Обговорення користувача:Kosandr

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Kosandr!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 18:03, 29 квітня 2016 (UTC)Відповісти

Питання щодо статті про опитування[ред. код]

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чому у ось цій вашій графіці дані про рейтинг Юлії Тимошенко на 2-3 % вищі, ніж у результатах опитувань, які розміщені нижче на тій же сторінці (на відміну від даних інших кандидатів)? Я не стверджую, що ви зробили це навмисно, просто стало цікаво.

-- USPREY (обговорення) 18:01, 23 січня 2019 (UTC)Відповісти

USPREY Добрий день.На графіку і в таблиці % пораховані від різних баз. На графіку - серед тих, хто має намір голосувати і ВИЗНАЧИВСЯ, в таблиці - сееред тих, что заявив, що має намір голосувати. Відстоток невизначених наведено в таблиці. На графіку % для всіх кандидатів мають бути вище, ніж в таблиці. Наприклад, якщо брати останнє опитування, то для Порошенка на графіку - 16,5%, в таблиці - 13,8.

Зрозумів, дякую за пояснення
-- USPREY (обговорення) 18:35, 23 січня 2019 (UTC)Відповісти

Профільне питання[ред. код]

Андрію вітаю! Хотів у вас спитати, як ви ставитесь до змінного нисхідного кроку під часу проведення екзит-полу (26→20→10→2)? Наскільки часто таке практикується, бо принаймні останнє бажання змін замовником задля підвищення кількості анкет (через низьку по округу явку) по-перше було нереалістичним для реалізації (встигнути опитати кожного другого — нереально в принципі при потоці людей), по-друге, недоцільним і шкідливим через те, що люди часто ходять групами, а не по одному і голосують члени цих груп, як правило однаково, тож використання настільки невеликого кроку, як 2 суттєво спотворило б картину. Так само і відверто недоречним був початковий обраний крок 26. Раніше і зокрема під час минулих парламентських використовувався стабільний крок, і для дільниці з 2100 з гаком осіб такий крок має становити 15 (хоча можливі варіанти від 10 до 20). Та 26 - це відверто занадто (тим більше, кому ще не було зрозуміло з самого початку, що явка буде менше 55 відсотків?), мені це одразу було зрозуміло, що початковий крок завеликий, а наступні крокові танці взагалі додали ще більше сумнівів, та хто замовляє музику... Буду вдячний за відповідь.--Yasnodark (обговорення) 15:51, 23 липня 2019 (UTC)Відповісти

Yasnodark Вітаю. Я згоден, що крок варто робити стабільним протягом дня. Ну і крок 2 це вже зовсім якась фігня. Така ситуація трапляється, оскільки агенції обіцяють замовнику певну кількість інтерв'ю, а потім не можуть це виконати через низьку явку. Тому, надвечір починають добирати, щоб виконати умови договору. Так не варто робити. Такі дані потім треба перезважувати по годинам, щоб вечірніх інтерв'ю не були забагато. Замовнику треба обіцяти якусь мінімальну кількість інтерв'ю за песимістичним прогнозом явки. Андрій Косецький (обговорення) 12:49, 24 липня 2019 (UTC)Відповісти
Андрію Дякую за відповідь, саме з цих причин це і відбулося, ну це до начальства (я одразу натякав про завеликий крок), я б на їх місці з самого початку б пояснив замовникам, що замовлений крок відверто нереалістичний (та мабуть втратити замовлення не хотіли). І на відміну від трьох інших екзит-полів, які проводилися одночасно для серйозних відомих фірм, цей схоже проводила якась маловідома фірма з назвою-клоном відомої. Максимум, що я зміг зробити на своєму місці обмежитись наприкінці роботи (з 18:00) кроками 4 і потім 3 (щоб потрапляли чужі непов'язані люди та й це мінімальний крок, який було реально в принципі стабільно зробити) і зважаючи на відсутність опитування в останню годину (пору молоді) та випадкове перебільшення в попередні періоди потрапляння у крокові номери людей похилого віку над реальною їх часткою, в цілому результати по партійних списках вийшли цілком адекватними. З мажоритаркою там зовсім інша, cутінкова підозріла історія, не для широкого обговорення. До речі, яка похибка рекомендується для конкретної дільниці для великих, середніх та малих партій за опитування 5% відсотків осіб від тих, що проголосували на дільниці (від зареєстрованих процент вдвічі менше)? Бо зрозуміло, що для малих партій при такій кількості анкет один (часто випадковий) голос важить занадто багато (близько 2% відсотків) і це буде знівельовано лише в результатах усього округа. Тобто з одного боку більша похибка має бути для більших партій, а з іншого боку між 0 та 3% різниця виглядає значно помітнішою, ніж 42 та 47%.--Yasnodark (обговорення) 13:21, 24 липня 2019 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 2 443 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Kosandr}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 07:54, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти

Сторінку Застосування Росією крилатих та балістичних ракет в Україні номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Застосування Росією крилатих та балістичних ракет в Україні, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 серпня 2022. Що ще можна зробити? --reNVoy (обговорення) 10:14, 10 серпня 2022 (UTC)Відповісти