триватиме місяць Азії. якісного внеску! ) --アンタナナ 18:10, 29 жовтня 2016 (UTC)

Полчанка

Вітаю!Чи можете Ви змінити назву статті з Полчанки на Повчанку, тому що при написанні нових статтей по притоках цієї річки виникає конфлікт інтересів. Річ в тім , що річка Полчанка і село Полч це російській варіант назв на карті Шуберта Ф.Ф. лист 21-7. Тим більше, що Ви даєте посилання на російськомовні мапи. такі джерела як "Екологічний паспорт регіонів України", "Водні ресурси Житомирщини" та "Мета Маи України" зазначають якраз на річку Повчанку. Можливо поруч з українським варіантом назви річки зазначити російський варіан. Дякую З повагою --Nikolay.sinitskiy (обговорення) 17:28, 18 грудня 2016 (UTC)

Вітаю! Мапи російською мовою я використовував виключно для ілюстрації протікання річки на місцевості, а от в україномовному джерелі «Каталог річок України — Видавництво АН УРСР, Київ, 1957.», яким я користувався, водойма іменується саме як Полчанка. --Dimant 17:20, 19 грудня 2016 (UTC)
Переглянув вказані Вами джерела і вирішив перейменувати, оскільки вони є більш актуальними, ніж радянське видання 1957 року, яким я користувався. Дякую, що привернули увагу! --Dimant 17:49, 19 грудня 2016 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Ліцей «Інтелект»

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Ліцей «Інтелект», але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://intelect.com.ua/page/specializaciaya-liceu. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Ліцей «Інтелект».

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Ліцей «Інтелект», і вона буде відновлена.

пане Дімант

досить добре знаючи Вас, не мкю охоти собачитися. Ви маєте як паскудну, так і прекрасну сторони. Перестаньте дуситися параграфами і творіть, замість кашляти ненавистю. З повагою, --Л. Панасюк (обговорення) 13:02, 6 січня 2017 (UTC)

Вказуйте джерела і на цьому все. Інформація про населення на тих вебсторінках сіл відсутня, вона бралася з інших джерел. --Dimant 13:03, 6 січня 2017 (UTC)
як на Вашу точку зору, можливо краще не вказувати населення, щоб не було претензій? Наприклад - місто Париж. Люди там живуть. Дякую, --Л. Панасюк (обговорення) 13:06, 6 січня 2017 (UTC)

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!
Веселих свят! Куті смачної, коляди гучної, щасливого Різдва і на весь рік добра! Наснаги і натхнення, колего, для нових звершень у справі творення вільної української енциклопедії в новому році! Dim Grits 14:45, 6 січня 2017 (UTC)
Щиро дякую! Вас також зі святом. --Dimant 15:54, 6 січня 2017 (UTC)