Обговорення користувача:Geohem/Архів 10

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Прохання зняти блокування з користувача Бучач-Львів

Вважаю, що це рішення було занадто суворим і можна було з ним спокійно обговорити правки, якщо потрібно залучити інших людей, але не блокувати за кілька правок активного користувача (тим більше, що особливо в них нічого такого не було крім виправлення священик на піп, а щось було навіть і дуже правильним), який міг би за ці три дні додати багато українськомовного контенту.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 13:55, 28 листопада 2016 (UTC)

Доброго дня! Блокування Бучач-Львів відбулось, не за правки, а за коментарі до них. Користувач щойно вийшов із блокування, і одразу почав чергові випади (на цей раз на Користувач:Hmarskiy II). Ви можете запропонувати механізм, який допоміг би запобігти нападкам на інших користувачів, зі сторони Бучач-Львів? --Geohem 14:34, 28 листопада 2016 (UTC)
Можна було би десь обговорити спільнотою, що в його діях було правильним, а що ні, щоб почути думки користувачів з різними політичними поглядами. Я би також долучився. Не блокувати, а винести це на обговорення.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 14:52, 28 листопада 2016 (UTC)
До чого тут політичні погляди, коли йдеться про образи? Навіть, якщо у користувача інші політичні погляди, то йому слід хамити? Я спробую винести питання Бучач-Львів на обговорення до ВП:К-А, проте, не маю нічого, щоб запропонувати, окрім довічного блокування (а з цим мені не хочеться виходити :( ). --Geohem 15:14, 28 листопада 2016 (UTC)
Для когось це образи, для когось констатація факту (це якраз дуже залежить від політичних поглядів). Тим більше цей Хмарскій в себе на сторінці вивісив шаблон на захист російської мови, тоді як треба захищати українську. Ну в мене вже давно бажання звернутися в арбітражний комітет з пропозицією взагалі розпустити адміністративний корпус в повному складі через бездіяльність. У Вас є механізм як прибрати сам опис редагування, а редагування залишити? Я би міг поговорити з Бучачем-Львовом, щоб він так більше не робив.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 15:22, 28 листопада 2016 (UTC)
Спробуйте і ви, якщо він погодиться, я його розблокую. --Geohem 15:41, 28 листопада 2016 (UTC)
А давайте не будемо займатися наклепом! Де в мене на сторінці шаблон на захист російської мови?! Чи ви мені будете розповідати, що я не маю право російську вважати рідною, як і українську? Може батьків моїх ще переконаєте, що в дитинстві я почав розмовляти українською? Ви через певний шаблон буде давати оцінку моїм політичним поглядам? Знаєте, людей упереджених з поганим критичним мисленням потрібно відгороджувати від будь-якої науки, бо буде біде. Буде нова плеяда Трохимів Лисенків. Будуть нові міфи про козаків, які викопали Чорне море, насипали Кавказькі гори тощо --Hmarskiy II 18:00, 28 листопада 2016 (UTC +2)
Не буду приховувати своїх поглядів. Я вважаю, що в нас продовжується зросійщення. Українська мова зникне якщо російськомовні жителі України не перейдуть на українську, бо через зросійщеність великих міст сходу і півдня українська мова не може змагатися з російською в інформаційному просторі. Я не кажу, що Ви погана людина чи ще чогось такого, але в мене немає виходу, ніж досить різко висловлюватись на захист української мови. Я порівнюю себе, та й українську мову, зі щуром, якого приперли до стіни.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:24, 28 листопада 2016 (UTC)
Hmarskiy II, ви на своїй сторінці з одного боку, натицяли всяких шаблонів, а з іншого вважаєте, що «Этот участник в повседневной жизни говорит по-русски и не видит необходимости принятия любых языковых законов в Украине», після того до решти вже виникають сумніви у щирості ваших поглядів. --Микола Василечко (обговорення) 17:32, 28 листопада 2016 (UTC)
Раджу уважніше подивитись проти якого мовного законопроекту спрямований цей шаблон - «Этот участник в повседневной жизни говорит по-русски и не видит необходимости принятия любых языковых законов в Украине». Мене ніхто і ніколи не "ущемлял", коли я розмовляв російською, тому мені не потрібен захист українофобів. --Hmarskiy II (обговорення) 21:07, 28 листопада 2016 (UTC +2)

Редагування статті Тимошенко

Привіт, Geohem!

Стаття Тимошенко Юлія Володимирівна повністю захищена. Я не можу її редагувати. Ви можете додати туди категорію "Члени конституційних комісій в Україні"? Дякую.--Dgho (обговорення) 17:11, 30 листопада 2016 (UTC)

Привіт! YesТак Зроблено--Geohem 20:25, 30 листопада 2016 (UTC)
Дякую!--Dgho (обговорення) 20:39, 30 листопада 2016 (UTC)

Вандалізм дрібний

Шевельов Юрій Володимирович що за москалофілія і кольорова шмата московитів? дату народження з якого дива вилучив з тексту? --Дм. (обговорення) 14:33, 18 грудня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)#Запити на порушення ВП:НО

привіт. з Новим роком та зимовими святами! перепрошую, що турбую не з чимось дуже приємним, але буду вдячна за конструктивну участь в обговоренні --アンタナナ 23:30, 10 січня 2017 (UTC)

Українська православна церква

Треба додати до статті Українська православна церква теги <noinclude> </noinclude>. Бо я створив сторінку Українська церква, а туди додається не лише список, а й вся сторінка Українська православна церква. --130.37.59.211 14:31, 17 січня 2017 (UTC)

Я вилучив {{Вкладений список}}, це те, що вам потрібно? --Geohem 14:38, 17 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:03, 30 січня 2017 (UTC)

Необґрунтоване вилучення сторінки АІММ-ГРУП

Пане Geohem, Ви вилучили сторінку про АІММ-ГРУП під приводом, що стаття із аналогічним текстом вилучалася. Проте, це не є так. Стаття повністю була переписана згідно вимог вільної енциклопедії, а також додані посилання на незалежні джерела та лінки на фотокопії друкованих видань у Вікімедії. Ба більше, я особисто консультувався щодо правок із адміністратором, що вилучив попередній раз.

Якщо у Вас особисто є якісь зауваження – прошу мені повідомити, я із радістю відредагую текст заново.

Заздалегідь вдячний за оперативну відповідь.

Доброго дня! Вікіпедія не призначена для розміщення реклами компаній. Критерії значимості організацій відображені в ВП:КЗО. Особисто я не побачив в статті висвітлення діяльності компанії у "авторитетних, незалежних вторинних джерелах інформації", оглядові згадки таким не вважаються. Якщо у вас є бажання доопрацювати статтю, можу перенести її у ваш власний простір. У випадку доопрацювання, ви зможете скористатись процедурою Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок . --Geohem 16:50, 31 січня 2017 (UTC)

У мене не має на меті продукувати рекламну статтю. З перелічених статей, які Ви назвали оглядовими та не важливими - посилання на саму Вікіпедію (стаття про кінотеатр "Жовтень"), два головних профільних журнали України - Будівельний журнал і ПрофБілд - інших друкованих періодичних видань в Україні - вже немає. Посилання на перелік членів Конфедерації будівельників України - головної профільної організації, що представляє будівельний бізнес України. Також, є посилання на муніципальний телевізійний канал - Київ. Підскажіть, які іще незалежні джерела мають бути? (Посилання на офіційний сайт компанії свідомо не робив).

Також, звісно, неможливо пояснити значимість компанії без опису проектів. Тож, підскажіть, будь ласка, як правильно скорегувати текст. Бо, навіть компанії, що давно на ринку, мають менші портфоліо аніж АІММ-ГРУП.

Свідомо не прописував суто комерційні проекти - будівництво житлових комплексів чи мегамаркетів Ашан.

П.С. Якщо є така можливість скористатися процедурою доопрацювання - я звісно за такий варіант. Дякую за розуміння.

Можете переглянути тут: Категорія:Економічні журнали. В джерелі має бути опис діяльності компанії, її значимисть для українського/світового ринку. Відсутність джерел пов'язана, як із молодістю компанії так із її розміром. Опосредковано про це свідчить і те, що ви самі вимущені створювати про неї статтю. Для доопрацювання стаття доступна у вашому особистому просторі --Geohem 20:18, 31 січня 2017 (UTC)

Вичерпний перелік гідних джерел - Экономическое возрождение России, особливо вразило. Браво. Що ж до Вашого закиду про відсутність згадувань у прессі - я доопрацюю текст. Побачите кількість цитувань. На все добре.

Прохання висловитись

Шановний, прошу Вас долучитись до обговорення щодо Перейменування статей/Польсько-радянська війна 1920 → Україна у польсько-радянській війні --Hmarskiy II (обговорення) 21:41, 2 лютого 2017 (UTC+2)

Інформаційне агентство "АСС". Спам/реклама - поясніть, будь ласка. Буду вдячна.

Привіт. Сьогодні, 8-го лютого, увечері, Ви вилучили матеріал, у якому йшлося про інформагентство "АСС" У поясненні вказано, що вилучений він через наянівсть спаму або реклами. Прошу дуже пояснити, що саме у контексті було рекламою чи, можливо, спамом. Оскільки створювалася ця сторінка на прикладі подібних публікацій інших представників ЗМІ. У подальшому вона повинна була редагуватися та доповнюватися новим матеріалом. Н а жаль, за день створити остаточний варіант сторінки виявилося неможливо. Наведіть, будь ласка, аргументи свого рішення, аби у подальшому не виникло нових помилок. Буду вельми вдячна. Дякую!

Доброго вечора! Вікіпедія не є інформаційним довідником чи місцем для реклами. Критерії значимості організацій відображені в ВП:КЗО. В статті не було жодного незалежного джерела. Тоді як необхідне істотне висвітлення в "авторитетних, незалежних вторинних джерелах інформації", оглядові згадки таким не вважаються. Якщо у вас є бажання доопрацювати статтю, можу перенести її у ваш особистий простір. У випадку доопрацювання, ви зможете скористатись процедурою Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок . --Geohem 20:35, 8 лютого 2017 (UTC)

Так, обов'язково доопрацюю. Тож прошу перенести до особистого простору. Дякую!

Користувач:KseniyaCircus/Інформаційне агентство "АСС" --Geohem 11:02, 9 лютого 2017 (UTC)

Подяка

За участь у Тижні нумізматики
Дякуємо Вам за участь у Тижні нумізматики у Вікіпедії! Завдяки вашій наполегливій праці наш проект збагатився новими статтями про монети й банкноти. Geohem, ця нумізматична зірка — символічна вдячність за ваш внесок. Але найближчими днями Вам прийде лист щодо реальних сувенірів, отож перевірте, чи Ваш вікі-запис під'єднаний до робочої пошти. ) Наснаги Вам, пишіть ще!
--Brunei (обговорення) 18:52, 31 січня 2017 (UTC)
Вітаю. Нарешті дійшли руки до справжніх сувенірів. Проте не можу надіслати Вам вікі-листа з інформацією. Будь ласка, скиньте мені якійсь мейл, яким можна з Вами зв'язатися у вікіпошту. Дяую.--Brunei (обговорення) 14:56, 17 лютого 2017 (UTC)
Щиро дякую! Особисто, для мене це була близька тема із моєї молодості, тому приємно було долучитись. На жаль вдалось приділити часу не скільки хотілось, а скільки вдалось :(. Щодо сувенірів не вважайте це гордуванням, проте не хотілось би завдавати вам зайвого клопоту, цієї зірки мені цілком достатньо. Ще раз дякую за ваш ентузіазм. --Geohem 15:10, 17 лютого 2017 (UTC)

Петро Конашевич-Сагайдачний

Варто змінити дату смерті Петро Конашевич-Сагайдачний у Вікіданих і іншомовних статтях. --Perohanych (обговорення) 12:59, 20 березня 2017 (UTC)

en:Freshwater swamp forest

Можете накидать стаб?--Станислав Савченко (обговорення) 16:55, 24 березня 2017 (UTC)

Ні, ця тема мене наразі не цікавить. --Geohem 21:24, 24 березня 2017 (UTC)

Стаття на вилучення

Стаття Баламут Бразерс (мотоклуб) чомусь не вилучилась за результатами обговорення і продовжує доповнюватись --Anticop (обговорення) 21:50, 25 березня 2017 (UTC)

Дякую.Вилучив статтю. --Geohem 17:48, 26 березня 2017 (UTC)

Канікули

Добрий вечір/день, у 2014 році ви вилучили статтю про канікули, чи можете вказати причини і чи потрібно створити нову статтю? MikDid (обговорення) 20:44, 29 березня 2017 (UTC)

Доброго вечора! Стаття була надто коротка. Предмет статті розкривався лише одним реченням. Якщо плануєте зайнятись цією темо, то створюйте поверх вилученої статті. --Geohem 21:03, 29 березня 2017 (UTC)

Вельми дякую! MikDid (обговорення) 08:41, 30 березня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Ахіль Деляре

Hello Geohem, Could you review this article? Also, would it be possible to remove the template tag that's been sitting on this article since last November? Thank you. Nicola Mitchell (обговорення) 15:08, 6 травня 2017 (UTC) P.S. Could you fix the link in Примітки?

Hello! There was an empty reference. I had to add a link to, as I expect, corresponding source. Could you cheсk it?--Geohem 18:02, 7 травня 2017 (UTC)
Hello Geohem, I checked it. That's the correct link. Its on page 99 of that document in English. As its a short PDF document, I did not bother page numbering it. Thank you. Nicola Mitchell (обговорення) 19:24, 7 травня 2017 (UTC)
Is it not possible for you to remove the "3 зміни у цій версії очікують на перевірку. Стабільну версію було перевірено 23 листопада 2016." tag on this article? Nicola Mitchell (обговорення) 12:01, 20 травня 2017 (UTC)

Жид

Вітаю. Ваша дія [1] у статті є некоректною стосовно цитованого мною першоджерела 1920-х років. А коментар в описі редагування - порушенням ВП:Е. Дякую за розуміння. --Д-D (обговорення) 07:41, 2 червня 2017 (UTC)

про дифи

Доброго дня, колего Geohem!

Тут щось усе не те. Не клеїться, не в'яжеться. Блокування 05.07.2017, підпис 20 червня. Блокування за "порушення ВП:НО, переслідування", без дифів. Ось це (diff) не ВП:НО, і не переслідування.

Ага, подивився внесок, наче знайшов, diff. Не забувайте дифи.

З повагою, — Юрій Дзядик в) 12:28, 14 липня 2017 (UTC).

Блокування адреси Укртелекому

Вітаю! Ви заблокували ІР-адресу 195.5.50.151 на тиждень, але це перше блокування і крім того адреси Укртелекому динамічні без додаткової оплати. Тому блокування має бути обмежене однією добою. --Basio (обговорення) 18:15, 20 липня 2017 (UTC)

Блокування користувача Бучач-Львів

Вітаю, до мене звернувся користувач Бучач-Львів, який вважає несправедливим останнє блокування. Я частково із ним погоджуюсь, в тому сенсі, що його реакція була спровокована особистим випадом в його бік від користувача Агонк. ВП:НО прямо забороняє такого роду переходи на обговорення особистості. Це звичайно не виправдовує подальші висловлювання користувача Бучач-Львів. Знову ж таки я не закликаю цього разу до блокування користувача Агонк, він прибрав образу і є надія, що наступного разу буде більш коректним у висловлюваннях. Хоч Агонк був раніше неодноразово блокований за подібне але все ж таки останнім часом став порушувати правила не так часто. Але прошу врахувати всі обставини і скоротити термін блокування користувача Бучач-Львів до мінімального, зважаючи на те, що більше місяця до користувача не було зауважень від інших вікіпедистів. --yakudza 14:05, 24 жовтня 2017 (UTC)

Анатолій, доброго дня! Нажаль, для Бучач-Львів це звичайна манера спілкування, випад Агонка тут ні до чого. Для користувача це не перше блокування та обмеження, після чого всі сподіваються, що в подальшому він буде більш коректним у висловлюваннях. Переглянув його обговорення за останній тиждень:Обговорення:Тарнів (станція), Обговорення Вікіпедії:Перейменування статей/Тарнув → Тарнів, [2], [3] і т.д. Толеруючи грубощі у Вікіпедії, ми сприяємо утворенню "отруйної" атмосфери, що призводить до уходу активних користувачів, з культурною формою поведінки. Особисто я, прихильник не скорочувати в таких випадках терміни блокування, а впроваджувати прогресивний аж до безстрокового термін. --Geohem 16:29, 24 жовтня 2017 (UTC)
На жаль, звичною для Геохем стала брехня, яку він постійно говорить під час формулювання для моїх блокувань. І толерування невігластва та "своїх". Не кажу вже про особистий конфлікт і "етикет" від Геохем на СО Андрій Рубльов. Геохем теж вважає совок авторитетним? Чудово... А за "пшеків" Геохем вибачився? Щодо певних "енциклопедичних" дій Агонка, який взагалі не знає польської, а береться щось змінювати у статтях, де польськомовні джерела є основними, мовчу. Чи Агонк краще знає тему Каплиця Сенют, ніж Погоринський? А що маємо?

Я не просив Якудзу нічого [4] - тільки констатував факт "рівності" члена ОТРС та к-ча Бучач-Львів для Геохем.

Щодо невігластва у списку 1963 року про якийсь невизначений "костьол" у Яблунівці (нині Язловець) своєї думки не зміню.

От вище є про дії Геохема (стаття Жид). Можна продовжити.

Раз мене згадали, теж напишу свою позицію. Щодо «Агонк був раніше неодноразово блокований за подібне» — це не так, блокування були за ВП:ВР, а не за ВП:НО. Бучач-Львів, як я розумію, вирішив обійти блокування, причому не задля звичайних редагувань, а для продовження попередніх дій, за які заблокований.--Анатолій (обг.) 17:58, 24 жовтня 2017 (UTC)
тебе ж ні за "етикет", ні за вандалізм не блокують. бо член ОТРС, певне... Чому таке "рівномірне" покарання - от питання. Про наведене тобою "джерело" 1963 року про Язловецький костел мовчу (мої слова невігластво - винятково про цей пункт цього "джерела"). якщо такі "джерела" АД - то що таке вікіпедія? цирк, виходить.
до чого тут ОТРС??? Ви ще згадайте, що я член-засновник «Вікімедіа Україна», адміністратор Вікісховища… Мої джерела принаймні українською, ви ж навіть українською навести не можете.--Анатолій (обг.) 19:10, 24 жовтня 2017 (UTC)

Давид Макішвілі

Вітаю, прошу переглянути підсумок вилучення статті Давид Макішвілі. На сторінці вилучення я навів більш детальні аргументи (точніше більш детальне пояснення аргументів що були проти вилучення) --yakudza 09:32, 2 листопада 2017 (UTC)

Доброго дня! Я вже відповів вам на сторінці вилучення. --Geohem 09:39, 2 листопада 2017 (UTC)

Повідомлення про намір номінації

Шановний Geohem, Я глибоко обурений останньою Вашою адміндією, а саме вилученням статті Давид Макішвілі всупереч ВП:КЗП та всупереч обговоренню, і тому, з метою запобігання подібним прикрим ситуаціям в майбутньому, керуючись написаним на сторінці ВП:ЗППА, повідомляю Вам про свій намір номінувати Вас на позбавлення прав адміністратора, якщо не вдасться досягти порозуміння. --A1 (обговорення) 00:14, 3 листопада 2017 (UTC)

Доброго дня! Давид Макішвілі не відповідає жодному пункту ВП:КЗП, на що було вказано під час обговорення. В тому числі і п.9 на які посилались Ви, так як особа не відноситься до Політиків і громадських діячів, а значимість, як військового не підтверджена джерелами. --Geohem 07:46, 3 листопада 2017 (UTC)
Це точка зору номінанта Yuriy Urban (обговореннявнесокінфостаттіжурналиблокуваннязаблокувати) та ще 7 користувачів, яку Ви поділяєте. З цим незгодні Микола Василечко, Glorin, MMH, yakudza, Dzyadyk, Goo3, artem.komisarenko, A1. IMHO, ця дія свавільна, порушує правила, є деструктивною. Тому є намір номінації ВП:ЗППА.
Неможливість скасувати свавілля є черговим наслідком застосування в укрвікі кальки ВП:НВА з російського правила ru:НВА, див. ВП:КН-Р#системна проблема. Звертаю увагу на пропозицію системного вирішення проблеми, ВП:КН-Р#польське правило, переходу від російського до європейського правила, яке назавжди унеможливить свавілля окремого адміністратора. Розглянути як основу польські правила pl:WP:WW, pl:Kategoria:Administratorzy Wikipedii. Ніхто не проти, але підтримки теж немає. — Юрій Дзядик в) 09:07, 3 листопада 2017 (UTC).
Dzyadyk, я ніде не писав, що не згоден з рішенням Geohem. --MMH (обговорення) 17:06, 3 листопада 2017 (UTC)
Мова про тих, хто був не згоден з номінантом. — Юрій Дзядик в) 18:41, 3 листопада 2017 (UTC).

Вандалізм у статті Республіка Абхазія

Вітаю. Прошу заблокувати користувача SitizenX за вандалізм.--Dƶoxar (обговорення) 13:30, 20 листопада 2017 (UTC)

Invitation to Blocking tools consultation

Hello,

The Wikimedia Foundation's Anti-Harassment Tools team is inviting all Wikimedians to discuss new blocking tools and improvements to existing blocking tools in December 2017 for development work in early 2018.

We are specifically contacting you for your ideas because you are one of the top users of the blocking tool on uk Wikipedia. We think that your comments will help us make better improvements. You can post to the discussion in the language that you are most comfortable expressing your ideas.

Other ways that you can help

  1. Spread the word that the consultation is happening; this is an important discussion for making decisions about improving the blocking tools.
  2. Help with translation.
  3. If you know of current or previous discussions about blocking tools that happened on your wiki, share the links.
  4. Help summarize the discussion to share back to your wiki.

If you have questions you can contact me on wiki or send an email to the Anti-Harassment Tools team.

For the Anti-Harassment Tools team, SPoore (WMF), Community Advocate, Community health initiative (talk) 18:35, 13 грудня 2017 (UTC)

  • I apologize for posting in English.
  • Please let us know if you wish to opt-out of all massmessage mailings from the Anti-harassment tools team.

Фатранско-Татранская область

Здравствуйте! Можете дополнить одну из статьей?--Станислав Савченко (обговорення) 17:39, 20 грудня 2017 (UTC)

Доброго дня! Відповідна стаття Фатрансько-Татранська область--Geohem 08:43, 21 грудня 2017 (UTC)

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Прийміть вітання з Новим роком та Різдвяними святами! Вітаю з роком нових надій, нових можливостей та нових звершень. Прийміть щиру вдячність за вашу працю на цьому проекті і внесок до нашої Вікіпедії, він не залишиться непоміченим громадою. Вдачі у нових великих справах розвою нашої енциклопедії та досягнення усіх запланованих бажаних цілей на цьому шляху. Вірних помічників Вам у цій справі. Веселих свят! Dim Grits 19:26, 31 грудня 2017 (UTC)

Reminder about Blocking consultation

Hello again,

The discussion about new blocking tools and improvements to existing blocking tools is happening on meta now and is in the final days.

We contacted you because you are one of the top users of the blocking tool on this wiki. We think that your comments will help us make better improvements. There is still time to share your ideas. You can post to the discussion in any language.

Thank you if you have already shared your thoughts. You can also help out by sharing a link to the meta discussion with users on this wiki. Or you can translate the summary of the discussion and share it on this wiki.

If you have questions you can contact me on wiki or by email.

  • I apologize for posting in English.

For the Anti-Harassment Tools team, SPoore (WMF), Community Advocate, Community health initiative (talk) 22:41, 16 січня 2018 (UTC)

Василенко

[5] Хтів би твоєї реакції на цей аргумент--Zvr (обговорення) 13:11, 27 лютого 2018 (UTC)

опис редагування

Вітаю! І ось цей опис теж, якщо можна, бо це вже за межами мого розуміння ВП:Е [6].Flavius1 (обговорення) 08:48, 16 квітня 2018 (UTC)

дивно

Пані Адміністратор!

А у вас ще є дві доби, аби пройтися по всіх дописах пана Jphwra, де він вішає наклепи та обзиває інших дописувачів.

І не забудьте на нього нагримати (себто посварити), чи адміни недоторкані.

Якось це однобоко виглядає з Вашої сторони.--Когутяк Зенко (обговорення) 17:48, 29 червня 2018 (UTC) перепрошуюся, і не сприймайте це за якись там "міфічний тролинг"

насамкінець...оскільки ви мені приклеїли якусь дивну оцінку - то попрохав би ознайомитися з цим... і поміркувати, хто тут на всіх сторінках розповідає, що вікіпедія гнила, що тільки він спасе укр-вікі, що всі дураки...поміркуйте і погляньте безсторонньо на цю ситуацію. Я теж можеу вдаритися в емоції (тільки це бувана фронті чи з українофобами) - але до такої дурні, як дехто тут вчиняє - я немаю часу... по сім скінчив, а Ви поміркуйте!!!

Доброго дня! Я волів би аби такої ситуації взагалі не було. Так, як привід до конфлікту є не значним, найкращим виходом вважав, щоб дати можливість сторонам на день відкласти це питання, аби повернутись до нього заново через якийсь час із спокійною головою. Нажаль, цього вийшло. Бо всім дуже легко прийняти участь у роздмухувані конфлікту, а коли потім його вирішувати - то все мовчок. Вихід бачу тільки в накладанні персональних обмежень на певні дії та коментування як зі сторони адміністратора, так і зі користувача. Проте, і це вже може бути запізно.—Geohem 07:49, 30 червня 2018 (UTC)

Номінація на позбавлення прав

Номінуватиму вас на позбавлення прав через давню упередженість проти користувача Бучач-Львів, яка вчергове підтвердилася в останньому епізоді зі свавіллям Jphwra.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 20:11, 5 липня 2018 (UTC)

Відмовляюсь від номінації.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 04:56, 7 липня 2018 (UTC)

Блокування динамічної адреси

Добрий вечір. Сьогодні Ви заблокували дві адреси, які є динамічними, на три дні. Це марна справа, бо анонім використовує Водафон і може міняти адрес як завгодно часто. Крім того динамічні адреси блокуються до 24 годин. --Basio (обговорення) 18:19, 7 липня 2018 (UTC)

Дякую за інформацію, та ніби допомогло. Більше вандальних правок не було.—Geohem 21:42, 7 липня 2018 (UTC)
Просто я заблокував два діапозони звідки вони були. --Jphwra (обговорення) 21:53, 7 липня 2018 (UTC)

АІММ-ГРУП

Вітаю! Звертаюсь до вас, бо ви цю тему, вже обговорювали раніше. Річ у тому, що ця стаття знову кандидат на вилучення. І там схоже, дещо цікаве виявилось. Питання в наступному, чи проходила ця стаття процедуру відновлення, бо мені пошук архіву нічого не показав. Таким чином, чи були порушені відповідні правила? --Khoma Brut (обговорення) 20:07, 11 липня 2018 (UTC)

Доброго дня! Наскільки я бачу, рішення про відновлення цієї статті немає. --Geohem 07:30, 13 липня 2018 (UTC)
Так, Yakudza, через 2 години після мого до вас звернення, підбив такий підсумок. --Khoma Brut (обговорення) 09:50, 13 липня 2018 (UTC)

Ірена Туркевич-Мартинець

Hello Geohem, When you have time, could you review this article? Could you also remove the tag:Стабільну версію було перевірено 21 травня 2018? Its being left on this article for long periods of time. Thank you. Nicola Mitchell (обговорення) 11:47, 12 червня 2018 (UTC)

Hi! Done --Geohem 13:43, 12 червня 2018 (UTC)
The Ukrainian editor who has been helping me with this article may be on holidays. When you have some time, could you review the latest additions to the article, and remove the tag on it, like you did last month? Nicola Mitchell (обговорення) 15:43, 29 липня 2018 (UTC)

Зауваження щодо воєн редагувань

Вітаю, ви здійснили декілька відкатів у статті [7], що зрештою є порушенням ВП:ВР, бо ви не звернулись до користувача, щоб обговорити розбіжності, а почали одразу відкати, що зрештою і спровокувало конфліктну ситуацію. --yakudza 19:37, 2 серпня 2018 (UTC)

Завжди радий обґрунтованим зауваженням, також, хотів би відзначити, що у Вікіпедії існують правила ВП:БЖЛ, ВП:КОНС та ВП:ШВ які наразі є діючими і яких необхідно дотримуватись.

Щодо конфліктної ситуації був би радий якби ви змогли втрутитись і допомогти сторонам привести статтю Гриценко Анатолій Степанович у відповідність до правил Вікіпедії (див. ВП:НТЗ та НТЗ-2 та ін.) тим більше, що тема для вас не нова. Заздалегідь вдячний. -Geohem 07:28, 3 серпня 2018 (UTC)

Give your feedback about changes to Special:Block

Hello,

You are receiving this message because you are a top user of Special:Block on this wiki. Thank you for the important work that you do. There is a discussion happening about plans to improve Special:Block with the ability to set new types of blocks. To get the best design and new functions added, it is essential that people who use the tool join the discussion and share their opinions about these changes.

Instead of a full site wide block, you would be able to set a Partial Block. A user could be blocked from a single page, multiple pages, one or more namespaces, from uploading files, etc. There are several different ways to add this feature to Special:Block. Right now Important decisions are being made about the design and function.

Please review the page on Meta and share your feedback on the discussion page. Or you can reach me by email Also, share this message with anyone else who might be interested in participating in the discussion.

I appreciate any time that you can give to assist with making improvements to this feature. Cheers, SPoore (WMF) (talk) , Trust and Safety Specialist, Community health initiative (talk) 02:07, 10 серпня 2018 (UTC)

  • Apologizes for posting in English.

Права адміністратора інтерфейсу

Вітаю! Згідно з недавнім глобальним оновленням, адміністратори втратили можливість редагувати CSS- і JavaScript-сторінки у просторі MediaWiki та у підсторінках інших користувачів. Для цих цілей було створено окремий прапорець адміністратора інтерфейсу. Ця зміна викликана в першу чергу міркуваннями безпеки; більше про неї можна дізнатися на Меті (англійською або російською).

За результатами обговорення у Кнайпі вирішено, що чинні адміністратори Української Вікіпедії можуть за потреби отримати прапорець адміністратора інтерфейсу без обговорення. Для цього потрібно коротко обґрунтувати, чому вам потрібні ці права, та вжити необхідних заходів із захисту свого облікового запису (встановити сильний і унікальний пароль та/або підключити двофакторну авторизацію). Якщо ви бажаєте отримати права адміністратора інтерфейсу, ознайомтеся зі сторінкою Вікіпедія:Адміністратори інтерфейсу/Згода адміністраторів і підпишіться там. Дедлайн для подачі заявки на автоматичне отримання прапорця адміністратора інтерфейсу — 1 листопада; після цієї дати ви зможете податися на отримання цих прав на загальних підставах.

Якщо прапорець адміністратора інтерфейсу вам не потрібен, можете просто проігнорувати це повідомлення. Якщо у вас є додаткові запитання чи коментарі, пишіть мені (на мою СО або електронну пошту) або у відповідну секцію обговорення у Кнайпі. Дякую. --Acedtalk 12:25, 30 серпня 2018 (UTC)

Кандидатура в арбітри

Вітаю! Номінував Вас в арбітри на сторінці Вікіпедія:Вибори арбітрів/2018/Кандидати. Прошу підтвердити згоду. Дякую.--Andriy.v (обговорення) 10:03, 1 вересня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Панас Василь Тимофійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Панас Василь Тимофійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 20:51, 6 вересня 2018 (UTC)

У списку відсутнє персональне обмеження Бучача-Львова

Доброго вечора! Ви встановили персональне обмеження користувачу Бучач-Львів: [8] [9], але не додали його до списку на сторінці Вікіпедія:Персональне обмеження, через що не видно, що у користувача є таке обмеження та яка причина його встановлення. --Ілля (обговорення) 18:31, 10 вересня 2018 (UTC)

Добрий вечір! Дякую, що сказали - додав. --Geohem 19:29, 10 вересня 2018 (UTC)
"простір обговорень" я розумію як всі непарні, але йому заблокований же 3 і 4 --Ілля (обговорення) 19:35, 10 вересня 2018 (UTC)
Уточнив. -Geohem 07:31, 11 вересня 2018 (UTC)