Обговорення користувача:Glavlit

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Glavlit!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Kharkivian (обговорення) 11:49, 7 березня 2012 (UTC)Відповісти


Звернення до харків'ян

[ред. код]

Шановний харків'янине! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання харківського списку пам'яток? Найбільше зараз ваша допомога потрібна у вікіфікації ось цього файлу. На жаль він погано відформатований, що не дозволяє його автоматично відформатувати під вікі, до того ж написаний іноземною мовою. Але буде дуже прикро, якщо Харків не буде належним чином представлений у конкурсі, як наприклад вже представлені Київ чи Одеса. Отже просимо допомогти. У файлі 29 сторінок, тож якщо кожен із 47 харківських вікіпедистів зробить хоча б півсторінки, цього буде достатньо! Оброблений матеріал можна складати сюди - Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Харківська область/Харків (архітектура) --А1 20:33, 26 липня 2012 (UTC)Відповісти

Вікіекспедиція Харківською областю 4—5 серпня

[ред. код]

Шановний друзже! Запрошую взяти участь у першій Вікіекспедиції Харківською областю, яка запланована на 4—5 серпня 2012 року з метою відвідання населених пунктів, які розташовані на залізничній дільниці МерефаЛозова (м. Лозова, смт. Панютине, м. Первомайський, смт. Краснопавлівка, с. Таранівка, с. Бірки), фотографуванні важливих адміністративних, соціально-культурних, історичних тощо об'єктыв в них та подальшому розміщенні зображень під вільною ліцензією на ВікіСховищі.

Детальніша інформація розміщена в оголошенні про Вікізустріч.

Зголошуйтесь! Будмо раді Вас бачити!

З повагою, --Kharkivian (обг.) 11:21, 1 серпня 2012 (UTC)Відповісти

Загальні збори ВМУА 15 грудня 2012 11:00

[ред. код]

Доброго дня,

Інформую про рішення правління Громадської організації «Вікімедіа Україна» про проведення Загальних зборів Організації 15 грудня 2012 в Києві з початком об 11:00. Місце проведення поки остаточно не визначене. Якщо Ви можете запропонувати місце проведення зборів, зробіть це тут .

Прошу, при наявності, вносити пропозиції до проекту порядку денного, а також реєструватися для участі в зборах.

Пропозиції щодо організації роботи зборів можна внести і обговорити тут.

Ознайомтеся, та при можливості доповніть чи відкорегуйте Звіт про роботу в 2012.

Також прошу прийняти до відома, що у зв'язку зі змінами правил домену org.ua робота пошти в домені wikimediaukraine.org.ua буде відновлена в понеділок, 3 грудня 2012.

З повагою, --Perohanych (обговорення) 21:44, 1 грудня 2012 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів

[ред. код]

--KuRaG (обговорення) 11:59, 10 січня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення

[ред. код]

--Krupski Oleg (обговорення) 12:40, 16 березня 2013 (UTC)Відповісти

Загальні збори

[ред. код]

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» згідно з Рішенням Правління №41/2013 відбудуться 15 грудня 2013 року. Початок реєстрації о 10:00, початок зборів о 10:30.

Місце проведення зборів - м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Національний авіаційний університет. Про номер корпусу та аудиторію буде повідомлено ближче до зборів на сторінці wmua:Загальні збори №5/Місце проведення

Проект порядку денного опублікований на сторінці wmua:Загальні збори_№5/Проект Порядку денного.

Запрошую також ознайомитися з іншими матеріалами, що готуються до зборів, та надавати до них пропозиції і зауваження на відповідних сторінках обговорення.

Прошу зареєструватися на сторінці wmua:Загальні збори №5/Список учасників або завчасно надати довіреність. Витяг зі wmua:Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Адреса для надання довіреності: boardwikimediaukraine.org.ua

Форма довіреності: wmua:Форма довіреності на Загальні збори ГО «Вікімедіа_Україна» --Perohanych (обговорення) 23:24, 1 грудня 2013 (UTC)Відповісти

[WikimediaUA] проект статуту в новій редакції

[ред. код]

На підставі п. 7.2. Статуту опубліковано проект Статуту в новій редакції: commons:File:Проект_Статуту_в_новій_редакції_станом_на_04.12.2013.pdf

Коментарі прошу залишати на сторінці обговорення ініціативної групи. [1] --Ілля (обговорення) 08:24, 5 грудня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення до проекту Польща

[ред. код]

--Pan Karlowski (обговорення) 15:58, 21 червня 2014 (UTC)Відповісти

Пропозиція

[ред. код]

Вітаю! Якщо ви підтримуєте ідею воз'єднання Східної Слобожанщини з Україною, розмістить у себе цей юзербокс - {{Користувачі - прихильники возз'єднання Східної Слобожанщини з Україною}} --Hmarskiy II (обговорення) 00:40, 22 серпня 2014 (UTC)Відповісти

З повагою!

Вікіпошта

[ред. код]

Привіт! Надіслала Вам листа вікіпоштою. Прохання перевірити й відписати --アンタナナ 17:59, 22 грудня 2015 (UTC)Відповісти

Прохання висловитись

[ред. код]

Шановний, прошу Вас долучитись до обговорення щодо Перейменування статей/Польсько-радянська війна 1920 → Україна у польсько-радянській війні --Hmarskiy II (обговорення) 21:50, 2 лютого 2017 (UTC+2)

Місяць Української революції та державності

[ред. код]

Доброго дня! Запрошуємо долучитися до місячника статей Української революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!

--TohaomgBot (обговорення) 20:37, 15 листопада 2018 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Місяця історії української незалежності

[ред. код]

Вітаю! Цього літа ми святкуємо 30-річчя проголошення незалежності України. З цієї нагоди «Вікімедіа Україна» та Український інститут національної пам'яті проводять Місяць історії української незалежності у Вікіпедії. Він почався сьогодні і триватиме до 24 липня.

Ви вказали на своїй сторінці користувача, що є істориком — тож, можливо, вас зацікавить цей проєкт. Запрошуємо вас долучатися і створювати та поліпшувати статті про історію України впродовж останніх 30 років. Усі активні учасники й учасниці отримають подарунки від організаторів, а найактивніші — особливі призи. Усі деталі — на сторінці проєкту.

Сподіваємося на вашу участь! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:38, 24 червня 2021 (UTC)Відповісти