Обговорення користувача:IVMD

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо![ред. код]

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, IVMD!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--«Teo» обг 06:10, 29 липня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Gramota Chernivtsi.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Gramota Chernivtsi.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 16:22, 1 серпня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Chern on Prut.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Chern on Prut.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 16:22, 1 серпня 2013 (UTC)Відповісти

Стаття Колочин[ред. код]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Колочин. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене — Bulakhovskyi (обговорення) 20:04, 2 серпня 2013 (UTC)Відповісти

Про категорії[ред. код]

Шановний ‎IVMD! (При нагоді, будь ласка, повідомте як вас звати)! Я звернув увагу, що ви не чітко розумієте призначення категорій. Так, ви в деяких статтях замінили категорію «Історія Буковини» на «Герцогство Буковина», а це неправильно. Герцогство Буковина саме епізод історії Буковини. При необхідності, можна тільки до «Історії Буковини» добавити ще одну категорію (при потребі) «Герцогство Буковина». Так, наприклад, в статті про «Український Дім» ви вилучили категорію «Історія» замінивши на «Герцогство», але «Український Дім» функціонує і зараз. Заодно хочу зауважити, що добавивши розділ «Голови Укр. Дому»(це я вітаю) не вказали теперішнього голову. А використовується категорія «Історія Буковини» для того, щоб побачити список статей про історію Буковини в Вікі (Я сам цим дуже часто користуюсь). Ваші статті, які ви категоризували тільки як «герцогство», читач, який цікавиться історією, може і не побачити. Таке ж зауваження можна зробити і відносно «Персоналій» - особа може бути в категорії і «Герцогства» і «Буковини» - приклад А. Яценюк: він «персона» для Чернівців і на рівні України (ви теж зробили деякі неправильні зміни). В деякі дні в «Списку спостереження» у мене присутні до 10-15 рядків, а за 2-5 днів це вже така кількість, що коректуєш тільки зверх важливе. І, взагалі, раджу вам до року не приділяти особливу увагу поправкам чужих статей – адже їх автори теж керувались якоюсь логікою, яка вам поки що не відома. ЯГВ (обговорення) 06:05, 13 вересня 2013 (UTC)Відповісти


Прошу вибачити за затримку відповіді - їздили з дружиною у Львів на Форум видавців. Вибачаюсь і на майбутнє - я не маю змоги приділяти кожний день Вікіпедії.

Щодо попереднього листа, то там була не критика, а поради. Відносно оцінки голови Українського Дому, то не погоджуюсь (прочитайте його біографію - Старик Володимир). Австрійська імперія мала парламент, була зацікавлена в українізіції Буковини (як форпосту на кордоні з Росією), а Старику прийшлось все починати заново в умовах комуністичної диктатури (правда сильно ослабленої). Роблю ще одно зауваження: в статті "Буковинський крайовий сейм" ви помістили фотографію, при загрузці якої ви себе назвали автором. Зрозуміло, що це не так і з часом це відкриється. Пропоную вам зробити правку: в графі "автор" вказати: "не відомий". ЯГВ (обговорення) 07:53, 17 вересня 2013 (UTC)Відповісти

Я так і зрозумів. Я вже маю стаж більше трьох років, а все приходиться звертатися до інструкцій і дивитися на аналогічні статті інших авторів. При потребі питайте - що зможу, те допоможу. ЯГВ (обговорення) 08:25, 17 вересня 2013 (UTC)Відповісти
Хвалю! Ви набираєте темп. Це, виявляється, його брат. ЯГВ (обговорення) 05:02, 18 вересня 2013 (UTC)Відповісти

Шановний IVMD! Для деяких пояснень, вкажіть, будь ласка, свій емейл. Статті сьогодні прочитаю. ЯГВ (обговорення) 04:47, 20 вересня 2013 (UTC)Відповісти

Філармонія[ред. код]

розділяти! ЯГВ (обговорення) 12:54, 4 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Залізничний вокзал[ред. код]

Доброго дня! Фраза "розташованою на вул. Старовокзальній (нині вул. Нікітіна), залізничною станцією, що мала вигляд звичайної дерев'яної будівлі без зайвої архітектурної розкоші" не відповідає дійсності. Гляньте в альбом старих фото вокзалу: https://picasaweb.google.com/EdwardTurJ/OldCzernowitzPhotosBahnhofstrasse та старі плани Міста (1874,1888,1907): https://picasaweb.google.com/EdwardTurJ/OldMapsOfCzernowitzAndBukowina На фотодокументах добре видно, що старий вокзал розташовувався в 50-100 метрах за нинішнім "Резервом провідників". Нинішню вулицю Гагаріна перед вокзалом "пробили" під час будівництва нового вокзалу. Коли в 1897 році почав їздити трамвай, то трамвай проїжджав вулицю Старовокзальну і зупинявся на кільці (приблизно на місці пам'ятника трамваю). Далі була дорога до вокзалу. Очевидно, він не був дерев'яним, а архітектурна розкіш була присутня. Старий вокзал, як і новий, був збудований на болотистій місцевості. З-за помилок в проектуванні старий вокзал прийшлося розібрати. Edward Tur (обговорення) 18:52, 8 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Земляні вали Ленківського городища.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Земляні вали Ленківського городища.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 14:19, 9 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Файл:Анатолій Литвинчук.jpg[ред. код]

привіт. вибачте, що турбую. невільні файли повинні бути обґрунтовані. для цього є спеціяльний шаблон {{обґрунтування добропорядного використання}}. якщо завантажуєте невільний файл значимої людини, що померла, у статтю про неї, то у полі ліцензія вставляйте код {{subst:ФП з ОДВ|<назва статті>}} --アンタナナ 14:28, 9 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статтю Тішся, дитино, поки ще маленька… номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Тішся, дитино, поки ще маленька…, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 жовтня 2013. Lystopad (обговорення) 19:28, 19 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Доброго, якщо це вечір :-)
Можна. Більше того, у статті «Тішся,_дитино,_поки_ще_маленька…» вже були посилання на статті вікіпедії про Лесю Українку та Івана Франка, я побачив це, коли додавав на журнал :-)
Загальна струкура посилань така: [[префікс:посилання|текст у статті]], якщо перфікса нема, то посилання «в своєму проекті». Де про це написано — зараз не знайду :-) Префікси:
--ReAl (обговорення) 23:03, 19 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Степан Смаль-Стоцький.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Степан Смаль-Стоцький.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 06:05, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Файл:Василій (Продан).jpg[ред. код]

привіт. невільні файли дуже обмежені у використанні. допустово використовувать для ілюстрації статті про основний предмет (як-от фото Василія у статті про нього). використання ж із декоративною метою не є дозволеним (як-от у статті Руська Бесіда (Буковина)). насправді фото може і є вільним. і тоді його можна на сховище переміщать. і усі відповідні статті ним ілюструвать. але таки питання чи воно вільне --アンタナナ 11:35, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Файл:Монастир «Галиця».jpg[ред. код]

ще раз привіт. знайшла на панораміо. але там ліцензія не підходить. якщо маєте там аккаунт - попросіть, щоб змінили. має бути і дозвіл на комерційне використання теж --アンタナナ 13:12, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Омелян Попович.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Омелян Попович.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 14:17, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Антін Кирилів.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Антін Кирилів.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 14:17, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Constantinople coat of arms.png[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Constantinople coat of arms.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 16:11, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

невільні файли повинні мати {{обґрунтування добропорядного використання}}. будь ласка, заповніть його --アンタナナ 16:12, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Gate of residence.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Gate of residence.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. アンタナナ 19:35, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

думаю ще трішки, і будете розбиратися) що таке Джерело IVMD? 1900-ті - це дата зображення? а де це можна знайти? вільне зображення треба одразу на коммонз вантажить. не треба нікому зайвої роботи додавать --アンタナナ 19:36, 20 жовтня 2013 (UTC)Відповісти
Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

Передмістя Чернівців[ред. код]

Доброго дня! Чому "Хабаківка"? Мені завжди чулося "Хабатівка". "Клокучка" - це німецький та російськомовний варіант, місцеві називали "Клокічка". "Цецино" - теж російськомовний варіант, на українській звучало "Цецин" або "Цецина". Знаєте, де найчастіше чув в дитинстві назви передмість? - після служби в костелі прихожани не одразу розходилися, а трохи спілкувалися між собою. Там і звучало: "пан Льоренц з Хабатівки", "пан Йозефович з Клокічки" ...Edward Tur (обговорення) 13:06, 31 жовтня 2013 (UTC)Відповісти

На запитання «чому ?» можу відповісти тільки одне — «тому що так написано у джерелах, авторами яких є краєзнавці Никирса, Селезінка, Чеховський»! При цьому я ж ніби й написав і про Клокічку й про інше... Нажаль, те що ви чули в дитинстві не може вважатись джерелом... Якщо просто так написати — відразу адміністратори почнуть ставити відмітки (джерело ? або де це написано?)... Водночас, добре це чи погано, але сьогодні ніде не почуєш «Клокічка» (принаймні я не чув). А ось Клокучкою називають до нині. Так само з Цецино! Між іншим, на скільки мені відомо у такому варіанті назви вживаються навіть в офіційних документах! Зрозумійте, я навіть з Вами не сперичаюся! Цілком ймовірно Ви маєте рацію... Але що робити далі? З повагою.--IVMD (обговорення) 13:22, 31 жовтня 2013 (UTC)Відповісти
Все міняється. Сьогодні й їдуть в Мигово, а не в Мигове...

"Чернівецька ратуша". Питання щодо часу створення світлини не є дискусійним. На світлині є Буковинський ощадний банк, тому це 20 століття.Edward Tur (обговорення) 21:25, 15 листопада 2013 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Vimage1.jpeg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Vimage1.jpeg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує), але поки нема вільного її фото.

-- SergoBot (обговорення) 08:22, 4 листопада 2013 (UTC)Відповісти

Користувач:IVMD/Бданчик2[ред. код]

привіт. вибачте, що турбую. хочу пояснить, щоб не виникало надалі непорозумінь. боти — то програми. відповідно, якщо у них щось не працює, і вони спрацьовують помилково — не потрібно із ними «воювати». 1) потрібно написати ботовласнику (користувачеві, який відповідає за бота), у цьому випадку, за дії AHbot-а відповідає Ahonc. ця дія тим більш важлива, що дасть можливість виправить помилку на майбутнє; 2) якщо можливо, то самостійно виконати дію, яку не зміг виконати бот і на якій його «зациклило» — у нашому випадку прибрати посилання на видалений файл ред. № 13608736. дякую --アンタナナ 08:27, 25 листопада 2013 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Мапа Чернівців.jpg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Мапа Чернівців.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). アンタナナ 18:37, 4 грудня 2013 (UTC)Відповісти

Онуфрій (Березовський)[ред. код]

Добрий день! Скажіть будь ласка, чому було скасоване моє редагування статті «Онуфрій (Березовський)»?

Статус Файл:Єпископ Лонгін.JPG[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Єпископ Лонгін.JPG. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 20:30, 11 червня 2014 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Назарій Яремчук.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Назарій Яремчук.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 23:52, 5 січня 2015 (UTC)Відповісти

Згущівка поштою[ред. код]

Вітаємо!
У нас для Вас хороші новини — Ви стали лауреатом нагороди «Згущівка поштою»! Одного з місяців початку Вашої активної діяльності саме у Вас був найбільший баланс доданої інформації до Вікіпедії серед користувачів-новачків. В українській Вікіпедії прийнято дякувати за внесок віртуальним згущеним молоком, але «Згущівка поштою» — реальна.
Врахуйте, будь ласка, зауваження, які роблять Вам на сторінці обговорення, зокрема, щодо файлів.
Бажаємо нових звершень на теренах вікіпроектів!
-- Ата (обг.) 11:37, 9 березня 2015 (UTC)Відповісти
Зверніть увагу! Вам необхідно перейти за цим посиланням і надіслати нам свою поштову адресу для отримання посилки.

Статус Файл:Ярослав Осмомисл (малюнок О.Новахівського).gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Ярослав Осмомисл (малюнок О.Новахівського).gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Sergento 21:57, 13 березня 2015 (UTC)Відповісти

Щодо Файл:Церква Івана Богослова.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Церква Івана Богослова.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. アンタナナ 11:23, 7 листопада 2015 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Small medium 4453.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Small medium 4453.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 00:45, 8 листопада 2015 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії IVMD!

В минулому ви створили 115 статей Вікіпедії та додали понад 2,1 Мб вікітексту — це дуже значний внесок, який ми високо цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 20:13, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

Статтю Шаблон:Повіт Молдавського князівства номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Шаблон:Повіт Молдавського князівства, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 00:03, 9 лютого 2016 (UTC)Відповісти

Статтю Шаблон:Повіт Герцогства Буковина номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Шаблон:Повіт Герцогства Буковина, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 00:03, 9 лютого 2016 (UTC)Відповісти

Статтю Шаблон:Картка:Визначна пам'ятка Чернівців номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Шаблон:Картка:Визначна пам'ятка Чернівців, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 00:55, 9 лютого 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:20453 original.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:20453 original.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Andriy.v (обговорення) 21:41, 6 квітня 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Kaspruk.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Kaspruk.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:20, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Nikitin.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Nikitin.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:21, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Koshovuj-Anton.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Koshovuj-Anton.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:21, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:George-Shandry.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:George-Shandry.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:23, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Teofil-Simonovuch.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Teofil-Simonovuch.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:23, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Kozatchyk-Ivan.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Kozatchyk-Ivan.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:24, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Kotko-Polikorp.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Kotko-Polikorp.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 22:24, 2 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Статтю Шаблон:Картка:Чернівецька споруда номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Шаблон:Картка:Чернівецька споруда, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 листопада 2016. Що ще можна зробити? --Andrei Kurbiko (обговорення) 18:24, 27 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Вікімарафону-2017![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії IVMD!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії![ред. код]

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії IVMD!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Архимандрит о. Тит (Тимінський).gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Архимандрит о. Тит (Тимінський).gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Shmurak (обговорення) 14:53, 29 липня 2018 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії IVMD!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:11, 26 січня 2019 (UTC)Відповісти

Щодо Файл:Kreshch5.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Kreshch5.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 10:17, 11 квітня 2019 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Калічанка.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Калічанка.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 07:33, 16 червня 2019 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Омелян Коложницький.gif[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Омелян Коложницький.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 02:21, 17 червня 2019 (UTC)Відповісти

Статус Файл:Омелян Попович.jpg.png[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Омелян Попович.jpg.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 02:21, 17 червня 2019 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії IVMD!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:02, 27 січня 2020 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2021: подаруйте Вікіпедії статтю до 17-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії IVMD!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2021, який присвячений 17-річчю української Вікіпедії! До кінця тижня (від сьогодні, 28 січня, до неділі 31 січня включно) закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме Вікімарафон стане гарним приводом повернутися до наповнення Вікіпедії? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, можуть отримати пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до онлайн-вікізустрічей. У п'ятницю та суботу пройдуть вебінари із редагування Вікіпедії, реєструйтеся на них тут. Також кожного дня з четверга по неділю о 18:00 можна буде долучитися до онлайн-консультації і поставити будь-яке запитання про Вікіпедію.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону 2021 11:54, 28 січня 2021 (UTC)Відповісти

Невільний File:Constantinople_coat_of_arms.png, який не використовується[ред. код]

⚠

Дякуємо за завантаження файлу File:Constantinople_coat_of_arms.png. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. --Andriy.vBot (обговорення) 02:06, 26 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Статус файлів[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файли, список яких вказаний нижче. Однак на сторінці опису файлів немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даних файлів, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлів, тобто дати посилання на сайти (або інші джерела), з яких ви взяли ці файли, а також умови використання файлів із вказаних сайтів.

На сторінці опису файлів завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковані ці праці. Якщо ви є їх автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файли під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажені вами файли із сервера.

Список файлів:

  1. File:Barby-Grugorovitsa.gif
  2. File:Bojko-Ivan.gif
  3. File:Danchenko-Petro.gif
  4. File:Dmitrije-Marmelyk.gif
  5. File:Gakman.jpg
  6. File:Gakmann.jpg
  7. File:Gorodetskij-georgij.gif
  8. File:Grutsaj-Olexandr.gif
  9. File:Gytarel-Victor.gif
  10. File:Kriszczatek_060.jpg
  11. File:Lukashevych_A.jpg
  12. File:Muhajlovkuj.gif
  13. File:Niky-Flondor.gif
  14. File:O.Теофіл_(Драчинський)_разом_з_сином_та_плимінником_(1917).gif
  15. File:Perron_czernowitz.jpg
  16. File:Rady-Sbiera.gif
  17. File:Romylys-Kindja.gif
  18. File:Tolmach.gif
  19. File:Xreshatyk2.jpg
  20. File:Є.Семака.jpg
  21. File:Євгенія_Ярошинська.png
  22. File:Іван_Бажанський.gif
  23. File:Іван_Дутка.gif
  24. File:Ілля_фон_Семака.gif
  25. File:Інтерєр_Чернівецького_вокзалу.jpg
  26. File:Іоано-Богословська_церква.jpg
  27. File:Антоній_(Путнянський-Черновський).jpg
  28. File:Антоній_(Путняну-Черновський).gif
  29. File:Бані_Свято-Миколаївської_церкви.jpg
  30. File:Боянська_Церква_Різдва_Пресвятої_Богородиці.jpg
  31. File:Боянська_ікона_Богородиці.jpg
  32. File:Боянський_монастир.jpg
  33. File:Будинок_Буковинського_крайового_сейму.gif
  34. File:Будинок_Миколи_фон_Василька_в_Чернівцях.jpg
  35. File:Будинок_в_Станіславі,_у_якому_розміщувався_український_уряд_Буковини_в_екзилі.gif
  36. File:Будинок_у_Відні,_де_розміщувалась_Буковинська_делегація_УНРади.gif
  37. File:Буковинський_комітет_допомоги_у_Відні.gif
  38. File:Буковинський_православний_календар.gif
  39. File:Буковинський_православний_калєндар.gif
  40. File:Владика_Мефодій_Мензак.jpg
  41. File:Владика_Мефодій_з_церковним_хором.jpg
  42. File:Володимир_Кобилянський.gif
  43. File:Володимир_Ясеницький.jpg
  44. File:Відспівування_владики_Мефодія.jpg
  45. File:ГБвЧ.jpg
  46. File:Гавриїл_(Каллімакі).jpg
  47. File:Генеральський_будинок_в_Чернівцях.gif
  48. File:Георгій_Бобринський.gif
  49. File:Гора_Цецино.jpg
  50. File:Господарська_споруда_монастиря_Бояни.jpg
  51. File:Григорій_Воробкевич.png
  52. File:Гєорге_Грігоровіч.gif
  53. File:Денис_Квітковський.gif
  54. File:Дзвінниця_Хрещатику.jpg
  55. File:Допис_Миколи_Спинула.gif
  56. File:Доцюк_В.Ф..jpg
  57. File:Доцюк_В.Ф.gif
  58. File:Дошка_Н.Яремчуку_на_Чернівецькій_філармонії.jpg
  59. File:Звернення_Г.Грігоровічі_до_РНРади.gif
  60. File:Звернення_Союзу_буковинських_послів.gif
  61. File:Капелан_о._Теофіл_(Драчинський).gif
  62. File:Корнилo_Ластівка.gif
  63. File:Лук`ян_Кобилиця.jpg
  64. File:Мапа_француза_Г.Лавассерома_(1639).png
  65. File:Мефодій_Петровцій.jpg
  66. File:Микола_Спинул.gif
  67. File:Микола_Спинул_з_дружиною_Єфросинією.gif
  68. File:Микола_Спинул_під_час_заслання.gif
  69. File:Могила_Омеляна_Поповича.gif
  70. File:Могила_владики_Мефодія.jpg
  71. File:Могильний_памятник_Н.Яремчуку.jpg
  72. File:Монастир_Бояни.jpg
  73. File:На_славу_Чернівців.jpg
  74. File:Населення_Чернівців_за_віком.gif
  75. File:Орест_Зибачинський.gif
  76. File:Офіційний_логотип_Чернівців.jpg
  77. File:Петропавлівська_церква_в_Чернівцях.jpg
  78. File:Печера_Хрещатицького_монастиря.jpg
  79. File:Початок_Ленківці.jpg
  80. File:Почесний_ланцюг_мера_Чернівців.jpg
  81. File:Протокол_передачі_влади_від_фон_Ецдорфа_до_Омеляна_Поповича_та_Аурела_Ончула.gif
  82. File:Підпис_О.Поповича.gif
  83. File:Роман_Ясеницький.gif
  84. File:Різдво-Богородична_церква_на_Горечі.jpg
  85. File:Свт.Леонтій_Радівецький.jpg
  86. File:Свято-Миколаївська_церква_Чернівці.jpg
  87. File:Свято-Тоїцька_церква_на_Клокучці.jpg
  88. File:Сергій_Шпойнаровський.gif
  89. File:Сидір_Терлецький.gif
  90. File:Софія_Окуневська.jpg
  91. File:Статут_ЖГ.png
  92. File:Статут_Руської_бесіди.jpg
  93. File:Сщмч.Феодосій_Бразький.jpg
  94. File:Фрагмент_фрески_Страшний_суд.jpg
  95. File:Фреска_св.вмч._Георгій.jpg
  96. File:Хрещат.jpg
  97. File:Хрещатицька_печера.jpg
  98. File:Хрещатицьке_джерело.jpg
  99. File:Церква_Різдва_Пресвятої_Богородиці_монастиря_Гореча.jpg
  100. File:Церква_Різдва_Пресвятої_Богородиці_у_Боянах.jpg
  101. File:Чернівці-600.jpg
  102. File:Ю.Пігуляк_Дума_про_Україну.jpg
  103. File:Яків_(Путнянський).jpg

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 11:02, 26 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Vimage1.jpeg[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Vimage1.jpeg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). Gouseru Обг. 10:48, 3 грудня 2021 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії IVMD!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 09:44, 29 січня 2022 (UTC)Відповісти

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви входите до числа найактивніших авторів української Вікіпедії, створивши понад 100 статей — тож ви також зробили вагомий внесок до цього зростання й розвитку!

Ви можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

З 26 січня до 4 лютого також триває Вікімарафон 2024. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:24, 27 січня 2024 (UTC)Відповісти