Обговорення користувача:Drundia/Маю пропозицію (02.11.2009—07.11.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «Маю пропозицію» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Drundia/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Drundia

Маю пропозицію[ред. код]

  • Шановний Друндя, маю вам пропозицію. На днєх сі окопав в індійській тематиці, де чого накрапав. Та от навік заліз до чужого городу, а саме в мовну специфіку (хоч через поліграфію то мені близько, але не в таких скрупульозних та ретельних моментах). А оскільки тамка є багато ще таких тем, тому звернувсі до Вас, як на мою думку ФАХІВЦЯ, що може тут дати основоположний лад в схожих лінгвістичних питаннях, й там уже «комар носа не підточит» (не кажучи вже про музиків). Й гадаю таким чином потроху мож буде втілити практично реальні постулати та мовні моменти в українській вікіпедії, як рушія та збурювача поодиноких суспільних процесів (мовних - то точно). А без збурювань та впливів - мова не квітне, а мертвіє!!
  • Тому пропоную Вам подивитися до статті Майтгілі та внести свої корективи та пропозиції. Звичайно я можу й надалі займатися напівтехнічним, напівхудожнім перекладом, але все має міру, тому звертаюся до Вас, якщо матимете охотку та час («1000 обовязкових» не залишаючи) вивести особливості тієї мови (45 мільйонного народу), маю на увазі, особлива, алфавіт та суттєві мовні моменти. Звичайно троха далеко це від української, але це дивлячись з якої перпективи на це глипнути.
  • До речі, таких мовних статей ще з десяток буде за пів року, чому б Вам, як фахівцю не попатронувати цю сферу, а то ж бо ружні музики чи спортовці з завищеними амбіціями лише зашкодять послідуючим поколінням (й знову будуть зсилатися такі ж як вони на якійсь «мовні традиції» в 50-літній відрізок). До речі, якось запримітив, що тутешні хвілософи, не підкриплені реальними знаннями, доволі швидко можуть вивести з себе практичний й фаховий люд, тому ставлюсь до деяких аспектів їх діяльності з ).
  • По сім зичу здоров'є, щоби Вас оминув свинєчий цирус, Зичу творчих успіхів!--Когутяк Зенко 14:50, 2 листопада 2009 (UTC) Слава УКРАЇНІ!!! (p.s. «таміХРЮ» мої хлопці замінили цибульов, часником й файною дозов перцівки))Відповісти
  • Дякую за співпрацю, як я й передчував, так й воно й виявилося, постараюся в своїх дописах змінити напис на майтілі (в одному з відеороликів пісень чув саме таку інтерпретацію, та не ризикував так писати без підтвердження хочаб когось хто кумекає на цему більше).
  • Маю до Вас, ще таке прохання, проаналізувати по мові маратхі чи -гі, англіцкі ведуть як [1] - до речі не будь складної боротьби носіїв цієї мови з носіями гінді - вирізав би Джавахарлал Неру всі етнічні індійські мови на корню (а він це міг!!!). Пройшовшись побіжно по оригінальним відеоматеріалам та звуковим доріжкам в «ҐуҐлі Яндексовичу» бачу що таки маратгі, але й то-та г зчаста теж пропадає, особливо при швидкому речитативі.
  • Зичу творчих успіхів!----Когутяк Зенко 17:48, 7 листопада 2009 (UTC) Слава УКРАЇНІ!!!Відповісти