Обговорення користувача:Nickispeaki/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Поїздки на вікіконференції

Ну наскільки мені відомо, крупні віділення вікімедій типу англійської, німецької, французької і частково польської фінансують поїздки вікіпедистів (принаймні компенсують кошти на проїзд). Коли наші їздили до Берліну, то німецька сторона взяла на себе фінансування проїзду до Берліна і назад. --Nickispeaki (обговорення) 15:53, 12 травня 2012 (UTC)

Добре, а як там було з оплатою готелю? Євро ж не гривні!--Mishae (обговорення) 16:12, 12 травня 2012 (UTC)
Та начебто і готель і проїзд (по Берліну теж) і харчування. Решту в Жені можна буде уточнити. Ок. При нагоді (може у вівторок) у нього і запитаю. ;-)--Nickispeaki (обговорення) 16:22, 12 травня 2012 (UTC)
Дяка! Чекаю з нетерпінням!--Mishae (обговорення) 18:41, 12 травня 2012 (UTC)

Русинська мова.

Ну якщо чесно. ;-)

Спочатку, коли я кілька років назад стикнувся із русинською мовою, русинськими заморочками (типу автономії русинів на Заході України, отримання статусу окремої мови) я був категорично проти. Тому що ці ініціативи русинів на Заході дуже добре підтримувалися РФ. ;-0 А там, де вмішується політика, то дуже рідко буває все честно....

Але коли в тому році була створена русинська вікіпедія і я спочатку з недовірою, острахом туди заходив, то.. через деякий час зрозумів, що мова таки інша! так, звістно, що з усіх мені відомих НАЙБЛИЖЧЕ до української, але вона таки і дуже схожа на словацьку (найбільша активність у вікіпедії якраз словацьких русинів!) та білоруську. А також має чимало від старослов'янської. та й на інші схожа. Читав, що Франко намагався об'єднати своїх земляків, що звали себе русинами із рештою народу під єдиною назвою українці. Але, як я бачу зараз це різні народи. Із різною (хоч і схожою!) культурою, мовою та звичаями. Ну я теж туди заходжу. Там роботи повно! Адмін тіко єден! Шаблонів навіть дуже необхідних ще нема! Зате є переклад русинською про моє село - Крушинка. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 16:18, 12 травня 2012 (UTC)

Прочитав я статтю про Крушинку, дуже сподобалася! Виправив помилки: Поставив У замість В. Щодо бібліотеці у мене питання: Як то не звучить це: було збудовано бібліотеку, схоже там мало бути: була збудована бібліотека.--Mishae (обговорення) 19:08, 12 травня 2012 (UTC)
Ну... Це той випадок, коли... от в російській мові. Бьіл построен дом. Або Построили дом. Тобто обидва варіанти вірні. Так само і тут з бібліотекою. Ну у і в - то хай так і буде! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:13, 12 травня 2012 (UTC)
До речі, а яка різниця між із і з?--Mishae (обговорення) 00:25, 13 травня 2012 (UTC)
О! Ото питання милозвучності випливає! ;-) В інших мовах, мабуть, не має таких питань! ;-) Справа у тому, що таки українська дуже мелодійна і красива мова. І ... досягається це певними прийомами - теж чергування у та в, і та й, із, з та зі. Тобто, коли звучить краще з тим то й тим, то воно і використовується! ;-0 А правило десь тре пошукати.... Або до А1 звернутися, він, здається, правила української мови знає краще! --Nickispeaki (обговорення) 05:56, 13 травня 2012 (UTC)
А ви Руссінскій знаєте? Якщо так, можете мені допомогти перевести маленькі статті туди. Я просто не хочу щоб мене і там заблокували за незнання мови. А працювати мені і тут і там хочеться!

Ще таке питання, а почому ви були проти автономії Руссінской республіки? Вашій країні це б пішло на користь. Незалежна країна = менше контролю української влади. Чим менше країна тим легше нею управляти. З приводу Руссіни хочуть увійти в РФ, теж не факт: Південна оссетія і Абхазія отримали незалежність? Але вони ж до складу РФ не увійшли поки що? Ні? Ну так от. Правда, не доля, через кілька років може бути і це статися. З Кримом теж саме раджу зробити. Дати їм незалежність, і подивитися. Я думаю що Крим без Україною в Росію не увійде. Подивіться на острівні держави, наприклад Куба. На Кубі є туризм, туди літають Росіяни та інші. У Криму має бути точно так же. Для Криму бути незалежною державою навіть вигідно. Гроші, які будуть платити туристи, будуть йти в Українську і Російську скарбницю, таким чином обидві країни будуть задоволені, і яка та частина залишиться в Криму. Подивіться приміром маленькі держави як Андорра, Сан-Марино, Монако, Люксембург. У них населення не велике, але це і добре. В такому маленькому населенні як йти країни (Крим в тому числі), немає ні корупції, ні криміналу, все тихо спокійно. Всі здорові, скрізь квіти ростуть і т.д.... Як вам моя ідея? Плюс, для мене незалежність Руссінів і Криму, дещо чого має, а саме марки!--Mishae (обговорення) 03:26, 14 травня 2012 (UTC)

Крушинка

Доброго дня, пане Nickispeaki. Сьогодні я переклав статтю про Ваше село на білоруську і подумав, що інформацію про село треба зробити більш енциклопедичною. Чого вартий наприклад розділ Бібліотека«..Один фільм - 1 карбованець, що для того часу були великі гроші..» чи ще «..А крім того біля нього були п'яні бійки..». Тобто, через це я навіть не зміг перекласти на білоруську мову статтю повністю. Ви можете знайти якісь книги, письмові джерела, буклети про село і спокійно довести статтю до такої якості, як ця. Крім того, Ви можете зробити 6-7, а може й більше, фотографій, і вписати розділ Галерея. Отож, роботи над статтями про Ваше село ще дуже багато. --Дмитро Драганов (обговорення) 08:04, 18 травня 2012 (UTC)

Дякую Дмитре! За переклад і поради! Звістно, що джерела будуть! Найближчим часом планую навідатись до сільради і отримати більше інформації. Також є ще кілька фото із села. Планую їх розмістити на сховищі. Ще раз дякую! З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 16:32, 20 травня 2012 (UTC)

Знову про Крушинку

Не так давно номінував статтю Опішня на статус доброї. Це стаття про селище міського типу. Дуже важко було знайти інформацію, проте все-таки найнеобхідніше знайшов. У Вашій статті слід переробити структуру. Як мені порадили, про населені пункти слід писати так:

  1. Обов'язково вступ, де буде висвітлена найнеобхідніша і стисла хар-ка села.
  2. Географія
  3. Історія
  4. Населення
  5. Освіта
  6. Економіка
  7. Транспортний зв'язок
  8. Інфраструктура
  9. Архітектура
  10. Особистості

Можливо, Вам стане в пригоді наступна інформація про історію:

Ну й звичайно, необхідно ПОВНІСТЮ ПЕРЕРОБИТИ СТИЛЬ СТАТТІ — він має бути енциклопедичний, а не художній. Самому важко було писати «сухо» про місце, де провів дитинство, але це — енциклопедія! Успіхів!--DenysZ Обг 08:51, 5 червня 2012 (UTC)

Дякую! Вивчаю джерела, що Ви навели. Про Голодомор зараз читаю... --Nickispeaki (обговорення) 16:05, 6 червня 2012 (UTC)

вікізустріч 30 червня

привіт! було дуже приємно познайомитися;) моє ставлення до деяких речей (і серед них - дуже охвігенна штука як м'ясо ) не зміниться, але вислухати думку інших завжди можу без жодного внутрішнього дискомфорту^^ сподіваюся ще пограть у бадмінтон якось))) --Antanana (обговорення) 23:23, 30 червня 2012 (UTC) Ще раз привіт! ;-) ти ставишся нормально до вбивства тварин?! ;-0 А так ти права - було дуже приємно провести час! ;-) Пограємо! Ну і ще з мене (обіцяв!) навчити плавати! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 23:25, 30 червня 2012 (UTC)

щодо плавання: щодо раціону: ну… це якийсь дуже однобокий погляд… наприклад, я не спроможна визначити чиє життя цінніше - тварини чи рослини. себто для мене не є реально сказати хто є більш «живим». а тому й вважаю, що краще ніж вбивати 100% чогось одного для задоволення потреб мого організму, хай уже краще якийсь баланс буде. трохи того, а трохи іншого^^ --Antanana (обговорення) 23:33, 30 червня 2012 (UTC)
то типу на прану? ;-) Ну типу, щоб НІКОГО не вбивати? ;-) Про Прахлад Джані стаття є. Гадаю, про Баранову та Джасмухін буде найближчим часом. А також про нашу землячку киянку Галину Ельшарас теж напишу статтю. ;-) То як? :-) --Nickispeaki (обговорення) 23:40, 30 червня 2012 (UTC)
ні, типу, (як би се дивно не прозвучало) якщо уб'ють мене, то, по суті, я нікуди не дінусь і буду жить у тій же траві, не знаю, у повітрі, землі, можливо не буду свідома себе, але не певна, що я й зараз це можу про себе сказати^^ ну, а якщо споживаю щось/когось, то й він/вона/воно буде жить як частинка мене. ніщо нікуди не зникає, змінюється тільки форма існування. окремі доданки. сума ж залишається… тому мені шкода звісно, що конкретно хтось загинув (чи то рослина, чи то тварина (людина належить до царства тварин, її як «царський» вид не виділяю)), але й не бачу особливої потреби так дуже триматися за це життя… --Antanana (обговорення) 10:53, 1 липня 2012 (UTC)
о! Дуже мудра відповідь! ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 11:23, 1 липня 2012 (UTC)

Цікавить питання етики: вовки вбивають зайців. Будь-яке вбивство це погано? Чи може етика по різному застосовується до різних видів? --Буник (обговорення) 10:36, 1 липня 2012 (UTC)

;-0 Цікаве запитання! Я в такому ракурсі ще не думав. Ну я якось розмірковував ЧОМУ з’явилися хижаки? І Чи можуть хижаки жити БЕЗ м’яса? Ну на перше питання я не готовий чисто матеріалістично відповісти (тільки езотерично! ) а на друге - ТАК! Я сам знав досить чимало собак і кішок (моїх знайомих) які були 100 відсотковими вегетаріанцями, як і їх хазяїни. Ба! Навіть у Голівуді жив якось хижак (лев чи тигр\иця) вегетаріанець. Я відповів? --Nickispeaki (обговорення) 11:23, 1 липня 2012 (UTC)
Точно. Я теж знаю собаку-вегетаріанця. Його хазяїни щоправда не вегетаріанці. От тільки не знаю чи собака від цього щасливий, бо йому просто не дали вибору. А загалом дякую за інформацію (і особливо про харчову піраміду), є над чим подумати. --Буник (обговорення) 11:52, 1 липня 2012 (UTC)
Скоріше харчова спіраль, адже наші тіла також колись будуть з'їденими бактеріями. --Perohanych (обговорення) 12:42, 1 липня 2012 (UTC)
Ні, харчова піраміда, ми говорили про сталий розвиток і світову економіку, а там важлива кількість біомаси, і необхідна для її виготовлення енергія. --Буник (обговорення) 13:07, 1 липня 2012 (UTC)
у нас тут паралельно дві розмови були;)) --Antanana (обговорення) 14:48, 1 липня 2012 (UTC)

сталий розвиток.

а що?! Цікава ідея! (до Буника). --Nickispeaki (обговорення) 22:08, 1 липня 2012 (UTC)

Джимбо не приїде

Щойно помічник Вейлза Т. Ларкін повідомив, що під час чемпіонату до Києва Вейлз вже не приїде. --Perohanych (обговорення) 20:35, 7 червня 2012 (UTC)

;-( --Nickispeaki (обговорення) 04:12, 8 червня 2012 (UTC)

Запрошую - wmua:Пропозиції вікіекспедицій --А1 21:46, 30 червня 2012 (UTC)

Прошу допомогти - Обговорення Вікіпедії:Вікіекспедиція#Фотографії пам'яток --А1 09:27, 2 липня 2012 (UTC)

Вікіекспедиція

Доброго дня. Ви пропонували організувати вікіекспедицію 26-29 липня у Крим. Я б хотіла до вас приєднатись. Тож хочу знати чи вона дійсно відбудеться, щоб вже брати квитки на поїзд. З найкращими побажаннями, --Formiate (обговорення) 13:49, 18 липня 2012 (UTC)

Чесно кажучи, поки що все зависло у повітрі. У мене поки що фінансові труднощі. Та й з роботи, як виявилося, мене не хочуть відпускати.... Але бажання все ж таки є! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 05:52, 19 липня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Вітаю, Nickispeaki! Будь ласка, категоризуйте Ваші шаблони однією із підкатегорій категорії Категорія:Шаблони. Дякую. --Baseобговореннявнесок 19:43, 28 липня 2012 (UTC)

Е.... Що Ви мали на увазі? Поясніть, будь ласка! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 16:43, 2 серпня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у тижні

--KuRaG (обговорення) 09:39, 12 серпня 2012 (UTC)

Запрошення до участі в місячнику авіації та космонавтики

--Stanislavovich (обговорення) 15:03, 2 вересня 2012 (UTC)

Запитання від початківця про механізм перевірки статей

Вітаю!
Маю до Вас, як до свого наставника, запитання стосовно перевірки статей. Я вніс доповнення у ряд статей, що входять до серії "Політичний устрій ЄС" (добрі, чи погані - покаже час). Звичайно, що хтось повинен перевірити ці правки. Я замітив, що декілька статей, наприклад, Шенгенська угода вже перевірена, а більшість - ще ні.
Будьте ласкаві, і скажіть, чи мені просто потрібно нічого не робити і чекати, поки ці правки не "перевіряться самі", як у зазначеній статті, чи потрібно вишуковувати якихось користувачів, які виконують ці функції і домовитися з ними про перевірку?
На все найкраще, В. Білецький. --Biletsky Volodymyr (обговорення) 21:06, 3 вересня 2012 (UTC)

Наскльки мены выдомо, то статты перевыряють патрульны ы вище - тобто патрульны, адмыни та бюрократи. Я не входжу до ъъ числа. Звичайно, Ви можете домовитися ыз патрульними або адмынами про перевырку. Або самому стати патрульним. Умови э в статты про патрульних. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 13:04, 13 вересня 2012 (UTC)
З компёютерного клуба. Тут тыльки ру та англ. тому от такы "перли", як от "такы". ;-0 ;)--Nickispeaki (обговорення) 13:05, 13 вересня 2012 (UTC)
Дякую. Все зрозумів. Співчуваю Вашому становищу із Інтернетом. Бажаю швидше його вирішити і всього найкращого! --Biletsky Volodymyr (обговорення) 19:26, 13 вересня 2012 (UTC)

Доопрацювання картки міста Ірбіт (Росія)

Шановний пане Миколо.

Подивіться, будьласка, на картку, яку я додав до статті. Зовні виглядає непогано, але, відчуваю, щось я зробив не так. Успіхів Вам і всього найкращого! У ній не вистачає карти району, а в російській версії є! Я не знаю, як це зробити.

З найкращими побажаннями, В.Білецький --Biletsky Volodymyr (обговорення) 22:35, 2 листопада 2012 (UTC)

Аналоги Вікіпедії

Вітаю! Сьогодні наткнувся на ще один ресурс, який використовує вікі "движок". Не розумію, в чому сенс таких ресурсів, чому не користуватися єдиним сайтом, нащо клонувати вікіпедії?

Стаття на Вікіпедії: http://ru.wikipedia.org/wiki/VLAN

Стаття з іншого ресурсу: http://xgu.ru/wiki/VLAN

Привіт! Ну от. Ти вже зрозумів, що світ не однозначний. ;-) Справа у тому, що вікіпедія - УНІВЕРСАЛЬНА енциклопедія для всіх (ну, іншими словами, поп-енциклопедія, написана дуже простим стилем, так щоб люба людина могла прочитати і зрозуміти). Ну і тому деякі деталі, дуже детальні досить часто НЕ публікуються. Ну це типу як... Рак, наприклад, (хвороба). Її медики можуть вивчати роками, тому інформації цілі томи. А звичайним користувачам і двох сторінок вистачить. Тому, гадаю, і медична вікіпедія не за горами. А хгу - "Xgu.ru — точка обмена знаниями по UNIX/Linux-системам, системам с открытым исходным кодом, сетям и другим родственным вещам." Якби досить грунтовно сказано. Більшість моїх знайомих досить мало знають про Лінукс, часто САМЕ від мене. Ну і питання - НАВІЩО їм ДУЖЕ досконально про це читати? Ну й ще інші питання... Я от зараз розбираюся із росіянами... Вони хочуть витерти статтю про мультик Про Капітошку. О! Вже витерли! ;-( Ну от. А ти пишеш, ЧОМУ.... От я про мультики, зрозумів, що треба писати ТАМ, на не в рупедії... ;-( До речі, завжди підписуйся. Старожили завжди все помітять і без підпису, але то поганий стиль. ЗАВЖДИ підписуй свої повідомлення. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 15:46, 14 листопада 2012 (UTC)

http://ru.wikipedia.org/wiki/Капитошка Там є червоне посилання - «Возвращайся, Капитошка!». Шановні пани (напіванонімні) взяли та й вители статтю! ;-( --Nickispeaki (обговорення) 15:54, 14 листопада 2012 (UTC)

CFBDSIR 2149-0403 (Планета)

Вітаю! А навіщо у назві уточнення "(планета)" (яке у будь-якому разі мало б бути з малої літери)? Хіба плануються інші статті з назвою "CFBDSIR 2149-0403"? --DixonD (обговорення) 06:24, 15 листопада 2012 (UTC)

Доброго дня. Та якось мені так здалося.... Треба таки з маленької? ;-) Добре. Та я теж думав... Чи треба планета, чомусь вирішив, що так краще. А які ваші пропозиції? З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 16:16, 15 листопада 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Паровоз О

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Паровоз О був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:08, 26 листопада 2012 (UTC)

Загальні збори ВМУА 15 грудня 2012 11:00

Доброго дня,

Інформую про рішення правління Громадської організації «Вікімедіа Україна» про проведення Загальних зборів Організації 15 грудня 2012 в Києві з початком об 11:00. Місце проведення поки остаточно не визначене. Якщо Ви можете запропонувати місце проведення зборів, зробіть це тут .

Прошу, при наявності, вносити пропозиції до проекту порядку денного, а також реєструватися для участі в зборах.

Пропозиції щодо організації роботи зборів можна внести і обговорити тут.

Ознайомтеся, та при можливості доповніть чи відкорегуйте Звіт про роботу в 2012.

Також прошу прийняти до відома, що у зв'язку зі змінами правил домену org.ua робота пошти в домені wikimediaukraine.org.ua буде відновлена в понеділок, 3 грудня 2012.

З повагою, --Perohanych (обговорення) 21:43, 1 грудня 2012 (UTC)

Твій Вікіпроект :)

Привіт! Щодо сьогоднішнього обговорення, то хотів сказати що кримськотатарською село буде köy, а Крушинка пишеться як Kruşınka. Так що можеш створити невеличку статтю про село на основі моїх. --visem (обговорення) 22:15, 15 грудня 2012 (UTC)

Привіт! Дякую! Буду розбиратися! От щойно твою сторінку дивився. А звідки ти арабську знаєш? (А перед цим із естонцем спілкувався) ;-) --Nickispeaki (обговорення) 22:19, 15 грудня 2012 (UTC)
Так, я бачу, що ти написав пару статей про Естонію! Дуже дякую за внесок, хоч і після вікі-тижня. А арабську мову я вивчав. Думаю пізніше, ще й на арабську перекладемо про село. --visem (обговорення) 22:30, 15 грудня 2012 (UTC)
Дякую! ;-) А про естонців - так там роботи - непочатий край! Навіть шаблона села немає! Ті що є - без шаблонів.... ;-0 І естонці не дуже того.... Хіба що Козе трохи більш-менш має нормальну статтю. ;-0 Та нічого - тихою сапою.... ;-) --Nickispeaki (обговорення) 22:34, 15 грудня 2012 (UTC)
Ти говориш про шаблони села в укрвікі чи в ествікі? Взагалі естонська вікіпедія хоч і не сильно велика за розмірами, проте вона цікава за наповненістю саме на естонську тематику. --visem (обговорення) 22:40, 15 грудня 2012 (UTC)
Укрвікі. Ну от, категорія, Села Естонії = жах! ;-( --Nickispeaki (обговорення) 22:51, 15 грудня 2012 (UTC)
Згоден, але села краще ботом заливати. Шкода що у нас мало хто вміє це робити. --visem (обговорення) 22:55, 15 грудня 2012 (UTC)
Так, і я згоден! От зараз дивлюся на оце село - Клоострі, або на оцю красу - http://et.wikipedia.org/wiki/Pilt:Marimetsa_raba_laukad,_Lääne_maakonnas.JPG якось дивно себе почуваєш у незнайомому оточенні! Естонська не схожа на жодну відому мені мову! Які результати тижня? --Nickispeaki (обговорення) 22:57, 15 грудня 2012 (UTC)
Незвичайна краса! Мені чогось за результатами тижня захотілось відвідати цю країну. . А насправді результати тижня тут і тут. Щодо мови, то дійсно вона і для мене була зовсім незнайома, але після проведення тижня, хоч щось стало зрозумілішим. --visem (обговорення) 23:07, 15 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. 2ЕЛ5 - треба шукати! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 10:00, 17 грудня 2012 (UTC)
  2. М'яка посадка - треба шукати! ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 10:00, 17 грудня 2012 (UTC)

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:59, 15 грудня 2012 (UTC)

О! Діксон-бот запрацював! ;-0 Цікаво, скіки в мене часу є? ;-0 --Nickispeaki (обговорення) 22:20, 15 грудня 2012 (UTC)
Кінець світу 21-ого, так що небагато. --DixonD (обговорення) 22:26, 15 грудня 2012 (UTC)
Ага! ;-0 ;-) Слухай, а що робити, коли, наприклад, стаття оригінальна з італійської вікі, а там теж джерел нема?! ;-0 Просто писати - перекладено з італійської і то піде?! ;-0 Чи як? --Nickispeaki (обговорення) 22:29, 15 грудня 2012 (UTC)
Сама по собі Вікіпедія не є авторитетним джерелом. Можна, наприклад, припустити, що стаття в італійській вікі сфальсифікована. Щодо того, що стаття перекладена з італійської вікі, то для цього потрібно ставити шаблон {{Перекладена стаття}} на сторінці обговорення. Це потрібно для забезпечення авторських прав. --DixonD (обговорення) 11:01, 16 грудня 2012 (UTC)
Добре! Ще одне питання. У нас досить часто проводяться конкурси, ведуться проекти. І на сторінці Обговорення статті про це ставиться помітка. Мене раніше це зупиняло... То таки ставити на сторінці обговорення? Чи внизу самої статті? --Nickispeaki (обговорення) 00:19, 17 грудня 2012 (UTC)
На сторінці обговорення. У самій статті така інформація зайва. --DixonD (обговорення) 05:46, 17 грудня 2012 (UTC)
Дякую! ;-) Перечитав документацію шаблона. :-) --Nickispeaki (обговорення) 09:11, 17 грудня 2012 (UTC)

TikiWiki

Не допереклали --ASƨɐ 10:03, 27 грудня 2012 (UTC)

Дякую! ;-) Доперекладаю.... :-) --Nickispeaki (обговорення) 18:53, 30 грудня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у тижні статей, яких не вистачає УкрВікі

--KuRaG (обговорення) 10:36, 21 грудня 2012 (UTC)

Дякую! Приєднався! :-) --Nickispeaki (обговорення) 19:50, 30 грудня 2012 (UTC)

Патрулювання

Вітаю! Ви є наддосвідченим користувачем укрвікі, ваші правки корисні. Чи не спробувати вам себе в якості патрульного? --Lystopad (обговорення) 18:03, 30 грудня 2012 (UTC)

Дякую, на доброму слові! :-) Але, гадаю, що Ви трохи перебільшуєте. :-) Добре, що для того треба? --Nickispeaki (обговорення) 18:55, 30 грудня 2012 (UTC)
Я так зрозумів, що ви не проти? --Lystopad (обговорення) 19:37, 30 грудня 2012 (UTC)
Так! Я — згоден. --Nickispeaki (обговорення) 19:51, 30 грудня 2012 (UTC)
Я висунув вашу кандидатуру. Вам лишається прочиати пару правил (якщо ще не прочитали), відповісти на 4 формальні питання. Ну а далі вже слідкувати за дискусією щодо вашої кандидатури. Наснаги! --Lystopad (обговорення) 19:57, 30 грудня 2012 (UTC)
Ок. --Nickispeaki (обговорення) 10:48, 31 грудня 2012 (UTC)

Шаблон Edited в статті Масутацу Ояма

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Масутацу Ояма був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:23, 1 січня 2013 (UTC)

Тиждень розпочався

Тиждень статей, яких не вистачає УкрВікі з великою кількістю ітервікі розпочався. Долучайтесь. --KuRaG (обговорення) 08:18, 8 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 14:21, 8 січня 2013 (UTC)

Добре! :-) Тілько от із Клоострі і ко. розберуси... ;-) --Nickispeaki (обговорення) 12:22, 10 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні нових фільмів

--KuRaG (обговорення) 11:48, 10 січня 2013 (UTC)

Добре. Тільки от розберуся із гарячими естонськими селами. ;-)--Nickispeaki (обговорення) 14:53, 10 січня 2013 (UTC)

Щодо Фортеця і миза Ліхула

Добридень, шановний!
Майже згодний з Вами, але, перепрошую, зараз зовсім не маю часу - запорпався з Екологічними законами. Якщо Ви будетє так ласкаві і візьмете на себе сей труд, я не заперечую.
З побажанням успіхів--Orestsero (обговорення) 13:06, 12 січня 2013 (UTC)
Дякую! ;-)--Nickispeaki (обговорення) 13:15, 12 січня 2013 (UTC)

ВР-2012

Доброго здоров'я! Скажіть, яку партію та якого кандидата ви підтримували на виборах до Верховної Ради? Дяуцю за відповідь.

Та начебто, Вікіпедія - не місце, де проводять соцдослідження! ;-0 Честно кажучи, вже треба напружуватися. Ну я в мерітократичній партії і голосував би за неї, коли б вона висувалася на моїй ділянці.... А хто ж був? Може націоналісти, свобода, або, швидше всього Ярослав Діденко. Просто з ним знайомий і він багато чого для мого Печерського району зробив. --Nickispeaki (обговорення) 14:29, 12 січня 2013 (UTC)

Герб Крушинки

Вибачайте за мороку. Чи не можете повідомити: чи має село Крушинка затверджений герб? З повагою. --Herald (обговорення) 15:48, 12 січня 2013 (UTC)

Дякую за запитання, але поки що сам не можу на нього дати відповідь. Хоч я і сам з цього села, це моє рідне село, але я там буду не скоро, може через місяць, може літом, швидше всього до того часу не зможу дізнатися. Чому Ви запитуєте? --Nickispeaki (обговорення) 18:35, 12 січня 2013 (UTC)
Я є головою Українського геральдичного товариства і якраз займаюся як і розробкою гербів і прапорів для міст, сіл, районів (сайт і форум УГТ), так і веденням своєрідного каталога сучасних символів – збираю копії рішень місцевих рад чи хоча б інформацію про їх затвердження (дата, номер рішення, номер сесії, автори тощо). Власне, з сільськими радами доволі складно все відстежити. По Київщині централізовано працювалося з Броварським районом, а от по Васильківському процес іде доволі стихійно. Вже є символи в Глевахи, Калинівки, В. Бугаївки, Данилівки, Дзвінкового, Кодаків, Тростинки, Плесецького, Діброви, здається – ще в кількох сіл. А от про решту ніяк не можу зібрати інформації. --Herald (обговорення) 19:26, 12 січня 2013 (UTC)
Цікаво! Це рідні (або сусідні села)! ;-0 ;-) --Nickispeaki (обговорення) 19:43, 12 січня 2013 (UTC)
Щодо Плесецького - щось я у статті Плесецьке герба не бачу! ;-(--Nickispeaki (обговорення) 19:48, 12 січня 2013 (UTC)
Попросту часу не вистачає. На Укрвікі ще кілька сотень сучасних гербів немає. Або треба статті переробляти чи нормальні малюнки закачувати. Як трохи впорядкую матеріали, то постараюся додати.--Herald (обговорення) 20:06, 12 січня 2013 (UTC)
Ясно! Чекаю! :-) --Nickispeaki (обговорення) 20:13, 12 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:19, 25 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні кінопремій

--KuRaG (обговорення) 11:05, 1 лютого 2013 (UTC)

Категоризація шаблонів 2

Привіт. Як там просувається процес по приведенню створених тобою сторінок до вимог? Ось наштовхнувся на некатегоризоване творіння {{CAC 40}}. Там заодно і посилання треба «випрямити» --Baseобг.вн. 15:10, 2 лютого 2013 (UTC)

Привіт, друже! Та не так швидко, як би мені хотілося. Іноді заходжу у вікіпедію (ну треба щось глянути), а часу щоб всьо та раз і повиправляти зараз немає. От зараз зайшов на пару хвилин- написав тобі відповідь і знову треба бігти. Треба ж таке! Вже тиждень ніяк не можу нормально сісти за комп - друзі, а то просто, як от кілька годин назад - труба прорвала. ;-0 Ок. Може пізніше сяду за комп. Всіх повкладаю спати і сам на пару годин засяду за вікіпедію. А що з тим шаблоном? Треба категорію? ок. Гляну трохи пізніше. А що ще? --Nickispeaki (обговорення) 20:12, 2 лютого 2013 (UTC)

Кірове

Привіт! Для чого ти створюєш нову сторінку "Кірове (Немирівський район) в процесі редагування", якщо можеш спокійно ставити шаблон та редагувати в статті Кірове (Немирівський район)? --visem (обговорення) 22:36, 14 лютого 2013 (UTC)

Привіт! Та то не моя стаття.... То новачок робив. Честно кажучи, немає на то часу, а якщо чесніше, то, мабуть, бажання. ;-0 Завтра їду у монастир (чесно!) буду через тиждень. :-) --Nickispeaki (обговорення) 23:29, 15 лютого 2013 (UTC)
О! Пробач! Ще раз глянув. Та дійсно, то я не те зробив! ;-0 Замість підсторінки створив Нову сторінку! ;-( Добре, що Геохем вже всьо (ну майже всьо! ;-) ) поправив! Дякую за нагадування! :-) --Nickispeaki (обговорення) 23:37, 15 лютого 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Великої Британії

--SteveR (обговорення) 10:55, 10 березня 2013 (UTC)

Дякую! За можливості приєднаюся. --Nickispeaki (обговорення) 15:21, 10 березня 2013 (UTC)