Обговорення користувача:MsSockol

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

WikiGap 2020: подяка за участь та повідомлення про сувеніри[ред. код]

Доброго дня! Від імені організаторів щиро вдячний за вашу активну участь у WikiGap 2020. Завдяки вам та іншим учасникам й учасницям українська Вікіпедія отримала понад 1800 нових та поліпшених статей на тему кампанії.

Детальніші попередні результати доступні тут. Також незабаром ми напишемо детальніше про них у блозі й соцмережах «Вікімедіа Україна»: підписуйтесь, щоб стежити за новинами.

За ваш внесок ви отримаєте набір сувенірів від організаторів WikiGap 2020. Хочу повідомити, що, на жаль, через карантин відправка відбудеться не відразу. Наразі офіс «Вікімедіа Україна» закритий на карантин, і ми не маємо повноцінної можливості здійснювати відправки. Коли обмежувальні заходи в Україні буде знято або послаблено, ми обов'язково надішлемо вам сувеніри. Ще зв'яжемось із вами, щоб уточнити деталі відправки.

Якщо маєте питання, пишіть на wikigapwikimedia.org.ua --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:04, 8 квітня 2020 (UTC)Відповісти

Тиждень «Пишемо про пам'ятки культури для Вікіпедії»: Сувеніри[ред. код]

Доброго дня!

Дякую, що приділили свій час тематичному тижню «Пишемо про пам'ятки культури для Вікіпедії». Увімкніть, будь ласка, вікіпошту, щоб ми могли надіслати інформацію щодо отримання сувенірів за участь.

Для цього перейдіть в Налаштування, додайте електронну адресу і дозвольте надсилати вам повідомлення. Дякую! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 23:32, 9 квітня 2020 (UTC)Відповісти

WikiGap 2020: ваші сувеніри[ред. код]

Вітаю! Ще раз дякую за вашу активну участь у марафоні WikiGap у березні.

Організатори поступово виходять із карантину, тож ми уже готові надіслати вам обіцяні сувеніри за участь. Ми надіслали вам листа вікіпоштою щодо деталей; перевірте його, будь ласка. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:51, 17 червня 2020 (UTC)Відповісти

Надкороткі статті[ред. код]

Вітаю! Помітив кілька новостворених Вами статей. Маю зазначити, що вони є надкороткими та не містять посилань на джерела, тож значимість не показано. Тому такі статті можуть бути вилучені. Пропоную Вам розширити створені статті, перш ніж започатковувати нові. Не забувайте про обов'язковість наявності у статтях посилань на авторитетні джерела, щоб забезпечити перевірність викладених фактів. Сподіваюсь на розуміння. З повагою, --Mcoffsky (обговорення) 13:01, 1 вересня 2020 (UTC)Відповісти

Машинні переклади[ред. код]

Вітаю! Дякую за створення статей у Вікіпедії, але мушу повідомити, що деякі з них мають ознаки машинного перекладу (Чапанна війна) і вимагають вичитування. Прохання на час припинити створення нових статей і приділити увагу поліпшенню вже створених, зокрема виправленню помилок і доданню джерел. Якщо Ви недостатньо володієте мовою, можете звертатися до ВП:Кнайпа (мовна консультація) або Вікіпедія:Проект:Грамотність. З повагою --В.Галушко (обговорення) 17:42, 1 вересня 2020 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до марафону «Це зробила вона» про видатних жінок[ред. код]

Вітаю! Ви брали участь у цьогорічній кампанії WikiGap у березні. Долучайтеся також до схожого проєкту, який проходить цього і наступного тижня — марафону «Це зробила вона». Він присвячений покращенню статей про видатних жінок.

Марафон триватиме до наступного четверга 26 листопада. Цього разу ми фокусуємося саме на покращенні уже наявних статей. Можна працювати над покращенням стилю статей за спеціально підготовленими списками, а можна просто доповнювати і вдосконалювати будь-які статті про жінок.

Усі активні учасники й учасниці марафону зможуть отримати сувеніри від організаторів, а три найактивніші редактор(к)и — додаткові подарунки.

Будемо дуже раді вашій участі! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:44, 18 листопада 2020 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі у марафоні Це сказала вона у Вікіцитатах[ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 01:36, 18 грудня 2020 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до WikiGap 2021[ред. код]

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2021 — онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 21 березня.

10 березня о 18:00 ми проведемо вебінар, приурочений до марафону (реєстрація).

За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Також за окремі призи можна поборотися у споріднених проєктах: міжнародному марафоні WikiGap Challenge (починається через кілька днів) або у WikiGap в українських вікіцитатах.

Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у WikiGap 2020.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:26, 5 березня 2021 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок[ред. код]

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний дописувачу української Вікіпедії MsSockol!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви майже зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 MediaWiki message delivery (обговорення) 10:24, 29 січня 2022 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону, присвяченого захисницям України та іншим видатним жінкам[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2022 у Вікіпедії, який розпочався сьогодні і триватиме до 24 листопада.

У межах проєкту запрошуємо працювати над статтями про видатних жінок, зокрема про захисниць України. На відміну від минулорічного марафону, цього разу можна також створювати нові статті; однак за поліпшення уже наявних можна отримати додаткові бали.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї кампанії. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:33, 10 листопада 2022 (UTC)Відповісти