Обговорення користувача:Ehlla/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Ehlla!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Kharkivian 14:00, 5 лютого 2012 (UTC)

Петрук Микола Миколайович

Вітаю в українській Вікіпедії. Бачу, що Ви активно редагуєте статтю про Миколу Петрука. Скажіть, будь ласка, чому Ви змінюєте місцями абзаци у розділі Парламентська діяльність? Мені здається логічнішим розміщувати цю інформацію в хронологічному порядку. --Formiate (обговорення) 04:37, 13 липня 2012 (UTC)

Члени партій

Доброго дня! Прошу врахувати, що якщо людина переходить із партії в партію, то категорії зберігаються. Наприклад, Ви вилучили Категорія:Члени партії «Єдиний Центр» зі статті Оробець Леся Юріївна. Це неправильно. Якщо, наприклад, людина була членом КПРС, потім СДПУ(о), потім — «Батьківщини», то в статті вказують УСІ ці категорії. Дякую. --Friend 12:44, 19 липня 2012 (UTC)

Невільні фото

Доброго дня. Будь ласка, зверніть увагу, що згідно з правилами Вікіпедії щодо ліцензування зображень завантаження невільних зображень (взятих з інших сайтів, і на вільне використання яких автор не надав дозволу) можливе лише за умови відсутності вільних замінників (тобто зображень, які використані на умовах вільної ліцензії, для яких автор надав дозвіл на вільне розповсюдження за певних умов — наприклад, за умови зазначення авторства та джерела). У зв'язку з цим завантажені вами невільні зображення будуть замінені вільними там, де це можливо. Дякую за розуміння — NickK (обг.) 16:16, 21 липня 2012 (UTC)

Аніме

Шановний користувач, а в інші аніме фоток накидаєте?)--Ragnarok (обговорення) 21:19, 27 липня 2012 (UTC)

Статтю Файл:Стешенко.jpg номіновано на вилучення

Стаття Файл:Стешенко.jpg, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 29 липня 2012. Kharkivian (обг.) 17:08, 29 липня 2012 (UTC)

Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

Добридень. Ви активно дописуєте до цієї статті і проставляєте надмірну вікіфікацію: не потрібно робити вікіпосилання з кожного слова "партія", "Тимошенко", СПУ, КПУ та подібне. Це робить поганочитабельним текст. До того ж перевіряйте проставленні вікіпосилання, інколи вони ведуть на неоднозначності, тому проставляйте на конкретніше поняття, наприклад не "СПУ", а "Соціалістична партія України". --KuRaG (обговорення) 19:13, 5 серпня 2012 (UTC)

щодо зображень

привіт! будь ласка, завантажуючи невільні зображення, ставте там шаблон {{Обґрунтування добропорядного використання}} та робіть їх меншого розміру ніж на сайті-джерелі. інакше їх можуть видалити як такі, що порушують критерії добропорядного використання. не факт, звісно, що фотографія живої людини не потрапить до таких, що будуть вилучені швидко, але, враховуючи певну лояльність в укрвікі, таке зображення може й бути залишено --antanana 18:12, 7 серпня 2012 (UTC)

певним чином співпраця ;)

привіт!

уже писала Вам про {{обґрунтування добропорядного використання}} (хоча по суті завантаження невільних фотографій живих людей вважаються такими, що обґрунтувать неможливо). з обговорення видно, що Ваші зображення навіть без обґрунтування та з великими розміром хтось у спільноті та й буде рятувати. я б і сама це робила, але часу не дуже є. на жаль… а от видаляти Ваші зображення не сильно поспішатимуть - зате витрачатимуть час на пустопорожні номінації та обговорення. й «покращення» завантаженим Вами файлів, що теж не є добре, бо той же YarikUkraine за цей час міг написати щось або зв'язати статті

тож моя Вам пропозиція - додавайте обґрунтування до файлів, які завантажуєте, будь ласка. обґрунтування до завантажених Вами раніше буду якось поволі «розгрібать»…

майте на увазі, що якщо Ви цього не робитимете - я вилучатиму Ваші зображення зі статей. а невільні зображення, які не використовуються підпадають під дещо суворіший пункт умов добропорядного використання. й саме з цим формулюванням я буду їх номінувати на швидке вилучення Усмішка --antanana 18:24, 16 серпня 2012 (UTC)

п.с. сподіваюся, що Ви таки читаєте сторінку обговорення)))

Статус зображення Зображення:Ярема.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Ярема.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. antanana 16:24, 20 серпня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Кошин.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Кошин.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. antanana 16:24, 20 серпня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Веліжанський.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Веліжанський.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. antanana 00:54, 21 серпня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Grets.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Grets.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. antanana 22:01, 25 серпня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Деревляний.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Деревляний.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. antanana 22:01, 25 серпня 2012 (UTC)

Файл:Стешенко.jpg

привіт! не можна самовільно приймати шаблон про кандидатство на видалення[1] --nanaのbot 18:54, 4 вересня 2012 (UTC)

Файл:Ukrainian Union Fatherland logo.jpg

привіт! цей файл є невільним. а отже не може використовуватися для декоративних цілей. див. Вікіпедія:Критерії добропорядного використання, п.8 (значущість) --antanana 16:45, 5 вересня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Бригинець.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Бригинець.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. З повагою, Олеже Ю. 17:04, 9 вересня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Мартинюк.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження зображення Зображення:Мартинюк.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожне невільне зображення повинне відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного зображення не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 20:34, 13 вересня 2012 (UTC)

Список міністрів економіки України

привіт! будь ласка, не використовуйте невільні зображення з декоративною метою. це порушує п.8. значущість критеріїв добропорядного використання. дякую --antanana 18:31, 24 вересня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Anatolij kinach.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Anatolij kinach.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. nanaのbot 20:06, 24 вересня 2012 (UTC)

Невільні фото живих публічних осіб

Будь ласка, не вантажте на сервер Вікіпедії невільні фото живих публічних осіб. Такі світлини суперечать резолюції «Фонду Вікімедіа» від 23.03.2007 року, яка передбачає, що:

(…)КДВ[Критерії добропорядного використання] не дозволяють завантажувати матеріал, якщо достатньо обґрунтовано можна очікувати на його вільний замінник для цієї ж мети, як, наприклад, у випадку із зображенням майже усіх живих публічних людей
Оригінальний текст (англ.)
(…)An EDP[Exemption Doctrine Policy] may not allow material where we can reasonably expect someone to upload a freely licensed file for the same purpose, such as is the case for almost all portraits of living notable individuals

Такі файли будуть швидко вилучатися адміністраторами Проекту. Якщо у Вас є можливість отримати вільне фото цієї людини чи дозвіл на його використання у Проекті — зробіть це, будь ласка. Детальніше див. Вікіпедія:Ліцензування зображень --nanaのbot 10:13, 28 вересня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Арутюнов.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Арутюнов.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 12:15, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Бірюк.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Бірюк.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 12:15, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Ольга Боднар.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Ольга Боднар.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 12:15, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Олена Бондаренко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Олена Бондаренко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Бондарєв.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Бондарєв.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Бородін.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Бородін.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Веліжанський.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Веліжанський.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Волинець.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Волинець.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Сергій Власенко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Сергій Власенко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Ганущак.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Ганущак.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Давимука.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Давимука.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Гудима.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Гудима.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. 31.223.229.143 13:07, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Зображення:Ковзель.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Ковзель.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. yakudza 15:47, 1 жовтня 2012 (UTC)

Щодо зображень

Вітаю. Дуже прошу надалі не робити таких змін [2]. Відповідно до правила Вікіпедія:Критерії добропорядного використання Невільний медіа-файл може використовуватися тільки в тому випадку, якщо вільна, відповідна умовам енциклопедичності, заміна (альтернатива) для нього не існує в даний момент або не може з'явитися в найближчому майбутньому. Ви завантажуєте у Вікіпедію фото українських політиків, які скопійовані з інших сайтів, а це порушення ліцензійної політики Вікіпедії. Фотографію будь-якого публічного політика можна зробити власноруч, тим більше перед виборами. Прошу вас надалі не вантажити фото, захищені авторськими правами, бо вони все одно рано чи пізно будуть вилучені з Вікіпедії. --yakudza 16:34, 1 жовтня 2012 (UTC)

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

привіт! будь ласка, вантажте зображення із вільною ліцензією одразу на ВікіСховище. або переностьте ті, що уже завантажили локально. для цього є спеціяльні інструменти:

буду наперед вдячна! --antanana 09:12, 2 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Губський.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Губський.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Глусь.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Глусь.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Веревський.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Веревський.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:УПС.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:УПС.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Сокирко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Сокирко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Жиденко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Жиденко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Зубов.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Зубов.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Сідельник.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Сідельник.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:52, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Портнов.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Портнов.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Гасюк.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Гасюк.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Рудьковський.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Рудьковський.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Стулін.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Стулін.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Артеменко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Артеменко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Сінченко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Сінченко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Потімков.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Потімков.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Заболотний.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Заболотний.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)

Статус зображення Файл:Володимир_Ткаченко.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Файл:Володимир_Ткаченко.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. --BaseBot (обговорення) 18:53, 22 жовтня 2012 (UTC)